buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

murarudumitru

da am o mostenire de la mama an jd arges eu deacolo as venit an jud timis am un loc de casa al meu am acte pe el

sfantul spiridon

omul are un baiat frumos ca un inger....sunt sigur ca il va ajuta cu albinele...problema e ca nu prea are albine.....
janese...hai ca tu esti dambovitean de-al meu....ai cu ce, ma, nu ca mine
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

Bătrânul

verificarea facuta !

Bătrânul

Va rog postati donatiile numai dupa depunerea la BANCA

prisecarul

Citat din: BatrinulVa rog postati donatiile numai dupa depunerea la BANCA
nu se cunoaste nimic!
va rog, postati banca, numarul de cont si titularul!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

Bătrânul

PETER IOAN Cod IBAN RO80BRDE150SV16746061500 Suc SF. GHEORGHE

Bătrânul

In nici o banca nu am putut deschide cont pe numele lui cu toate ca aveam copia buletinului si nici macar sa fac inputernicire la cont fara samnatura lui. acest cont este numai pentru el si orice suma care intra este pentru el. Cind veti decide tragem linie scot extras fac public si decideti destinatia utilizarii. Omul este in ordine . Sa fie intr-un ceas bun ! Repet nu postati intentii ! POSTATI NUMAI DUPA CE ATI DEPUS BANI !

murarudumitru

mesaj pentru bartanu si nu numai pentru toti oameni cu sufle va multumesc pentru eforturile facut si ma bucur ca vati convins ca asi cum eu cum mam descris numi place sa unblu cu minciuni astai adevaru pur  si daca se poate an legatura cu ramele sa lucru am unde tine materialu am o magazie unde eu mai lucru  si chiar miar face placere sa fac ceva sami  mai fac un mic venit cat de mic dv decideti batranu ce si cum va multumesc tuturor

Adrian Roman

Citat din: BatrinulPETER IOAN Cod IBAN RO80BRDE150SV16746061500 Suc SF. GHEORGHE
La care banca ?

Bătrânul

Citat din: Adrian Roman
Citat din: BatrinulPETER IOAN Cod IBAN RO80BRDE150SV16746061500 Suc SF. GHEORGHE
La care banca ?
Asa cum se vede din cont la BRDE  :hi:

nelu55

Localitatea de domiciliu a domnului Muraru Dumitru este Gottlob jud. Timis Nr.527.Cine poate sa ajute o poate face si prin mandat postal.

filip

De la mine mai putin ,de la DUMNEZEU mai mult.
Azi am depus in cont  200 roni
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

filip

Iata si confirmarea
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

prisecarul

prisecarul 150 lei!
sa fie intr-un ceas bun!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

prisecarul

si chitanta