• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

TARG APICOL VASLUI, EDITIA I 24-25 FEBRUARIE 2018

Creat de onomeus.ro, Ianuarie 30, 2018, 01:04:47 p.m.

« precedentul - următorul »

onomeus.ro

Targul apicol editia 1 in Vaslui, in perioada 24-25 feb 2018, organizator SC ONOMEUS SRL, pentru detalii si rezervari la tel: Bianca Onofrei 0746943948 sau Bogdan Onofrei 0746419786, email : [email protected]. Evenimetul se va desfasura in parcarea Proxima Center Vaslui !

Cosminmarius

DE CE TRBUIE SA SE SUPRAPUNA TARGURILE APICOLE IN 2018 ?

MirceaCalin

Citat din: Cosminmarius din Ianuarie 30, 2018, 05:41:44 p.m.
DE CE TRBUIE SA SE SUPRAPUNA TARGURILE APICOLE IN 2018 ?


Probabil pentru că sunt prea MULTE !!!
:nod:

onomeus.ro

Ca si timp, da din pacate ne suprapunem, dar ca si zona geografica suntem la distanta destul de mare unul de celalat.

mancusso

Era un mare paradox: judetul cu cei mai multi apicultori, nu avea un targ apicol. Trebuia musai sa ne deplasam pe la iasi, Galati sau mai stiu eu unde.


[email protected]

Cu parere de rau desi comfirmasem prezenta la acest nou targ ,sunt pus in dificultate acum de telefonul pe care l-am primit de la organizatorul targului de la Iasi  prin care eram anuntat ca nu ma pot prezenta la targul de la Iasi daca merg la targul de la Vaslui. Cu un pic de talent vom pacali acest aspect dar nu mi se pare fairplay sa te comporti asa fata de cei care au platit an de an taxa de participare la Iasi  contribuind in acest fel cu totii (comerciantii si apicultorii) la dezvoltarea acestui targ , iar acum cand apare un targ in judetul cu cele mai multe familii de albine  la nivel national  si am putea cu totii (comercianti si apicultori) sa avem de castigat ne trezim in aceasta situatie jenanta de a retracta ceea ce confirmasem , de a gasi solutii nefiresti pentru a onora invitatia de la Vaslui  si de a evita sanctiunea impusa de cel de la Iasi  . V a doresc totusi succes. 
   Daca sunteti interesati va pot oferi inregistrarea convorbirii

romikele

Chiar te rugam sa ne oferi acea inregistrare, noi am ajutat organizatorul targului din Iasi cand a avut probleme, acum daca procedeaza astfel, va avea numai de pierdut.
Targurile de la Vaslui si Botosani se vor tine, fie ca el doreste sau nu acest lucru.

Lukyan

   Banuiesc ca nu sa amanat targul din cauza vremii ?, daca tine timpul poate reusesc sa ajung si eu de la Bacau!
Pe acest paman este loc pentru toata lumea , cu o singura conditie : SA NE RESPECTAM!

romikele


oroles

Citat din: Lukyan din Februarie 24, 2018, 10:00:27 p.m.
   Banuiesc ca nu sa amanat targul din cauza vremii ?, daca tine timpul poate reusesc sa ajung si eu de la Bacau!
Mai bine te duci la Iasi. Sunt mai multi expozanti.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

onomeus.ro

Trebuia sa formulati altfel: " Mai bine te duci la Iasi. Sunt mai multi expozanti, pentru ca..." . Aflati motivul pentru care nu s-au mai prezentat expozantii. Cu toate acestea a iesit un targ frumos, cu foarte multa lume multumita. Multumim participantilor si celor care au fost alaturi de noi si nu in ultimul rand apicultorilor pentru reactiile pozitive si sustinerea acestora, un lucru de care am avut mare nevoie.

romikele

Orice inceput e greu. Data viitoare va fi mai bine!

Lukyan

 
Fiind nou in bransa am fost la primul targ apicol  :welcome:, asa este cam subtirel si nu sunt mari diferentele de pret la produse , cei drept vezi mai multe lucruri ca in cele 2-3 magazine apicole din Bacau ,(eu am avantajul ca ma "plimb" toata Moldova si nu numai cu munca) asa este este prima editie si sper sa se repete fiindca fiecare inceput este mai anevoios, doresc Succes organizatorilor si sa repete figura si la anul cu mai multi producatori de echipamente si utilaje.
Olores daca vrea cel de sus este posibil sa ajung si la Iasi cine stie poate ne vedem pe acolo , la Botosani nu cred ca ajung ca atunci am alte treburi programate .
Pe acest paman este loc pentru toata lumea , cu o singura conditie : SA NE RESPECTAM!

oroles

Citat din: onomeus.ro din Februarie 25, 2018, 09:31:10 p.m.
Trebuia sa formulati altfel: " Mai bine te duci la Iasi. Sunt mai multi expozanti, pentru ca..." .


Urat din partea lui Sebi daca a procedat asa. Eu ii recomandam pentru ca e din Bacau si drumul pana la Vaslui nu e tocmai cel mai bun. Fiind prima editie, nu ma asteptam sa fie si multi participanti.  De aceea prefer si eu sa merg la Iasi. Din punctul meu de vedere e important ca judetul care are cel mai probabil numarul cel mai mare de apicultori si "stupul de aur" pe stema sa aiba si un targ apicol. Daca s-a intamplat asa cum sustin cei de la Onomeus (de altfel, o firma respectabila) se poate face o sesizare la Consiliul Concurentei si cred ca altadata nu va mai indrazni! Succes!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani