Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

vulpea

PS 2. daca te referi la nesalvari de genul "Apuseni" + Planor,trebuie sa stii si ce e STS(serviciul de telecomunicatii speciale),care in loc sa-si faca treaba la localizari,ca sa stie Arafat unde sa trimita SMURD,prefera sa masluiasca alegeri pentru Base si sa creasca natalitatea in Romania prin femeile dela STS,asa cum s-a falit generalul STS odata! 

claudiu_tgv

Da, am auzit ca si-au pus sotiile in functii acolo. Dar parca anul trecut sau in primavara a fost un scandal pe tema asta. A fost o greva, au cerut oameni capabili in conducere. Foarte tare chestia asta, a fost ceva nou pt Romania, sa ceri conducere buna. N-au cerut salarii, beneficii atunci.

La Apuseni m-am referit cand am spus ca nu exista interventie de urgenta. Si la elicopterul cazut la Constanta. Dupa mine, nu e posibil sa se intample asa ceva si sa ratezi interventia. Astia au aparatura, au mijloace, GPS, oameni la dispozitie. Pai, ce le mai trebuie? Un imbold, un sut in fund.

Sa dau ex. chiar daca sunt din alte tari mult mai dezvoltate: Intr-o statiune din Austria a fost o avalansa. A prins cativa schiori. In 5-10 min dupa a ajuns elicopterul la ei si au fost scosi din zapada. Cum s-a reusit: pt ca ei monitorizeaza, au preventie, au oameni platiti sa faca numai asta. Deci austriacul nu incaseaza numai bani de la turisti, ii ofera si siguranta.
Salvamarii nostri (pt. ca m-a criticat dl. Romikele) au doar un fluier si o pluta amarata de abia il tine pe el la suprafata. Nu i-am vazut sa aibe binoclu, un sediu cu cabinet medical cu vedere panorama spre mare, statii de emisie.

romikele

Nu ai inteles, eu nu am criticat, ci am incercat sa subliniez adevarul, iar acesta este ca nu Arafat e vinovat, ci Romania, adica noi toti.
Arafat daca era baiat destept pleca intr-o tara civilizata si avea mult mai mult succes, dar el s-a incapatanat sa ramana aici, motivele il privesc, iar haita hamesita a tabarat pe el imediat ce proiectul sau a inceput sa aiba succes.

claudiu_tgv

Acum am inteles ca nu el a avut vina. Oricum, cred ca odata cu nenorocirea asta se va face ceva bun pt Romania. Cred ca a fost o lectie pentru noi toti sa devenim mai responsabili.

pharaonu75

Citat din: claudiu_tgv din Noiembrie 27, 2015, 03:48:04 PM
... Cred ca a fost o lectie pentru noi toti sa devenim mai responsabili.

Eu nu cred! Romanul isi schimba parul, asemenea lupului...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

claudiu_tgv

Macar am schimbat Guvernul. E un inceput

bio

Citat din: claudiu_tgv din Noiembrie 27, 2015, 04:26:51 PM
Macar am schimbat Guvernul. E un inceput

... sa vedem peste un an, poate peste doi ani  cum sta treaba si apoi ne putem bucura daca va fi mai bine .
Mie,  imi pare ca este un guvern facut la repezeala asa cum se fac "temele pe genunchi" si privesc cu indoiala ca vor realiza mare lucru .

iulian61

nu cred ca ne vom bucura pre tare..... prea multe promisiuni si mai putine realizari

cornelioandanciu

Ce am sesizat eu , este ca acest guvern si-a propus restabilirea increderii populatiei in clasa politica,dupa spusele domnului Ciolos. Ambiguu, si foarte nesemnificativ, precum si necuantificabil ! Adica unii vor zice ca s-a restabilit increderea, altii ca nu .
Apoi domnul Ciolos vrea sa se puna bine si cu nesimtitii de politruci, fdara de care nu va putea face nimic, deoarece s-au fixat in posturi cheie incepand de la nivel local ,pana la nivel central.
S-ar parea ca primul ministru nu a inteles corect dorintele oamenilor ! Ma pis pe ei de politruci, si pe increderea pe care o s-o am eu in ei ! Eu vreau relansare economica pentru tara, nu povesti de adormit copiii !
Va salut.

romikele

Cam cum ai vrea tu sa relansezi o economie in cateva zeci de zile, cand altii s-au straduit ani buni sa o distruga, si aproape le-a reusit?

La vorbe ne pricepem toti, dar la fapte ....................... ne pisam!.............................
....pic .....pic ......piccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

vulpea

astia care va mai indoiti,inca nu va dati seama  ca i s-a dat mina libera ca sa actioneze "forte" ? si asta dela Joha insusi.la momentul asta nici un politician nu se mai simte asa sigur ca in "vremurile bune " ! scriu asta fara sa 'mor' de dragul lui Ciolo si Joha=fac doar o constatare.chiar PSD + VAX-PNL au inclinat steagurile in fata 'noilor',desi nu vad dece.vom mai vedea/auzi noutati asta e clar !

Aurel

Citat din: romikele din Noiembrie 27, 2015, 10:16:37 PM
Cam cum ai vrea tu sa relansezi o economie in cateva zeci de zile, cand altii s-au straduit ani buni sa o distruga, si aproape le-a reusit?

La vorbe ne pricepem toti, dar la fapte ....................... ne pisam!.............................
Confiscarea averilor ilicite si recuperarea banilor furati ar fi un inceput.Recastigarea increderii in politicieni nu prea intereseaza pe cetateanul de rand.Asta e preocuparea lor si se face tot pe banii nostri.
  " Mana libera" care actioneaza" forte"egal cu 0.Cativa ani de puscarie (daca se vor da pentru plevusca) ne vor costa tot pe noi pentru ca pretentiile cresc si vom fi obligati sa le asiguram "conditii decente" de nivel european. :uimit:

dan sebastian

Ție îți oferă cineva condiții decente de nivel european?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

cornelioandanciu

Citat din: romikele din Noiembrie 27, 2015, 10:16:37 PM

Pai nu stiu, speram sa stie Ciolos ! Ce cred ca trebuie urgent facut, este anularea acelor taxe si impozite care nu se pot plati, si din vina carora firmele intra in insolventa . Apoi trebuie identificati cei care baga firmele in insolventa cu rea vointa. Apoi trebuie identificati cei care platesc angajatii nejustificat cu salariul minim pe economie, in timp ce ei fac profituri imense. Obligandu-i sa dea mai multi bani la oameni, se relanseaza consumul, deci se merge spre o crestere economica.
Va salut.

romikele

Din pacate 1 an este ridicol de putin pentru asteptarile noastre.
Presupunand ca se vor identifica toate problemele care afecteaza economia, societatea, s.a.m.d., nu este suficient timp pentru implementarea masurilor de remediere a acestora, deoarece tot noi, in 2016 vom schimba guvernul cu acceasi politicieni corupti care au provocat dezastrul.
Dar vom critica tehnocratii, ca n-au fost in stare de nimic... deja criticile au aparut, inainte chiar ca guvernul sa se apuce de treaba. Si atunci ma intreb, CE PRETENTII MAI AVEM?