Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Citat din: vulpea din Decembrie 01, 2015, 06:41:23 PM
Pt.Calmus :ne-am cunoscut in vara asta(discutia despre Radoi + sticla de miere,cu ocazia vizitei la stupina ,impreuna cu Boris).tin sa precizez ca nu-mi place tuica ci palinca si nici fasolea.
Fasolea nu-ti place, dar ciolanu?  :wink2: :)

calmusdaniel

Uneori aparentele inseala!Cu mine sigur te vei intalni la targul de la Bucuresti,dar nea Mihai nu cred ca vine la Bucuresti ca e multa poluare, ,poate la Campina! :rotfl:

mape 48-petru manea

Citat din: vulpea din Decembrie 01, 2015, 06:34:32 PM
Pt. Calmus+ Romikele:si ca sa imi cer scuze si personal,va propun sa ne intalnim la Targul Bucuresti(febr./mar.16) ca sa ne cunoastem mai bine si atunci categoric o sa va schimbati parerea despre mine.stima

Eu am inteles ca Romikele are o parere buna despre tine . De ce vrei acum sa-si schimbe parerea ?  :cool:

vulpea

ce rost mai are sa-mi placa ciolanu,daca nu mai vreau sa ajung la putere ?
m48-pm vii la Targ Buc.,mi-ar facea placere sa ne cunoastem si sa ne 'contram',OK ?

Closcutz

Buna ziua. In urma protestelor masive ce s-au desfasurat dupa incendiul din Colectiv, eu personal cred ca nu s-a schimbat mai nimic in bine. 1 Imunitatea deputatilor si senatorilor in forma actuala mi se pare sfidatoare, imorala, batjocoritoare si revoltatoare. De ce trebuie sa asistam mereu la circul votului in plen pt senatorul x sau y? Ce treaba au declaratiile politice cu deturnarea de fonduri, santajul, parandaratul, mita, hotia pe fata?
2 Taxa auto a fost declarata ilegala si s-a dat si o ordonanta de urgenta in acest sens. De nu stiu cate ori s-au pronuntat si instantele europene in acest sens. Daca te duci la ANAF afli ca inca nu s-a emis regulamentul de aplicare a legii. Fratilor unde traim? Ce tehnocrati avem? Mi se pare ca in continuare se merge pe formula ,,pleaca ai nostri, vin ai nostri, voi  ramaneti tot ca prostii". E bataie de joc in stil mafiot! Asta s-a ales de revendicarile gloatei! 0 barat!

D006

Nu vi se pare nimic suspect ca la clubul Colectiv in 39 de secunde au fost ranite sau ucise aprox. 200 de persoane ??
  Nu vi se pare nimic suspect ca mitingurile post Colectiv incepeau fix la ora 18 si se terminau fix la ora 22 ? Nu e axistat nici o fereastra sparta , nici un incident cu jandarmii ...
  Nu vi s-au  parut suspecte fața lui Dragnea si a lui Ponta ??? revedeti filmarile !

pharaonu75

Eu cred ca Ponta a spus "Sarut-mana" pentru ca a plecat!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

vulpea

faptic nici macar asta nu a spus-o.o jigodie de om-am avut 'onoarea' sa am de a face cu el inca depe vremea lui Nastase.apropos:stiti cine e de vina de taierile abuzive ale padurilor in Romania ?primul vinovat este chiar Nastase-va vine sa credeti ? si stiu ce scriu !

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

vulpea

ce parere aveti despre declaratia obraznica a lui popa Daniel ?

tinumaftei

Mie mi se pare normal a biserica sa fie sustinuta de credinciosi! Imi vine sa cred ca Ciolos are sange in instalatie! Asa da!

vulpea

de credinciosi da,dar de stat nu !am mai scris odata ca m-am saturat sa tot invat ca biserica se adreseaza spiritualitatii si nu materialitatii.sa se ridice toate autorizarile date bisericii(biserica fara facilitati dela stat),insasi biserica sa traiasca numai din mila credinciosilor (dupa LEGEA LUI CRISTOS !).PS.provin dintr-o familie cu popi(protopop) dela 1900 !!!!bunica-fiica de preot,nasa mea de botez-preoteasa.

tinumaftei

Eu am crezut ca i-a taiat de tot de la buget, dar vad ca doar constructiile. Salariile si celelalte le va plati prostimea ca si pana acum de la bugetul statului. Pacat!

vulpea

e bine si asa ,totdeauna primul pas e greu.dar vine si al 2-lea pas.romanul a avut numai 'amaraciuni' de biserici.de unde POFTA de catedrala(e numai la catolici obiceiul asta) ?

paul1

Citat din: vulpea din Decembrie 05, 2015, 11:18:29 PM
e bine si asa ,totdeauna primul pas e greu.dar vine si al 2-lea pas.romanul a avut numai 'amaraciuni' de biserici.de unde POFTA de catedrala(e numai la catolici obiceiul asta) ?
Vulpito ... toata ortodoxia (toate tarile majoritar ortodoxe) au cate o catedrala reprezentativa, mai putin noi romanii ! Vasili Blajenai in Rusia, Alexander Nevski in Bulgaria (aia mai amarati decat noi),Sfantul Sava in Serbia, Catedrala Bunei Vestiri din Atena (Grecia),Catedrala Uspenski in Ucraina ....
Despre ce vorbim ?
Inteleg de la tine ca-i bine ca nu s-au mai alocat bani pentru Catedrala Mantuirii. In aceeasi logica, n-a fost bine nici cand s-a construit Casa Poporului la vremea ei, nici Cotroceniul (palatul) la vremea lui .... si ce ne mai mandrim acum cu ele !!! :wink:
E bine ca s-a marit bugetul Administratiei Prezidentiale cu 40% ? Cea mai mare parte a alocatiilor bugetare se duc in resedinta de protocol a lui Malai Mare ! :rusine: :rusine: :rusine:
E bine ca nu s-a mai marit salariul minim la 1200 lei de la 1 ianuarie ? :rusine: :rusine: :rusine: