Sa radem putin

Creat de Bătrânul, Februarie 06, 2009, 06:41:57 PM

« precedentul - următorul »

vranceanul

Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

sandupop

Nu trageti!! ...Sunt incepator.

istodorescu vasile

Kov iulian

vranceanul

O blonda supraponderala merge la doctor sa-i ceara un sfat.
Acesta ii raspunde ca daca vrea sa slabeasca 10 kg trebuie sa alerge timp de o luna.
Blonda urmeaza sfatul medicului si fericita, dupa o luna, ii da telefon sa-i spuna ce mult a slabit.
La sfarsitul conversatiei il intreaba:
- Si acum cum pot sa ajung acasa? 300 de km este o distanta destul de mare.

O tipa complet dezbracata intra intr-un bar
si ii cere barmanului o bere. Vazand tipa ca barmanul o priveste foarte insistent, cateva minute, se enerveaza si il intreaba:
- Da' de ce te uiti asa la mine? N-ai mai vazut niciodata o femeie dezbracata?
- Ba da, raspunde barmanul! Dar ma uit de 5 minute la tine si inca nu-mi dau seama de unde dracu' o sa scoti banii, ca sa-ti platesti consumatia!...
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Kov iulian

O Doamna neavand alta ocupatie sa apucat sa faca o analiza morfologica si sintactica a " mierii de albine " .
Domnia sa a dorit sa sublinieze ca e de ajuns sa se spuna doar miere nu si miere de albine fiindca in natura doar albinele fac miere.

Bineinteles Dansa se inseala iar cititorii au tinut sa o contrazica jos la comentarii.

Ce a iesit si ce titlu sa gandit sa dea acelui articol se poate vedea aceesand acest link:

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_38620/Nu-mai-mancati-miere-de-albine-Dauneaza-limbii-romane.html

CitatNu mai mancati "miere de albine"! Dauneaza... limbii romane

Kov iulian

stefanm

O batrana ajunge in rai. Sf.Petru o conduce si-i prezinta locatia.Vede acolo o femeie chinuita care tipa.Sfinte ,dar de ce tipa femeia? Ei,zice Sfantul, ingerii ai dau gauri in omoplati sa-i monteze aripi de inger. Mai incolo vede un alt locatar al raiului care tipa si intreaba din nou ce se intampla. Ei ,zice Sfantul ,acolo ai dau gauri in cap sa-i monteze aureola!  Atunci femeia speriata zice: Sfinte ,mai bine duma in iad. Sfanul : dar femeie acolo dracii or sa te violeze,or sa te sodomizeze.... Femeia : asa o fi dar barem gaurile alea le am facute!
cea ce stiu e ca nu stiu nimic! Socrate

romikele

stefan1

Doi cheliosi:
- Tu esti mai chel ca mine.
- Cum asa? ca nici eu nici tu nu avem nici un fir de par.
- Da, dar tu ai capul mai mare.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

mosunick

Citat din: stefan1 din Noiembrie 26, 2014, 01:55:07 AM
Doi cheliosi:
- Tu esti mai chel ca mine.
- Cum asa? ca nici eu nici tu nu avem nici un fir de par.
- Da, dar tu ai capul mai mare.
TARE
Si mai multa "fatza" de spalat
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

orbanstefan64

Kov iulian

stefan1

Stiti ca s-a gasit antidot pentru SIDA?
?
Ebola    :sad:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor