Sa radem putin

Creat de Bătrânul, Februarie 06, 2009, 06:41:57 PM

« precedentul - următorul »

bismark

In ce priveste afacerile si hotiile unor popi si politicieni sintem pe primul loc in lume.
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

bismark

Atentie soferi, nu incercati sa depasiti :razz: :rotfl:ca patiti rusinea.
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

vranceanul

De ce mor barbatii??     Dacă o pocneşti, se cheamă maltratarea soţiei. Dacă te pocneşte ea, e autoapărare.
Dacă iei o decizie fără să o întrebi, eşti nesimţit. Dacă ea ia o decizie fără să te consulte, e femeie emancipată.
Dacă-i ceri să facă ceva ce nu-i place, e dominare masculină. Daca te roagă ea, îţi face o favoare.
Dacă apreciezi formele unei femei şi lenjeria sumară, eşti pervers. Dacă nu, esti homo.
Dacă-i oferi flori, urmăreşti ceva. Dacă nu, eşti fraier.
Dacă eşti mîndru de realizările tale, eşti plin de tine. Dacă nu, eşti lipsit de ambiţie.
Dacă o doare capul, e obosită. Dacă te doare pe tine, n-o mai iubeşti.
Dacă vrei să faci dragoste prea des, eşti obsedat. Dacă nu, ai pe altcineva.
De aceea bărbaţii mor mai repede decît femeile.     
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

vranceanul

Vine o tipă timidă la ginecolog. Bate încet la uşă şi, nimic. Bagă uşor capul pe uşă şi vede doi oameni îmbrăcaţi în alb.
- Nu va suparăţi, pot să intru?
- Desigur!
- Pot să mă dezbrac? Zice femeia cam temătoare
- Bineînţeles!
- Pot să mă aşez pe masă?
- Da, da!
După vreo 10 minute de stat pe masă, în care cei doi nu au băgat-o în seamă, individa îşi face curaj şi întreabă:
- Dar nu veniţi să vă uitaţi la mine?
- Ba da, doamnă.
Vin cei doi, se uită şi exclamă în vot:
- Ioooi!
- E chiar aşa grav domnule doctor?
- Nu ştim, doamnă. Noi suntem zugravii

vranceanul

Bulă merge în excursie cu clasa. Învăţătoarea le spune dacă văd ceva necunoscut sau de neînţeles să întrebe. Toţi copiii întreabă diferite banalităţi numai într-un târziu Bulă o întreabă :
- Vedeţi cele două domnişoare care mănâncă îngheţată ?
- Da Bulă.
- Una o linge şi una o suge care credeţi că este căsătorită?
- Cea care o suge.
- Nu, cea care are verighetă dar, îmi place cum gândiţi. 

Bulă tocmai iese din sediul politiei şi epuizat, se sprijină de un pom. Un trecător se apropie de el, întrebând:
    - Nu va supărăţi, nu ştiţi unde se bate la maşină?
    - Nu ştiu, pe mine m-au bătut manual....                                                                                                                     

vranceanul

- Vă place o tânără domnişoară şi îi faceţi curte cu insistenţă; seara mergeţi la un restaurant elegant, pentru o cină în doi şi, în timpul mesei aveţi nevoie să mergeţi la toaletă. Cum îi spui Popescu?
- Îi voi spune "Domnişoară vă rog să mă scuzaţi câteva clipe, trebuie să mă duc să urinez".
- Este o exprimare nepoliticoasă, de bădăran. Ionescu, tu cum ai spune?
- Eu i-aş spune "Domnişoară, trebuie să mă duc la toaletă, mă întorc imediat".
- E mai bine, dar este dezagreabil să pomeneşti de toaletă în timpul mesei. Bulă, tu ce ai zice?
- Îi spun: "Draga mea, scuză-mă că trebuie să lipsesc o clipă, trebuie să dau mâna cu un bun prieten pe care sper să pot să ţi-l prezint şi ţie în această seară!   =))

fiug1970

\312760_237281653002647_1861819932_n.jpg

tassevasi

Da....... vad  ca merg la o inmormintare .

fiug1970

Citat din: tassevasi din Decembrie 16, 2013, 08:45:25 PM
sa poata face plinul, ca cu rugaciuni...nu merge!!

Nisculescu.L

Intrebarile unei albine naravase dupa ce a vazut filmul Matrix.

Vyktor

Citat din: fiug1970 din Decembrie 16, 2013, 09:04:41 PM
Citat din: tassevasi din Decembrie 16, 2013, 08:45:25 PM
sa poata face plinul, ca cu rugaciuni...nu merge!!

Daca au avut bani sa stea la Marriott cu siguranta le a mai ramas ceva maruntis si pentru combustibil.
Saracii de ei.... te cuprinde mila cand ii vezi cat sunt de amarati :finger:

bismark

Citi or mai de astia prin politie? =)) =)) =))

joohny

Va salut.Va spun si eu un banc insa mai intelectual(asa se spune)Deci:.John si Mery mergeau spre casa.La un moment dat suna telefonul:
John:Alo .da.
Un fost coleg de armata:Salut John,sint in oras nu vii sa bem o bere?
John:Ok,merg sa o duc pe Mery acasa dupa care vin.
O duce pe Mery acasa dupa care se intilneste cu fostul coleg de armata.Beau ei citeva beri dupa care se despart.Bine ametit ,John ajunge acasa.Deschide usa,se aude  ceva zgomote dubioase insa,John nebagindu-le in seama din cauza ca,era cam baut,se aseaza in pat si adoarme.Dimineata cind se trezeste o vede pe Mery moarta.Intrebarea e:CINE A FOST MERY?D-tra acum trebuie sa puneti intrebari iar prin raspunsurile mele o sa aflati cine este Mery.ATENTIE,la intrebarile d-tra eu pot sa va  raspund NUMAI prin :DA,NU sau POATE.Deci,prin intrebarile puse de d-tra si prin raspunsurile date de mine, pas cu pas ,o sa ajungeti la raspunsul:CINE A FOST MERY.Are cineva curaj ?Sigur ca da.Atunci sa incepem.Mult suces.Sanatate

bismark

Chiar ca este intelectual da poate ridem aici =)) =))

vranceanul

Greierii
Doi tineri se duc in parc. Se aseaza in iarba...ea timida, el indraznet... Pe masura ce se lasa noaptea, mai multe cupluri de indragostiti se aseaza in iarba, in jurul lor. La un moment dat, ea romantica:
- Ce frumos canta greierii!...
El nervos:
- Nu sunt greieri, sunt fermoare!