Sindicatul National Apicol

Creat de filip, Martie 11, 2010, 08:49:53 PM

« precedentul - următorul »

filip

E-mail | Site     Raportati | Citati
Dila Daniel
Moderator
Mesaj Privat
Din: Craiova
Inregistrat: 13-09-2005
Postari: 1939

Eu sunt cel care sterge tot ce nu-si are rostul aici.
Astazi 18:43:34    
E-mail     Raportati | Citati
filip
apicultor
Mesaj Privat
Din: [STUPINA ]in jud. ARAD
Inregistrat: 29-03-2007
Postari: 1638

Atunci n u are rost sa mai scriem,spor la sters!
Astazi 18:44:35
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Traiesc in mijlocul apiculturii de pe timplul comunismului si am intrat in contact cu toti reprezentantii organizatiilor de apicultori aparute in Romania in decursul anilor. In momentul de fata avem doar organizatii locale functionale iar la nivel nationar reprezentarea tinde spre 0 (zero).
  Pentru ca acest sindicat  sa-si indeplineasca scopul trebuie sa indeplineasca doua conditii  primordiale :
   1 ) SA FIE ACCEPTAT CA PARTENER DE DIALOG DE MINISTERUL AGRICULTURII . Sa nu se mai intample ca pana acum cand un singur om  se erijeaza in reprezentantul apicultorilor romani si sa faca numai ce-i dicteaza mafia.
   2)  SA NU SE LASE CAPUSAT DE BORFASI SI PROFITORI . Multe organizatii de la noi care au inceput bine au terminat prost deoarece au fost infectate de indivizi pusi doar pe capatuiala pe spinarea fraierilor. Asemenea indivizi bantuie si pe forumurile de profil.
   Daca se indeplinesc aceste doua conditii este OK. Altfel va fi doar o organizatie pur formala facuta doar pentru a ne intalni la un sprit.

Guist Ioan

Citat din: filipAsa se intampla daca nu esti de acord  si ai alta parere.
http://stuparitul.3xforum.ro/topic/18/O ... PICULTORI/
Si ce este asa de greu de inteles ca sunteti pe langa subiect?
Sanatate

D006

Citat din: pupemea
Citat din: filipAsa se intampla daca nu esti de acord  si ai alta parere.
http://stuparitul.3xforum.ro/topic/18/O ... PICULTORI/
Si ce este asa de greu de inteles ca sunteti pe langa subiect?
pupe sa traiesti!maine te rog sa ti cainele legat k ma intorc pe forum  :hi:

Guist Ioan

Esti bine venit .
Pacat ca te joci cu pisica infoiata prin fata lor ( a cainilor).
Sper ca ti la gluma.
:hi:
Sanatate

D006

stiu ...din pacate alti au degetu mai nervos pe tragaci...

D006

Cu sindicatele e cam greu in Romania deoarece pana acum avem doar exemple triste gen : Mitrea , Ciorbea , etc , in care liderii sindicali sunt corupti de putere si membrii de rand raman de isbeliste.
  Daca ne bagam in asa ceva atunci sa aplicam si legile  sindicatului , nu respecti regulile ori iti dam foc la stupina ori te supui.

Guist Ioan

Ca in orice constituire , adunatura, a oamenilor, si sindicatul este supus riscului de derapaj.Suntem in  Romanica, cu atat mai mult.De membrii depinde succesul.
Un sindicat simplu, fara rococo-uri, fara fitze, afiliat intr-o confederiatie de profil agricol, este mai mult decat necesar.
Nu suntem reprezentati pe bune , nicaeri.Trebuie sa luam atitudine.Ca ne fac "astia" din toate partile.
Acest sindicat va fi o reusita.
Sanatate

D006

Sa va vad la primul miting , veniti la Bucuresti in fata guvernului ??? sau o dati cotita ca aveti treaba la stupi ??
  Tu pupe ne poti ajuta daca este cazul cu o greva foamei in fata guvernului. :zzz:

orbanstefan64

eu m am mai oferit cu un stup la asa un eveniment deosebit si las tot lucrul deoparte :nod:  :nod:

Guist Ioan

Domnule Dragos, tot nu ma cunosti!
Si... cred ca va fi greu sa ma "mirosi".
Am participat la toate iesirile mai acatarai ale asociatiei apicole.Ca la prefecturi, ca la primarii.
Am fost in prima linie la revolutia din SB apoi in Cisnadie.
Am fost in schema din '87 desfasurata in UM, dupa problemele de la Brasov
Am fost citat la Europa Libera cu treceri de frontiera.
Am trecut fraudulos 6 frontiere
Nu dorm cand ai mei au ...probleme.
Mai greu este sa-i definesc pe "ai mei"
Sanatate

filip

D006

Eu am vorbit pe bune cand am spus de miting si de greva . Apropo ai fost cu niste ani in urma la mitingul de la Bucuresti organizat de doamna Chirila , Gica Malinici , tipul din Banat ?
  Degeaba facem sindicat daca nu respectam regulile . daca sindicatul spune sa nu vindem mierea timp de 4 luni te supui ?

Guist Ioan

Daca sindicatul zice sa nu dau mierea o perioada nelimitata, este lege.
Daca sindicatul zice sa o dam pe garla, acolo merge.
Decizile de mai sus se iau de catre sindicat nu de catre un om sau o gasca din sindicat.
Mitingul de la Bucuresti nu ma reprezenta atunci.
Sanatate