Sa radem putin

Creat de Bătrânul, Februarie 06, 2009, 06:41:57 PM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

Citat din: Kov iulian din Iulie 17, 2012, 12:44:58 PM

Slava Domnului ca nu mai exista asa ceva nici in lume nici la noi ca altfel rau am mai traii.
Slava Domnului cu Democratia asta care ne-a adus pe culmile cinstei si prosperitati. =)) =)) =))

" SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRI "

Kov iulian

Am descoperit un link interesant  :rotfl: :rotfl:

http://mrdoob.com/lab/javascript/effects/ie6/

La acelasi capitorl glume it, puteti face misto de un prieten in felul urmator , faceti un print scren a ecranului calculatorului, apoi luati toate iconitele de pe desktop si le puneti undeva ascunse apoi asteptati reactia prietenului atunci cand incearca sa deschida browserul sau un folder aflat pe desktop sau orice altceva . =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

( nu va putea face asta fiindca e doar o poza nu exista iconite pe desktop )

Kov iulian

Stiati ca in New York din 1992 exista o lege care le permite femeilor sa mearga cu sani goi pe strada ?

Ei bine nu multa lume stie asta acolo asa ca o militanta pentru drepturile femeilor incearca sa aduca in atentia polulatiei acea lege .

:rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =)) =)) =)) =)) =)) 

Sa initiem o petitie sa se dea si la noi o astfel de lege ?   :rotfl: :rotfl: =)) =)) =))

Citathttp://www.youtube.com/watch?v=qwod_VFC_c0&feature=player_embedded

Am inclus in citat acel link ca sa nu apara imaginea mare cu tipa in tatele goale  :rotfl: :rotfl:

tassevasi

pharaonu75

simpatic tare, catelul ala!  :wink:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

laur80

Invatatoarea la scoala, anul 2012... preda copiilor despre numere:
- Copii , ce urmeaza dupa 69?
- Apa de gura... doamna invatatoare...

laur80

Un bărbat stătea culcat in pat cu noua lui prietenă...
După o partidă fierbinte de sex ... ea a petrecut următoarea oră mângâind testiculele lui ...o chestie care îi plăcea la nebunie ei şi care îi producea şi lui o deosebită plăcere...
La un moment dat s-a întors şi a întrebat-o:
- De ce îţi place atât de mult să îmi mîngâi testiculele?
- Din cauză ... răspunse ea ... că mi-e tare dor de ale mele!...

laur80

Un tip isi cumpara si el o masina, second hand, isi plateste noua taxa de inmatriculare si se duce linistit acasa. Seara macinat de gandul ca vreun hot incearca sa ii sparga sa ii sparga masina coboara si lasa un bilet pe bord: "Va rog sa nu spargeti geamul ca nu are casetofon". Dimineata fericit coboara la masina sa plece si in locul ei gaseste un bilet: ' Nu are nimic ii punem noi"

====================================================================

Profesoara îi intreaba pe elevi ce profesii au părinţii lor.
- Vasilică, ce profesie are tatăl tău?
- Gunoier.
- Nu se spune gunoier, ci lucrător la salubritate.
- Petrică, ce profesie are tatăl tău?
- Gropar.
- Nu se spune gropar, ci lucrător la pompe funebre.
- Bulă, ce profesie are tatăl tău?
- DJ la Mystic Club.
- Cum adică?
- Clopotar la biserică.

====================================================================

Femeile se impart in 4 categorii:
1.Domnisoare
2.Doamne
3.Doamne fereste!
4.Mai da Doamne!

=======================================================================

Ion bate la uşa casei vecinului său. Îi deschide un băiat de vreo nouă ani. Fermierul îl întreabă:
- Tatăl tău este acasă?
Puştiul răspunde:
- Nu, tata şi mama sunt în oraş!
- Dar fratele tău cel mare e acasa?
- Nu, e în oraş cu mama şi tata!
Ion se leagănă stingherit de pe un picior pe altul. Puştiul încearcă să îl ajute:
- Dacă aveţi nevoie să împrumutaţi vreo unealtă, pot să vă dau, eu ştiu unde sunt toate. Sau, poate doriţi să îi dau tatei un telefon...
Fermierul e vădit jenat:
- Ştii... e o problemă pe care trebuie s-o discut cu tatăl tău. E vorba de faptul că fratele tau mai mare a lăsat-o însărcinată pe Măria mea cea mică.
Băiatul stă un moment pe gânduri, apoi spune:
- Da, cred că e mai bine să vorbiţi cu tata. Ştiu că încasează 100 de lei pentru taur şi 50 pentru vier, dar nu ştiu cât o să vă taxeze pentru treaba pe care a facut-o frate-mio.

Kov iulian

Am gasit o selectie de filmulete cu camera ascunsa geniale .

http://www.youtube.com/watch?v=QoMbG7LlHgk&feature=player_embedded#!

Acum le privesc si eu m-am stricat de ras la scena de la minutul 21  =)) =)) =))

laur80

La un concurs de tras cu arcul in Anglia se prezinta un tip care se concentreaza putin, isi incordeaza arcul si trage. Sageata loveste in plin un mar care era asezat pe capul unui barbat la o distanta de 50 metri. In aplauze si ovatii spune:
- I am Robin Hood.
Vine un alt barbat pune marul pe capul aceluias barbat la o distanta de 75 metri, isi incordeaza arcul si trage. Sageata nimereste marul fara greseala iar barbatul spune:
- I am William Tell.
Un al treilea barbat se prezinta si isi aseaza marul pe capul barbatului la o distanta de 100 metri. Se concentreaza, isi incordeaza arcul si trage. Sageata se infige fix in capul barbatului care tinea marul iar arcasul spune:
- I'm sorry!

=========================================================================

Ion se opereaza de hernie. Dupa o luna vine la control. Medicul:
- No Ioane cum te simti?
- Foarte bine domn doctor. Mi s-o tras firele, pot ridica orice, numa un bai am: inainte ma pisam asa un jet sanatos, cu bulbuci, amu numa un pis pis.
- Ioi am uitat sa-ti zic. Cand te-am operat, ti-am scos si un rinichi.
- Da de ce, am avut cancer sau ceva?
- Nu ma Ioane, am avut eu o obligatie...

==============================================================================

De ce nu a dat gol Romania in meciul cu Olanda. Fragment din discutia de la fata locului...
Piturca:
- Trage, Mutule!!!
Mutu:
- Nu, ca m-am lasat!

NiKoN

La tribunal:
- Stii ce te asteapta pentru marturie falsa?
- Da, mi-au promis un Mercedes!

La magazinul de legume:
- Sa va pun si niste ciupercutze?
- Nu, multzumesc, mie-mi place sa le culeg singur!
- Cum doritzi! Pot sa vi le risipesc pe podea...

In fata unei gradinite se plimba un domn de vreun sfert de ora.
O educatoare, vazandu-l, il intreaba:
- Asteptati un copil, domnule?
- Nu, asa sunt eu, gras!
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kov iulian

Poate ca urmatorul clip nu e de ras dar e de luat aminte .

Guy Punctures Tire

Ce minte si la ala a vrut sa intepe cu un cutit cauciucul masini sefului iar acesta ( cauciucul ) ia bubuit in fata .  :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: