Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

tinumaftei

Hai la referendum!
Cum pentru ce? Pentru monarhie.
Incurajati de cozile la inmormantare, monarhistii au prins glas! Vor coroana.
Ce gluma buna!
Fratilor, sa vedeti cozi cand o da in primire Ilici! O sa fie nevoie de 30 de zile de jale ca sa ii vada toti mumia.
Atunci ce idee va mai rasari? Sa reinslalam comunismul?

kostas

Azi la  stiri  Badalan  propunea  referendum national ...spune  el  ca   in  tarile  cu  monarhie  se  traieste  bine.La  miting  se  striga  lozinci  pro monarhie.
Se  pare  ca  au  epuizat  sacul  cu  iluzii  si  acum  au  mai  fabricat  una....
este o  greseala  sa  crezi, ... ca  nu  exista  greseli.

vulpea

niste IDIOTI ! CARE REGE SA URMEZE ?:cel izgonit de custodereasa sau reprezentantul casei Hohenzolernilor in Ro,DELAPIDATORUL = POL de ro ? sau,poate, nerecunoscutul fiu al lui Mihai ? CASA REGALA DE RO NU MAI ARE URMASI LEGITIMI DUPA ANGAJAMENTUL CASEI DE HOH. FATA DE POPORUL ROMAN DIN SEC.IXX (19 !!!).CAPUT REGALITATE DE RO(poate alta casa regala sa-si ia acelasi angajament ca cel precedent).

kostas

Baietii  astia  au  un plan  de  l-au  tinut pe  rege   mai bine de un  an   la  frigider.Mai mult ca  sigur se pregateste  ceva.In  parlament  au aparut ceva  propuneri  legate  de  Casa Regala.

vulpea

a observat,macar,cineva ca la un moment dat a aparut o plancarda cu 'vesnica'... regele a murit,traiasca regele ... si pe plancarda,deasupra textului,poza lui Nicolae ? eu zic ... sperando cacando !(niciodata custodereasa nu va catadixi sa-i 'lumineze'calea catre tron lui Nicolae).e arhicunoscut si recunoscut ca Margareta e de fapt un fel de 'executor testamentar'al lui Mihai !).

kostas

Eu  nu  inteleg  aceasta  sinucidere  politica  a  PSD, tot  ce  fac  parca  este  pentru  a  convinge  oamenii  ca  asa  nu  se  mai  poate  .In  curand  cred  ca  ni  se  va  servi  si  izbavirea.Sa  vedem  ce  fata  va  avea  si  cum se  va numi.Ma  gandesc  sa  nu  incerce  sa  aduca  alta  casa  regala,  pe   locul  ramas  vacant  odata  cu  mazilirea lui Nicolae.Exista  varianta  Charles,vehiculata  inca  de  acum  cativa  ani...

oroles

Mi-ati starnit rasul cu Charles! E prost sa renunte la tronul Marii Britanii si sa vina pe tronul Romaniei?! Nu cred!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

tinumaftei

Citat din: oroles din Decembrie 20, 2017, 08:45:50 AM
Mi-ati starnit rasul cu Charles! E prost sa renunte la tronul Marii Britanii si sa vina pe tronul Romaniei?! Nu cred!
Crezi ca il prinde?

yulian

Citat din: tinumaftei din Decembrie 18, 2017, 05:39:29 PM
Fratilor, sa vedeti cozi cand o da in primire Ilici! O sa fie nevoie de 30 de zile de jale ca sa ii vada toti mumia.
Atunci ce idee va mai rasari? Sa reinslalam comunismul?
Vai de mine, doar no fi fost Iliescu si partidul lui comunisti? Da' Nicolicea?? Tot de acolo se trage?? Dar restul cozilor de topor?? Ce va mai place comunismul...ia intreaba-l pe Vulpe...s-au copt strugurii, ca el tot ar mai linge la niste mese organizate de partidul unic..

kostas

Charles nu are treabă la tronul Marii Britanii.

vulpea

Charles e prea'prost' pentru Anglia,ar merge prea bine pentru Ro(oricum este cu mult peste I.OHA,pe care,culmea,l-am votat = vot negativ pentru ... Poanta).

oroles

FYI, @kostas.

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Linia_de_succesiune_la_tronul_britanic

Eu zic ca Charles are dreptul la coroana britanica dupa ce moare ma-sa. Consulta linkul de mai sus privind succesiunea la tronul Marii Britanii. Acum, judecand dupa faptul ca Charles nu e atat de popular in Marea Britanie datorita felului sau conservator si a pasiunilor mai neobisnuite (gradinaritul si agricultura, de exemplu), cred ca ar fi mai bine sa il lase pe William pe tron. A se vedea gestul lui Juan Carlos al Spaniei care a renuntat in favoarea copilului la tron.

kostas

Charles ,se  stie  de  mult  ca  nu  va  fi  mostenitor,  iar  regina  se  pare  ca  deja  a  anuntat   ca  ii  va  desemna  pe  Williams  si  a  sa  sotie  succesori la tron.

vulpea

pt oroles & admin :dar nu e pasiune neobisnuita si pentru amante ?(camila , spre ex.!).dar nu e o pasiune neobisnuita si cea a lui Mihai -exregele,ca mecanic auto ?! PS .admin.ule,ai uitat cumva ce inseamna atac la persoana (yulian !) ?0chiar eu pot sa-ti 'recapitulez').pentru ca am asteptat cam mult si vad ca nu reactionezi.

oroles

Citat din: kostas din Decembrie 21, 2017, 07:16:23 PM
Charles ,se  stie  de  mult  ca  nu  va  fi  mostenitor,  iar  regina  se  pare  ca  deja  a  anuntat   ca  ii  va  desemna  pe  Williams  si  a  sa  sotie  succesori la tron.
E clar ca nu ai citit ce ti-am dat sau nu ai inteles. Succesorul la tron in UK este intaiul nascut de gen masculin, urmat de frati sau surori. In ceea ce priveste Casa Regala a Romaniei, lucrurile stau altfel. Succesorul este desemnat, conform statutului. Din acest punct de vedere este una dintre cele mai flexibile case regale. Asa se face ca Radu Duda are titlu nobiliar acum si este numit principe. Cat despre Charles si Camilla... Toata lumea stia de iubirea celor doi si de amestecul lu' maica-sa in familia lui. Eu cred ca daca nu se baga regina in viata lui, ar fi luat-o pe Camilla de nevasta.