buna

Creat de murarudumitru, Martie 11, 2010, 12:58:35 AM

« precedentul - următorul »

janese

200ron depus in moreni cu chitanta 1003171113140000 din 17.03 2010 depus de istratescu laurentiu

valter

Eu v-am spus ca-s neozeelandez...
50 ron, chitanta 1003161608350001.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

Sandu

Albinele mor in timpul iernii din doua mari cauze;
1.De foame.Chiar daca mincare este ,dar nu e bine pozitionata(nu o poate"accesa":wink:Nu ajunge la ea.
2.De boala.Nu sunt facute tratamente corect si la timp.
Albina nu moare niciodata de frig.Mai ales in Banat.Am lazi folosite de mine care pot sa vi le ofer.Si chiar alte scule si utilaje.Timp imi lipseste mult.Ma puteti suna la tel 0356418662,in Timisoara locuiesc iar stupina este la Gearmata.

murarudumitru

mesaj pentru domnu sandu acu nu stiu daci mesaju chiar pentru mine dar lam citit si chuar am nevoie de cuti chiar si folosite nu ma deranjeaza si scule daca se poate am ancercat sa va sun dar nu raspundeti o sa mai sun sau datimi dv un bip 0256383328 va multumesc

D006

150 ron cu chitanta nr.1003181615270000 din 18 martie 2010.

murarudumitru

acest mesaj cu telefonu a fost sters va multumesc pentru antelegere oricum nu strangeam eu voturile.

Bătrânul

Citat din: murarudumitrupentru a castiga acest telefon am nevoie de un vot al vostru va multumesc dumitru   http://ipremii.com/index.php?r=B46n
Vezi Dumitre cit de frumos scrii romaneste atunci cind nu esti "obosit" dar parca esti mai simpatic asa cum erai... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

murarudumitru

mesaj pentru batranu ami cer scuze dar eu cred ca am anteles gresit an mesaju dv dar astai din cauza stresului prin care trec va multumesc pentru antelehgere si sa va tina bunul dumnexeu sa ne mai auzim multi ani deacuncolo va multumesc

murarudumitru

siun mesaj pentru toti an legatura cu acel vot pentru telefon nu trebuie sa votati ca cel care sa nascut sarac sarac moare mias fi dorit si eu un telefon bun dar astai viata noastra a celor care nu pot lucra alti pot si nu vor iar eu ca vreau nu am ce  ca nu am cu ce ancepe va multumesc la toti care stiti cei aia o suferinta

filip

Citat din: murarudumitrusiun mesaj pentru toti an legatura cu acel vot pentru telefon nu trebuie sa votati ca cel care sa nascut sarac sarac moare mias fi dorit si eu un telefon bun dar astai viata noastra a celor care nu pot lucra alti pot si nu vor iar eu ca vreau nu am ce  ca nu am cu ce ancepe va multumesc la toti care stiti cei aia o suferinta
Dumitre nu sari calul.
Se  poate doar un vot pe zi.............
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

murarudumitru

eu stiu dar asa cred eu ca pe batranu la deranjat sau al deranjeaza ceva nustiu ce antradevar cand eu scriu cum zice batranu eu scriu ca am dureri an romaneste ma apuca durerili dar astaeste  lasati telefonu cu votatu chiar nu trebuia sal postez aici si nici an alta parte eu va doresc o seara minunata la toti cei cu credinta si cu suflet

D006

Nu cred ca ne oprim aici ,nu cred cam ajuns la capat in aceasta donatie cred ca fiecare de aici in aceasta perioada abia asteapta sa faca o fapta buna si stie fiecare de ce uite ca acum avem ocazia haideti idrazniti fiecare dupa cat crede de cuvinta,cat poate si veti primi inapoi inzecit.

murarudumitru

mesaj pentru acea persona din italia vreau sai multumesc di suflet pentru ajutoru care mi la acordat familiei mele  si nu numai acel om nu se opreste aici ai multumesc din suflet deocamdata nui dau numele dar daca el vrea o sal dau

murarudumitru

mai un mesaj pentru toti cei care miau trimis bani an contul deschis de batranu  va multumesc din suflet si sper ca se va strange ceva sami fac si eu cativa stupi sai anmultesc astami doresc prin anmultirea albinelor pot scapa din saracie si nu numai ar fi un venit an familie.iar daca cineva vrea sami dea de lucru rame sa anchei sau sa ansarmez sau sa tin sa lucru an stupii cuiva poate nu au unde ai tine acept ieu am unde ai tine si as lucra cu cel mai mare drag pentru acea persoana va multumesc

catel

intru cam rar pe aici din lipsa de timp. despre acest gest vb eu cand am intrat prima data pe site-ul de apicultura. de obicei suntem uniti in aceste cazuri, dar ne urca rapid tensiunea si cerd ca nu gandim la rece. de cand am intrat pe acest site i-am urmarit postarile batranului si am vz ca ii umbla mintea.
de aceea ganditi-va la propunerea lui de ai oferi de lucru acestui om. hai sa gandim logic, daca ii dam lazi si albine nu o sa-si poata intretine familia din vanzarea produselor apicole. dar daca facem un calcul rapid si ii cumparam din banii astia ceva scule pt a ne pregati din materialul ieftin trimis de batran, lazi, rame gaurite, s.a. iar noi sa cumparam numai de la el (daca le face ca la carte) atunci putem sa zicem ca l-am ajutat si in viitor, pt ca o sa ibe comenzi tot timpul, plus ca il poate ajuta toata familia in aceasta afacere de viitor.
este doar o parere.
din toate gaurile pe care le am pe carduri, o sa intind si eu o mana de ajutor, pt ca este greu sa-ti vezi copiii fara ajutor.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !