Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: stefan1 din Ianuarie 02, 2016, 03:06:11 AM
Vorbesti ca Marmoros a furat un intreg buget al Romaniei. Nu stiu de unde ai informatiile. Probabil de la legionari, care aveau un tel laudabil, de a ridica natia romana, dar o faceau prin mijloace complet nepotrivite. Vreti ca romanii sa fie in frunte? Atunci ajuta-i sa se perfectioneze, disciplineaza-i sa fie foarte muncitori si foarte economi si ca in competitie directa cu altii sa-si dovedeasca superioritatea. De vazut ce au facut in perioada cand tara a fost condusa de legionari: au inlaturat de la conducerea principalelor fabrici evreiesti conducerea veche si consiliile de conducere, inlocuindu-le cu legionari. In cateva luni toate aceste fabrici au inceput sa aiba pierderi si economia Romaniei a intrat in criza. Se stie ca curand au cautat sa impuna 'curbe de sacrificiu' .Norocul ca au fost inlaturati rapid si fara mare regret din partea populatiei.

Facet niste confuzii monumentale , voite sau nu . Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta.

PS. In fapt istoria se repeta . Inainte de comunisti dinastia a furat de a rupt cu complicitatea evreilor. Azi "baietii destepti" camuflati legal in "clasa politica" fura de rup tot cu complicitatea evreilor. Pulimea este manipulata stintific iar strainii se imbogatesc pe zi ce trece.

PPS . Spui ca nu cunosti cazul Marmoros .Tu nu il cumosti dar baietii destepti l-au cunoscut si studiat astfel incat dupa 89 am vazut afaceri gen Bancorex , Banca religiilor , Banca Dacia Felix  , Petrom , Rompetrol , Astra asigurari , vrei sa mai dau exemple ???

stefan1

Nu-mi da exemple de acum. Cum a fost condusa tara interbelic, rangul ei intre tarile europene era destul de ridicat, aveam sectoare economice de care se tinea cont in Europa, pe cand acum, in 25 de ani am distrus nu numai ce au facut comunistii ci si ce a functionat interbelic sau chiar din sec XIX.
   Evreii au un simt de a sesiza valoarea si a sti sa o stimuleze. Constantin Tanase a fost admis la Conservator de o comisie in care erau: Ştefan Sihleanu, C. I. Nottara, Aristizza Romanescu, Alexandru Davila, Eduard Wachmann (cati din astia sunt romani?) El a fost o mare exceptie, un sarac lipit, care s-a prezentat in uniforma militara ca nu avea nici un costum civil acceptabil. Mai tarziu, vestitele lui cuplete i le facea un evreu ,Casimir Belcot si de fapt la teatru de revista aproape permanent cupletele au fost facute de evrei. Ai citit poezii de Ion Pribeagu? (Isac Lazarovici). Pe Maria Tanase a lansat-o cu adevarat si i-a selectat repertoriul Harry Brauner care descrie emotionant prima intalnire cu aceasta. Chiar Gheorghe Zamfir a fost in varful gloriei cand a fost casatorit cu o evreica si aceasta ii era si impresar. Dupa despartirea de ea a pierdut totul in ce priveste partea materiala, si s-a intors in tara doar cu datorii, desi si acum e un talent imens. In spatele la mari cantareti sau actori a fost de multe ori un evreu care s-a ingrijit de cariera lor. Asa a fost cu Beatles, cu Presley. Andrei Rieu este impresariat de sotia lui, evreica.
  Din contra, eu consider ca noi am pierdut mult cu plecarea evreilor din tara, iar faptul ca ei pot specula oportunitati de castig la marginea legii fara insa de a iesi in afara ei, este tot o vina a noastra, ca nu inchidem portitele legislative prin care se poate fura fara sa fi tras la raspundere. Eu am avut la facultate si profesori evrei de o calitate profesionala si umana exceptionale. In toate domeniile stiintei romanesti sunt si evrei cu bune contributii.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Nimeni nu contesta faptul ca everii sunt o rasa superioara si extrem de inteligenta. Toate personajele pomenite de tine mai sus nu sunt nimic altceva decat masini de bani in mainile evreiilor. Ca sunt baieti destepti si fac bani pe seama raselor inferioare , bravo lor. Eu am ciuda pe cozile de topor care ii slugaresc pentru 30 de arginti . Evreii sunt pe aceste teritorii care temporar se numesc "romania" de aproape 900 de ani , sunt si acum si tot ei sunt cei bogati iar gloata ramane saraca .
  Daca azi pe evreii nu ii vezi la TV asta nu inseamna ca nu exista in Romania . Acum oamenii cu bani nu mai sunt ingrăditi de granite , Azi servesti pranzul la Bucuresti si cina la Paris, despre ce vorbim ?

PS. Revenind la oiile noastre , pardon , altetile lor ... Aceasti regi nu au fost decat niste cozi de topor in mana evreiilor.  Cozi de topor foarte bine platite ce este drept , dar din ce bani ?

PPS. Hai sa terminam si cu legendara dezvoltare comunista . Comunismul nu a dezvoltat Romania !  Cand au preluat tara de la capitalisti Romania avea o economie comparabila cu cea a Danemercei sau a Turciei . In 1989 cand am scapat de cretinul de Ceausescu aveam o economie cu mult inferioara celor din Danemarca sau Turcia . Asta nu inseamna ca in 1944 comunistii au preluat o economie extrem de competitiva , ci in 45 de ani practic nu au dezvoltat-o decat foarte putin.

oroles

Un banc despre mentalitatea evreilor "Oricat de in jos s-ar duce dolarul (n.b. cursul dolarului) sa te apleci sa il ridici!"  :rotfl: =))
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Kov iulian

Citat"Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc "ca în sânul lui Avraam"! Oamenii ăşţia deţ̧în puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico- ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţîn sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică̆ personajele politice cele mai "potrivite" pentru a "câştiga alegerile", în mod "democratic" în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai că număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică. Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt "aleşi" cu "binecuvântarea" acestui "GRUP", şi toţi cei aleşi nu fac altcevadecât să pună în practică "directivele" trasate de acesta", mărturisia Anghel Rugină...

www.nasul.tv/profetiile-savantului-anghel-rugina-despre-romania

D006

Nu este nici un secret , sunt 13 clanuri care conduc lumea :
Astor,
Bundy,
Collins,
DuPont,
Freeman,
Kennedy,
Li ( din China!),
Onassis,
Rockefeller,
Rothschild,
Russel,
van Duyn
casa Merovingiana.(poate cel mai important membru)

In grupul extins mai intra o familie sau doua din zona golfului Persic.

Alutus

In incercarea lor de justificarea a abuzurilor, comunistii au folosit una din cele mai eficiente arme de indoctrinare si manipulare: ura impotriva simbolurilor nationale si a elitelor, pe care tocmai le eliminasera si al caror loc il luasera. Ce putea fi mai potrivit decat minciuna si calomnia, adresata unei populatii semianalfabete si abrutizate de saracie. Deformarea istoriei si propaganda in scoli, institutii  si media, s-a dovedit a fi calea sigura spre formarea noului romanas. S-a remarcat aici istoria lui Roller si educatia politica, care au reusit sa scrijeleasca in creierasele romanilor, prin utilizarea celor doua unelte de baza : secera ajutata de cican, cateva santuri-reper ale constiintei comuniste. S-a reusit atfel sa se imparta valorile Romaniei in doua grupe: dusmanii patriei in frunte cu regele, la care se adaugau mosierii si burghezii  sub toate formele, precum si infama proprietate individuala. In partea opusa au propus noi valori : colectivismul, ateismul, si eroii clasei muncitoare. Asa au aparut noii eroi ai Rominiei, intre care se remarca Vasile Roaita, ca symbol al puritatii morale si iubirii de neam. Fireste ca amintirea regalitatii trebuia sa dispara sau sa fie asociata cu monstruozitati care sa determine o repulsie vesnica fata de scurta perioada democratica, stransa de gat cu rubasca soldatului sovietic.     Astfel a aparut si mitul monstruosului complot impotriva lui Cuza. Realitatea este mult mai simpla , dar cu implicatii profunde in destinul Romaniei moderne. Unirea de la '59 a fost rodul eforturilor patriotilor de la '48, in frunte cu membrii familiei Bratianu. Pentru a armoniza divergentele dintre fruntasii miscarii unioniste si pentru a evita reactii ale orgoliilor personale, s-a recurs la un compromis. Acesta a fost alegerea unui personaj agreat de toti , dar .... . Prin comparare cu timpurile contemporane, s-ar putea spune ca Ban Ki Moon este un personaj asemanator. Meritul cel mare al lui Cuza este faptul ca a inteles si acceptat rolul sau limitat, in procesul de modernizare a Romaniei . Reformele intreprinse au fost capitale, dar au fost facute de clasa politica a timpului, din care Cuza facea parte, iar nu de Cuza personal. Cand evolutia Romaniei a necesitat altfel de abordari , s-a trecut la o noua etapa , in care instalarea unui domn agreat in Europa, se profila ca fiind o cerinta pentru realizarea urmatorului pas istoric si anume independenta.
Efectul pe termen lung si cu consecinte istorice deosebit de favorabile pentru romani, a instalarii printului Carol, a fost ruperea de lumea orientala si intoarcerea definitiva spre Europa.
Cuza nu a fost sapat, nu a fost pedepsit, el a insemnat o etapa necesara in istoria Romaniei. Marele lui merit a fost tocmai faptul ca si-a inteles si si-a acceptat rolul.
Daca ar fi sa ne conducem tara dupa emotiile collective induse im masele de manelisti cu drept de vot, ar trebui ca Ceausescu sa stea impaiat la casa poporului, iar de-a dreapta lui sa stea vesnic Basescu, pe post de sfesnic.

Sa nu uiti Darie!

stefan1

Citat din: Dragos G. din Ianuarie 02, 2016, 10:08:13 AM
  ...

PS. Revenind la oiile noastre , pardon , altetile lor ... Aceasti regi nu au fost decat niste cozi de topor in mana evreiilor.  Cozi de topor foarte bine platite ce este drept , dar din ce bani ?

PPS. Hai sa terminam si cu legendara dezvoltare comunista . Comunismul nu a dezvoltat Romania !  Cand au preluat tara de la capitalisti Romania avea o economie comparabila cu cea a Danemercei sau a Turciei . In 1989 cand am scapat de cretinul de Ceausescu aveam o economie cu mult inferioara celor din Danemarca sau Turcia . Asta nu inseamna ca in 1944 comunistii au preluat o economie extrem de competitiva , ci in 45 de ani practic nu au dezvoltat-o decat foarte putin.

stefan1

Citat din: Dragos G. din Ianuarie 02, 2016, 10:08:13 AM
  ...

Acei regi au adus Romania dintr-un balcanism si o inapoiere unanim recunoscute, la o apropiere de institutiile europene si la un inceput de dezvoltare sanatoasa, intrerupta brutal de rusi si de slujitorii lor din tara. Singur vorbesti de un nivel respectabil atins inainte de Al Doilea Razboi, pozitie pe care Tarile Romane nu au avut-o inainte nicidata in istorie. De ce sa denigram tocmai pe cei sub care s-au facut aceste lucruri? Un principiu mason spune sa nu darami niciodata ceva pana nu ai ceva mai bun de pus in loc. Este un lucru elementar, de bun simt, dar de care mereu nu tinem cont. Tu ce propui in loc?
  Referitor la faptul ca evreii castigau multi bani, trebuie sa te gandesti ca altfel acei bani nu ar fi fost castigati de nimeni. Imi vine in minte situatia satelor sasesti. Pana erau sasii, tiganii de acolo sau chiar romanii, lucrau la acestia, sa spun 'cu ziua' sau pe bani. Deci un fel de exploatare. Acum sasii le-au lasat nu numai pamanturile ci si casele si toate utilitatile facute de ei. Dupa 25 de ani satele sunt o ruina si tiganii regreta vremurile cand totul era ordonat si ei lucrau ca slugi la acei sasi, desi ei acum sunt stapani acolo. Deci grija ce pui in loc cand renunti la cineva.

Si cu ce au facut comunistii, lucrurile trebuiesc nuantate. E drept ca s-a plecat de la energie ieftina si aproape toate sectoarele erau energofage, insa unele investitii puteau destul de usor sa fie rentabilizate. Industria petroliera este peste tot rentabila. Noi am parazitat-o infricosator dup '90 si a devenit nerentabila, incat EU si oculta internationala avea motiv serios sa ceara privatizarea ei, in conditiile in care era sigur ca strainii o vor castiga la lipsa de capital romanesc.Sa nu mai vorbesc de modul de organizare a proceselor de productie si de ritmul in care se lucra in majoritatea intreprinderilor romanesti, unde timpii morti si inactivitatea erau foarte mari. Unde am lucrat eu, au venit niste straini sa monteze niste utilaje. Cand a vazut cata lume se plimba prin intreprindere si cati stateau doar sa se uite la ce faceau ei, nu conteneau sa se minuneze. A intrebat daca este greva si cand se lucreaza la noi.
   Aveam otelarii unele moderne, fabrici de rulmenti, chiar de medicamente, dar tot ce a fost rentabil a fost tinta celor dornici de o rapida imbogatire, iar organele de stat care trebuia sa ne apere erau parte in acest proces de jefuire. Acum dam vina pe straini, ca nu am putut sa prevedem urmarile propriilor noastre decizii si actiuni.

pistol28

Citat din: stefan1 din Ianuarie 03, 2016, 12:46:45 AM
......................................................................
........................................au venit niste straini sa monteze niste utilaje. Cand a vazut cata lume se plimba prin intreprindere si cati stateau doar sa se uite la ce faceau ei, nu conteneau sa se minuneze. A intrebat daca este greva si cand se lucreaza la noi......................................
......................................................................

Esennţa lucrului, model înainte de "89

Noi ne facem că muncim, ei se fac, că ne plătesc.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

D006

"Aroganta" secolului : PSD nu participa la alegerile locale .
Replica pt. Dragnea : sa mori tu ?

ionel07196555

Citat din: D006 din Ianuarie 29, 2016, 06:51:08 PM
"Aroganta" secolului : PSD nu participa la alegerile locale .
Replica pt. Dragnea : sa mori tu ?
Sa fie chiar atit de grav ca nu le vedem mutrele in campanie ?
Nu am citit tot dar cred ca nu le comvine ca trebue sa scoata de  2 ori mita din buzunar si nu prea mai au + expunerea la pericolu de a fi prinsi creste.
Am mai ziso pe aici eu si alti pe unde pot : nu pot ei fura cit putem noi vota .

Alutus

Nerecomandat celor cu creierele spalate cu detergenti  A3 si derivatele sale.
Fiat justitia pereat mundus: sa se faca dreptate, chiar de-ar pieri lumea, sau unde-i lege nu-i tocmeala, este in gura mafiei democrate, o lozinca rasuflata, buna doar pentru a prosti pe alde gura casca. Mafia nascuta si ingrasata prin votul prostimii se uneste in jurul stindardului pe care scrie cu litere mari "Libertatea de expresie", stindard vanturat din puscarie de o eminenta cenusiu puturoasa, plasmuita in smarcurile  regimului "clasei muncitoare".  Ce apara ei de fapt ?! Ce o fi aceasta libertate de expresie?!
CitatNimeni nu va reusi sa determine marele public sa vada lucrurile in sens opus ziarului sau postului de televiziune care i-a acordat generos un spatiu de cateva randuri sau de cateva minute.
   Ceea ce a progresat enorm in mass media sub alibiul libertatii de exprimare, este chiar inversul acesteia, adica manipularea opiniei publice. Contrar mesajelor "individuale", fragmentate si risipite, mesajele dominante au devenit extreme de penetrante. Imagiile televizate le confera in plus prestigiul "adevarului", al unui contact"direct", aproape fizic cu "realitatea". Ne place sa credem ca pericolul spalarii creierului este inlaturat prin pluralitatea  mediilor de informare...Fictiunea "faptului dat" si a "obiectivitatii" este o momeala atragatoare in jurnalistica si in istorie.
Oamenii nu cred ceea ce vad si traiesc, ci ceea ce vor sa creada,
Sa nu uiti Darie!

stefan1

De data asta nu sunt de acord cu tine.
  Procesul lui Voiculescu a fost clar un proces regizat de oamenii lui Basescu din Justitie si Securitate. Nu ca Voiculescu ar fi un sfant, insa motivele pentru care a fost inchis sunt foarte discutabile, si toata desfasurarea procesului arata ca de fapt scopul final era inchiderea 'Antenelor'. Rau e ca pe langa Voiculescu au fost bagati in inchisoare si alti oameni, cum e acel Mecinicovski.
  E prea mult de discutat si prea tarziu. Privatizarea incriminata este una din sutele care se faceau in acea vreme in exact acelasi mod si care nu au fost cercetate in Justitie. Spre deosebire de majoritatea privatizarilor, dupa care intreprinderile au fost vandute pe bucati si terenurile au fost speculate, Institutul lui Mecinicovski s-a salvat si a putut functiona cu succes mai departe. Prejudiciul calculat de evaluatori ai Procuraturii, este imens, mai cu seama daca ne uitam cu cat s-au vandut intreprinderi emblematice ale tarii. Culmea, terenul in litigiu exista, nefolosit, si clar valoreaza mult, mult mai putin decat prejudiciul calculat. Confiscarea extinsa nu s-a aplicat la noi decat in cateva cazuri; toti hotii din politica au ramas cu furaciunile chiar daca au facut parnaie, doar aici se confisca imobile avute de Voiculescu inainte de pretinsa frauda. Se spune ca nu s-a recuperat decat un procent mic din prejudiciu. Dar chiar si acest sediu al Antenei este deja trecut in patrimoniul statului si conducerea Antenelor a facut de peste un an zeci de cereri de inchiriere la care nu a primit nici un raspuns. Chiar si la inchiriere sau vanzare, deja legea da drept de preemptiune chiriasului fata de alti cumparatori si chiar in procesul acesta de confiscare s-a facut aceasta mentiune, de care actuala evacuare nu tine cont. Trebuie sa fii orb sa nu vezi toata lucratura din acest proces.

va urma

pistol28

Mecini.....ski a fost veriga slabă de s-a ajuns la Voi.cu.lescu, respectiv antene.

Primul a fost "mâncat" de E-uri, servit pe tavă de către (producătorii de chimicale).

Divide et impera se bazează pe principiul descompunerii problemei în două sau mai multe subprobleme (mai ușoare), care se rezolvă, iar soluția pentru problema inițială se obține combinând soluțiile subproblemelor. De multe ori, subproblemele sunt de același tip și pentru fiecare din ele se poate aplica aceeași tactică a descompunerii în (alte) subprobleme, până când (în urma descompunerilor repetate) se ajunge la probleme care admit rezolvare imediată.https://ro.wikipedia.org/wiki/Divide_et_impera_(informatic%C4%83)
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi