buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

murarudumitru

anprimul rand va salut si va multumesc pentru cea ce ati facut pentru familia mea de ce nu am mai scris nimic? ca nu am avut unitate nu am putut sa m,ai intru pe net an al doilea rand nu stiu cum de sa auxit aici ca am dat eu la toti copii de pe strada mea miere am dat ca asas eu un om cares anvatat sa dau dar din dar se face dar si pentru cei ce ma critica nu va doresc sa fiti an situatia mea sa nu ai casa ta sa nu poti dormi nopti ca maine vei fi an strada sau sa vrei sati iei viata sa nu mai auzi nimic sa nu vezi nimic  veniti fratilor sa vedeti pe viu realitatea care este nu mai tot scrieti  ce nui adevarat poate antro zi o sa ma vedeti la tv cu copii an strada si nustiu cat o mai dura a avut dreptate tarky stie el de ce

murarudumitru

da am stupii datorita voua janese celor ce mau ajutat nu celor care ami doresc moartea si am facut si 10 kg pe familie am primit din spania o mica bormasina de gaurit  si 50 de rame noi cuie suruburi ai multumesc pe aceasta cale celui din spania si voua anca odata si astept neancrezatori cas acasa tot timpu numa sa nu fiu pe la spital anrest nu plec nici unde

murarudumitru

am un mesaj pentru tine frate andreyRN cum eu nu am stiut ce aduce ziua de maine nici tu nu vei sti asa ca numai vorbi anplus vezeti de viata ta cat o i buna ca maine nusestie ceti da soarta siatunci nu o sa mai vorbesti ce nu trebuie

janese

dumitreeee.......tu acu ce faci???incepi cu ,,fratzlor"??? :uimit:...p-a dreaptaaa....incepi sa-tzi aratzi coltziii???? :uimit:...eu te-am apelat sa te tzin in priza...ca o sa ai de cashtigat!!!.....baga poze aici cu ce ai mai facut shi cum....lasa supararea!!!!!

nicomico

Dumitre sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ai multa nevoie sa-ti cresti copii.Cred ca in zona unde locuiesti ai un cules tarziu ,esti langa un lac din cate am inteles.Un lucru te rog,nu interpreta gresit toate vorbele colegilor,unii  au intentii bune.Ma intristeaza si pe mine cand vad anumite persoane care nu cred suferinta celor de langa ei.Imi pare rau ca nu ma aflu printre cei care te-au ajutat intr-un fel,dar nu se stie...
Sa ne dai vesti bune    :hi:

D006

Citat din: murarudumitru din August 26, 2010, 12:57:39 AM
am un mesaj pentru tine frate andreyRN cum eu nu am stiut ce aduce ziua de maine nici tu nu vei sti asa ca numai vorbi anplus vezeti de viata ta cat o i buna ca maine nusestie ceti da soarta siatunci nu o sa mai vorbesti ce nu trebuie
Pai frate dumitru un om cu capul pe umeri cam doarme cum isi asterne spune proverbul si doar animalele sunt in voia sorti.
Tot dai inainte cu handicapul tau pt a primi mila celor din jur si asta esta cel mai mare handicap.
Uita-te un pic la viata lui Steven Hawkins si vezi ce a realizat acel om si in ce stare este si poate te inspira un pic.
In rest aceasi inregistrare o tot postezi mereu si de aici si suspiciunile.

murarudumitru

Citat din: nicomico din August 26, 2010, 01:15:01 PM
Dumitre sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ai multa nevoie sa-ti cresti copii.Cred ca in zona unde locuiesti ai un cules tarziu ,esti langa un lac din cate am inteles.Un lucru te rog,nu interpreta gresit toate vorbele colegilor,unii  au intentii bune.Ma intristeaza si pe mine cand vad anumite persoane care nu cred suferinta celor de langa ei.Imi pare rau ca nu ma aflu printre cei care te-au ajutat intr-un fel,dar nu se stie...
Sa ne dai vesti bune    :hi:
va multumesc din suflet pentru sfaturi  dar pe mine ma doare eu cea ce fac si daca am cerut ajutor o fac pentru copii mei multi nu anteleg ce e aia suferinta mai ales cum as eu

murarudumitru

Citat din: janese din August 26, 2010, 07:50:32 AM
dumitreeee.......tu acu ce faci???incepi cu ,,fratzlor"??? :uimit:...p-a dreaptaaa....incepi sa-tzi aratzi coltziii???? :uimit:...eu te-am apelat sa te tzin in priza...ca o sa ai de cashtigat!!!.....baga poze aici cu ce ai mai facut shi cum....lasa supararea!!!!!
salut janese anprimul rand nu stiu sa pun aici poze sin al doilea nu am ancarcator la baterii pentru aparat da sper sa rezolv ati multumesc pentru sprijin si trimite pe cinweva sa ma filmezer sa faca poze sa numai scrie multi ce nui adevarat

janese

zi ce acumulatori ai(mAh) si-ti trimit eu un incarcator
de pus nici eu nu am stiut shi m-au invatzat forumishtii...e simplu rau...implica-te

murarudumitru

Citat din: janese din August 27, 2010, 01:47:57 PM
zi ce acumulatori ai(mAh) si-ti trimit eu un incarcator
de pus nici eu nu am stiut shi m-au invatzat forumishtii...e simplu rau...implica-te
ami intra 2 bateri de 1.5 volti ca degetu mic de groase am 4 bateri care se ancarca dar nu am unde sa le bag sa le ancarc cand am luat aparatu numia dat ancarcator pentru bateri  ati multumesc

murarudumitru

rog pe cineva care vrea sami scrie cum pot posta poze ca nu stiu aici pe asta nou va multumesc

prisecarul

Citat din: taky86 din August 11, 2010, 05:29:07 PM
buna ziua
pt ultimii trei care au postat va raspund.
-nu m-am dat la fund..... nu mai am timp de stat pe net.
-am incercat sa ajut cat am am putut un om cu mare necaz (nu stiu cat am reustit dar ,am incerct).
-am postat public nr meu de tel pt cei care vor sa ma sune .
-ca sa elimin toate suspiciunile puteti cere relatii despre mine de la d-nu SANDU de la APISAN
in rest nu mai am ce sa va transmit si cred ca voi nu aveti nimic de facut si muscati pe cei mai slabi , neajutorati sau cu bun simt.

pe unii de pe forum  chiar va salut cu mult respect

prisecarul scrie:
mitica, ce mai faci?
am inteles ca nu mai stai la taky.
ce s-a intamplat?

de murarudumitru scrie:

in primul rand va salut numai stau de 5 luni ca mu dat afar sia batut joc de mine ma pus numa pe drumuri mai bine ma lasa asa cum sunt va multumesc pentru tot doamneajuta

cine are dreptate?
acum catva timp, taky era foarte revoltat cand intrebam ce face muraru, daca i-a fost de ajutor colecta efectuata pe acest forum!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

cristian87

ca de obicei dreptatea e pe undeva pe la mijloc
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

murarudumitru

Citat din: cristian87 din Decembrie 06, 2012, 01:30:23 PM
ca de obicei dreptatea e pe undeva pe la mijloc
Nu stiu cum sa va zic sa antelegeti,o sora dea lui taky mia oferit aceasta casa in barateaz,mia zis mutate ca nima nu te da afara,ca noi numai venim din italia,taky cunoscandusi neamul mai bine mia zis,mitika nu te muta ca nu o sa fie cum zice ei siasa a fost acu mau dat afar ca au sarit neamuriile lor pe ei ca cemi da mie locuinta deci taky a avut dreptate trebuia sa stau an banca mea ,in legatura cu ajutorul dat de uni din voi, ma ajutat enorm am acu 25 de familii de albina 10 cuti noi cesi asteapta sa fie bagat albina an ele deci datorita voua multumesc

plindemiere

hai sa va spun o culme a culmilor, daca tot am ajuns pe aici.....

culmea agriculturii
sa ari calea victoriei cu boii din guvern... :rotfl: