Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Citat din: Closcutz din Iulie 13, 2018, 07:02:30 PM
Dle Stefan ati admis ca politicienii din tot spectrul politic si-au votat pensii speciale cu ambele maini, ca apoi sa spuneti ca psd-isti sunt de vina.
Nu stiti cine a propus legile acelea prin care aia au primit pensii speciale?
CitatÎn ceea ce îl priveşte pe domnul Petre Daea, dacă a făcut acea crimă (nota: a legilor pensiilor speciale) prin care a fost unul din iniţiatorii legii respective, a fost iertat de către partid", a explicat Dragnea.
https://m.revista22.ro/70259321/iertat-de-psd-pentru-legea-pensiilor-speciale-petre-daea-recompensat-cu-agricultura.html
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=425727144555921&id=310477649414205&_rdr

Kov iulian

Cat de departe pot merge cu aceasta situatie penibila acesti indivizi.

Un individ ne ales il someaza pe Iohannis sa returneze niste bani (nu se stie cui) pentru un bun pe care l-au luat candva abuziv stricand ocazia si dreptul proprietarului de al lasa mostenire, apoi l-au returnat cuiva din familie, iar acum il vor inapoi.

Cer lui Johanis sa returneze acei bani cat mai urgent, inainte sa intre in vigoare legea amnistiei fiscale care cu voia lui Dragnea l-ar ierta de o datorie fictiva catre statul PSD.
Dragnea ii poate promite ca il aministiaza fiscal si pe Johanis doar daca si Johanis il amnistiaza Prezidenţial.
http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/ministrul-de-finante-recunoaste-ca-statul-nu-e-inca-proprietar-pe-casa-din-sibiu-dar-ii-cere-lui-iohannis-sa-returneze-voluntar-banii-din-chirie-1520349
CitatMinistrul de Finante, Eugen Teodorovici (PSD), a recunoscut vineri ca statul roman nu este inca proprietarul casei din Sibiu care a apartinut familiei Iohannis, dar ii cere presedintelui sa returneze voluntar banii incasati drept chirie in perioada 2001-2015, ca sa dea un exemplu tarii.
In acelasi timp, Guvernul lucreaza la o amnistie fiscala.

In acest timp PNL lucreaza la un nou USL compus din ei, UDMR, ALDE si noul PSD al lui Ponta.
Vechiul PSD va juca rolul fostului PDL si Dragnea rolul lui Base dictatorul nebun. Si iar ne pacalesc.   :nebun: :nebun: :nebun:

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alina-gorghiu-pnl-trebuie-sa-colaboreze-udmr-alde-si-inclusiv-cu-victor-ponta-962509

stefan1

Citat din: tinumaftei din Iulie 13, 2018, 10:20:33 PM
Demonstrațiile despre care vorbiți nu sunt deloc spontane. Nici cele contra OG 13, nici cele care au urmat.
...
Atunci când între "manifestanți" îl vezi pe directorul Raiffaisen trebuie sa îți amintești de călăreții care colindau satele de amărâți in 1907 și "doreau binele" taranui roman!!!

Eu nu cred ca esti convins de ceea ce spui. In noaptea cand s-a dat OG 13, in 10 minute s-au umplut strazile de oameni desi era o ora tarzie si miscarea facuta de PSD nu era asteptata. Cine a convocat pe acei oameni pe moment? Cat le-a promis ca sa iasa din casa? Daca mobilizarea a fost prin Facebook, aceasta lasa urme. S-ar vedea macar unul care a primit o oferta contra cost si el sa fie in tabara lui Dragnea si sa 'dea in gat' pe cel care voia sa il cumpere. Intre demonstranti au fost sigur multi din Securitate si din Politie si ar fi gasit macar pe unul care a primit bani, eventual chiar sa-i prinda in flagrant. E o aberatie ce poti sa gandesti si acum ma inspaimant cat de usor pot fi pacaliti cei ,saraci cu duhul' daca oameni cu judecata 'musca' la versiunea PSD despre demonstratii.
  Cat despre directorul Raiffeisen, intre zecile de mii de demonstranti nu conta daca mai era sau lipsea unul. El are sotie romanca, e deci implicat in societatea romaneasca si nu-i e indiferent de cum ii merge tarii. El mergea ca oricare demonstrant, fara a face agitatie, fara a epata, exprimandusi ca zecile de mii de oameni prin acel mars dezaprobarea fata de ce se planuia pentru tara.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

Judecătorul Cristi Danileţ, fost membru CSM, consideră că ultimele declaraţii ale liderului PSD, Liviu Dragnea, trebuie să intre în atenţia CSM şi a Inspecţiei Judiciare, fapt pentru care magistratul a sesizat, joi, cele două organisme.

Mai jos, postarea integrală a judecătorului Cristi Danileţ cu privire la motivele care au stat la baza acestui demers:

Dragnea, aseară: "Este un ofițer ()... care este militar (...) și care mi-a zis că a participat la niște discuții cu anumiți șefi din niște instituții care spuneau că a fost aranjat un judecător din complet, dar se lucrează în continuare."
Sunt două aspecte aici:
1. Primul aspect, grav: întâlnirea dintre Președintele Camerei Deputaților cu un ofițer activ al serviciilor de informații pentru a discuta de un caz privind mai multe persoane fizice aflat pe rolul instanței supreme. Aici ar trebui să intervină CSM pentru a atrage atenția asupra instituțiilor statului în legătură cu implicarea voluntară a unor ofițeri în discuții și analize despre justiție.
2. Al doilea aspect, mult mai grav: declarația cum că unul dintre judecătorii cauzei ar fi fost influențat în soluția sa. În aceste condiții, Inspecția Judiciară trebuie să se sesizeze: să îl audieze ca martor pe Liviu Dragnea pentru a indica numele ofițerului de informații, acesta din urmă să fie audiat ca martor pentru a indica numele celui care a făcut influența și asupra cui, iar judecătorul în cauză și restul membrilor din complet să fie audiați. Dacă totul a fost o minciună, trebuie ca CSM să iasă public să arate acest lucru, iar independența completului de judecată și reputația profesională a fiecărui membru al completului să fie apărate! Dacă cele relatate sunt reluate, să înceapă de urgență procedurile judiciare.

vulpea

'nene'st1,mi-l dai de exemplu pe al de juca candva pe mese ? sa zic ca ... cine se-aseamana se aduna ... ? sper ca ai alta morala personala !

Kov iulian

Citat din: vulpea din Iulie 14, 2018, 08:04:49 AM
'nene'st1,mi-l dai de exemplu pe al de juca candva pe mese ? sa zic ca ... cine se-aseamana se aduna ... ? sper ca ai alta morala personala !

Ce tampenii puteti sa afirmati.

Ar trebui sa le puna astia camere si in dormitor sa vedem daca se f... crestineste sau necrestineste.

Iar pe baza acelor imagini stabilim dupa cum se f...  daca merita sau nu sa fie judecatori, procurori sau ce o fi el.

vulpea

K i,mi-e "mila" de tine si de modul cum gandesti/argumentezi.dar ce si cum poti sa inveti mai acatari in ... Ialomita ?

Kov iulian

Citat din: vulpea din Iulie 14, 2018, 05:58:24 PM
K i,mi-e "mila" de tine si de modul cum gandesti/argumentezi.dar ce si cum poti sa inveti mai acatari in ... Ialomita ?

Mergand pe aceasi logica poate nici Rovana Plumb nu ar mai trebui sa ocupe vreo functie ca au prins-o astia intr-un moment de neatentie si i-au pozat veverita. Astea sunt babisme ipocrite.

Cat de moral e Tariceanu ca a avut sase neveste si Dragnea ca si-a luat una mai tanara decat copii lui?

Tara va intra din nou in criza si nu vom fi pregatiti cu rezerve din cauza unor infractori, idioti iresponsabili care vor sa scape si noi ii judecam pe cei ce se opun lor pt ce au f... , cum si cat au dansat.

vulpea

'ravnesti' la nevestele altora ? pai daca ... pot ?! PS.am zis ca mi-e 'mila' pentru ca tu n-ai avut 'norocul'sa te nasti in ... Zalau , ca asa sigur ajungeai si tu ... primtehnocrat si reuseai sa-ti depasesti conditia ... umila,de aici de pe forum.

stefan1

Cica era o disputa foarte incinsa intre rusi si americani, care sunt mai evoluati tehnic. Cum niciunul nu ceda in declaratii au hotarat sa faca o intrecere de masini si cine castiga inseamna ca are dreptate.
  A avut loc concursul si ,masina americana pur si simplu a pierdut pe drum pe cea ruseasca.
  Mandru, americanul vine sa isi deguste victoria
  - No vezi ca noi am avut dreptate?
  - Voi vorbiti, ma, care exploatati pe negri?

@Vulpe e invatat cu o astfel de argumentare. Ce conteaza ca Danilet a sesizeaza niste fapte la care Dragnea ar trebui sa raspunda si nu prea are cum? Tehnica e sa mutam atentia in alta parte. Adica tu vorbesti, ba, care ai cantat si dansat nu stiu cand la karaoke?

vulpea

@ stefan1 : nu stiu dece am senzatia ... CERTA ca esti bozgor .

Kov iulian

Kov iulian

Antena 3 organizeaza un sondaj pe pagina sa de facebook cerand parerea daca sa fie demis sau nu Johanis.

Dupa o ora vad ca lucrurile nu decurg cum au dorit incep sa blocheze lume la greu apoi refac din nou sondajul si surpriza se repeta istoria apoi il sterg.

Sa fie asta o repetitie pt urmatoarele alegeri?

Probabil le vor repeta pana iese cine trebuie.
"Baneaza" romanii de peste hotare apoi mai incearca o data.

"Baneaza" tinerii mai incearca o data.

Dau pensionarilor inca 10 lei la pensie mai incearca o data.

Pana la final cred ca blocheaza dreptul tuturor romanilor la vot ca nu stiu sa voteze, se voteaza ei intre ei in parlament si prin ordonanta de urgenta.

tinumaftei

@iulian: dacă Johanis și actuala opoziție nu vin cu soluții și personaje credibile (KWJ nu este un personaj credibil), electoratul va merge tot pe mâna pesede. Doua sunt motivele care îl determina: primul, viața nu este totuși arat de rea cum o zugrăvește Realitatea, practic nu trăim mai rău decât in guvernele Tariceanu, Boc, Cioloș ( ca medie, desigur). Doi, pesede scutește electoratul de penibilele "algoritmuri" ale coalițiilor, adica de certurile între membrii componenți ai unei coaliții asa cum am mai avut de la CDR încoace, fiindcă nu văd cum ar putea obține PNL, USR sau PMP singuri, oricare dintre ei 42-45%, ca prin redistribuire sa aibă 50 din mandatele din parlament.

vulpea

Tinule, am votat cu idiotul de I.OHA,numai ca sa nu-l votez pe Poanta/PSD.dar fi sigur ca .. cat de idioti sunt PNLD vs. Orban(pe care l-am cunoscut PERSONAL) @ Bleaga(ati dai seama ce 'ravagii' a facut asta la vama),cunosc sigur/arhidocumentata 'speta' asta,eu fiind din Severin si avand,nemijlocit,prieteni de familie vamesi la Portile de Fier I. sunt prea penibili astia din "opozitie" ca sa nu votez "iarasi" cu PSD,CU PARERE DE RAU o fac !!!