Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

D006

si sa facem haz de necaz

ursulescu

Domnilor,
  Cu toate ca nu ma amestec in politica de mult cred ca ar trebui sa tinem cont de urmatoarele:
  -suntem un popor cu o profunda reactie emotionala- ca mai toate popoarele latine
  - avem un foarte mic respect pentru ceilalti si impartim lumea in doua parti egale, noi si restul
  - nu avem suficenta rabdare sa judecam lucrurilr pana la capat
  - avem o fire vulcanica - la multe popoare anglosaxone aceasta "calitate" lipseste
  - de obicei mimam credinta si nu vedem sensul si esenta ei - a se vedea practica isiasta
   Este foarte usor sa-i manipulezi pe romani, ei nu formeaza comunitati compacte cu reguli si cutume puternice. Candva am fost la Paris, oficial. Am vizitat mai multe comunitati straine din oras. Dau exemplu: polonezii aveau o singura comunitate, maghiarii o singura comunitate, romanii... sapte comunitati, nu comentez. Dupa multe astfel de evenimente am hotarat sa ma intorc la albinele mele, vazand discutiile de pe acest forum va spun ca jignirile nu au ce sa caute intre noi.
  Si acum fac o precizare, stiu exact ce spun : orice contradictie in materie de partide e inutila, noi nu avem inca partide, daca se aplica punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara, poate lucrurile ar fi stat altfel. Schematic suntem in aceasta situatie: fosta Securitate (CSS) este deasupra cu organizarea, tu la PDL, PNL, etc., voi la PSD,UNPR,etc. In ultimii 25 de ani nu am avut niciun presedinte sau premier in afara controlului fostei securitati. Lucrurile sunt scapate de sub control cu Presedintele Iohanis.
  TOT SCANDALUL pe care-l vedem zilele aceste, cu o imensa cheltuiala de energie si bani se face pentru repozitionarea fostei securitati la butoane. Asistam la eliminari nemiloase, la jocuri de glezne fara precedent in istoria Romaniei.
   Va propun sa privim cu detasare, sa nu ne angajam de nici o parte, in special emotional, sa fim atenti ca vine un an apicol dificil, nu am identificat inca cauzele problemelor din 2014, ar trebui sa meditam la ele, poate vedem o rezolvare...

cristi75

Citat din: dragos2006 din Februarie 12, 2015, 09:11:14 AM
Romanul si lerul ...  neam de amarati .
  In acest timp stiti ce a facut Putin dupa ce a primit lovitura cu scaderea pretului petrolului ??? A redus cu 10% pensiile , salriile bugetarilor , alocatiile pentru sanatate si invatamant . Banii respectivi ii baga in avioane de lupta si rachete . Nici un rus nu s-a plans ca pensia sau salariul i-a fost micsorat . In acest timp romanul aplica politica strutului si spune ca nu este razboiul nostru ca si cum Romania ar fi pe Marte si nu pe Terra !

in curand defunctul basescu a taiat tot cea putut si a bagat banii in curul lui udrea  si altor curveturi de ambe sexe, asta e diferenta
in timpul asta a indatorat tara cu 20 miliarde si a asmutit romanii unii contra altora  bgrasu contra slabu
deci toti basistii ciocu mic caci ati sustinut cu buna stiinta un sistem mafiot
asta nu inseamna insa ca psdeul e mai bun cu ceva, dar acum e randu besistilor sa plateasca

D006

Citat din: cristi75 din Februarie 13, 2015, 01:49:24 AM
in curand defunctul basescu a taiat tot cea putut si a bagat banii in curul lui udrea  si altor curveturi de ambe sexe, asta e diferenta
in timpul asta a indatorat tara cu 20 miliarde si a asmutit romanii unii contra altora  bgrasu contra slabu

E de pus in rama la categoria din puțul gandirii !

bio

....
deci toti basistii ciocu mic caci ati sustinut cu buna stiinta un sistem mafiot
asta nu inseamna insa ca psdeul e mai bun cu ceva, dar acum e randu besistilor sa plateasca

Cristi ai dreptate ... la toti le va venii rindul sa plateasca.
Numai ca nea basescu a indatorat Romania cu o suma mult mai mare . Daca erau 20 miliarde era bine dar se pare ca sunt mult , mult mai multi .

Citat din: dragos2006 din Februarie 13, 2015, 08:04:37 AM

E de pus in rama la categoria din puțul gandirii !

cristi 75.....nu-l baga in seama pe dragos ca atit il duce mintea .

bio

..Senatul Romaniei, institutie care ii scapa pe cei care sunt urmaririti penal .

http://www.comisarul.ro/politic/video/mizerii-umane/vosganian-scapat-de-urmarirea-_364599.html

De ce oare platim o armata de senatori..??..Sa se scape unul pe altul de urmarirea penala..??..sa fure la adapostul imunitatii parlamentare ?

.. de zile bune armata de parlamentari se prezinta la servici doar pentru a discuta despre ridicarea imunitatii parlamentare a parlamentarilor certati cu legea. Nu imi vine sa cred ca ii putem platii din banii tarii iar ei ca activitate nu presteaza nimic folositor societatii care ia ales si care le asigura salarii nesimtite.

bismark

Si ce  e de facut,nimic pentru ca cei care ii vedem azi la coada la DNA au avut grija sa intre in parlament toti hotii si de pe locul 16 ca madam Udrea.Ca cica vezi doamne nu era opozitie. =)) Sa fie un parlament de 150 (100 de deputati si 50 de senatori)de profesori universitari care sa faca legi corecte nu afaceristi care fac legi pentru ei.Poate daca nu sintem in stare copiem niste legi de la altii care rezista de 200 de ani si nu mai avem nevoie de parlament,sa fie doar cite 2-3 pe judet profesori de la facultati de profil care sa aprobe sau nu proiectele guvernului. Vedem cu totii cu ce se ocupa parlamentarii cu afaceri intre ei ,cu orgii sexuale si alte chestii de care nici nu-ti trece prin cap.Inteleg ca reprezinti poporul dar ce faci dupa ce te-a trimis acolo?,dormi dupa noptile pierdute si ridici mina nestiind pentru ce?.Cu respect ^:)^ =D>
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

D006

Alutus

Citat din: bismark din Februarie 13, 2015, 02:29:00 PM
  fie un parlament de 150 (100 de deputati si 50 de senatori)de profesori universitari care sa faca legi corecte ....,sa fie doar cite 2-3 pe judet profesori de la facultati de profil care sa aprobe sau nu proiectele guvernului.
Apelul la profesorii universitari si la tineret, ca o solutie salvatoare, este pe cat de nobil pe atat de naiv. A-i considera niste sfinti, pe arivistii ajunsi acolo, prin cai oculte sau fatise, nepotism, cumetrii, sex,  partid sau direct prin spaga, arata cat de ingust este orizontul observatorului cu drept de vot. Invatamantul si mai ales cel universitar, este unul din cele mai corupte domenii din Romania. Oooo! Oroare! Nu se poate! Asa zisul invatamant universitar romanesc este praf si pulbere. Dupa '90 s-a transformat intr-o masinarie de facut bani, vanzari de diplome, masterate pe banda rulanta, doctorate, pseudo stiinta, impostura si incompetenta. Dovezi? Milioane, dar le reamintesc pe cele mai notorii. Incropirea numita facultate, de la Alexandria, care vindea doritorilor diplome de bac, pentru a se inscrie la ei , ministrul actual al educatiei, care referitor la Romulus si Remus, afirma ca au fost alaptati de o... vulpe. Cazul Astarastoaie de la Iasi, care transformase UMF in afacere de familie,  pentru supt banii publici . Cei trei profesori de la UMF Iasi santajisti  si perversi . Despre doctorate ce sa mai zicem. Avem cazul clasic oferit de d-l prim ministru, care va deveni studiu de caz pe plan mondial. Solutia pentru Romania este una combinata: Parlament redus, DNA si Justitie puternice,  si supraveghere din exterior.... timp de 500 de ani.
PS si Leana fu profesoara la facultati. Si Olguta este doctorita.
Sa nu uiti Darie!

D006

Inspectorii Curtii de Conturi au descoperit in 2014, in urma verificarii modului in care a fost cheltuit banul public in exercitiul bugetar 2013, prejudicii financiare de peste 1,1MILIARDE de euro.

"Impactul financiar al neregulilor constatate, ca urmare a verificarilor efectuate de Curtea de Conturi in anul 2014, comparativ cu cel inregistrat in anul 2013, este mai mare cu 1.186,8 milioane lei, respectiv cu 30,4%, si anume: 422,5 milioane lei veniturile suplimentare si cu 764,3 milioane lei prejudiciile", se arata in sinteza Raportului raportului public al Curtii de Conturi pe anul 2013. Cele mai mari nereguli au fost constatate la nivelul ANAF.

PS. Cine a condus guvernul si ANAF-ul in 2013 ????  aud ????

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Februarie 13, 2015, 07:29:08 PM
... PS. Cine a condus guvernul si ANAF-ul in 2013 ????  aud ????

Basescu! :P
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

mape 48-petru manea

Da,da Basescu uciga -l toaca   :)

bismark

Nu stiu cine crede ca un sistem securistico-comunist se poate decapita usor,au tentacule pina la lipitorii de afise, ca musiu dragos care e convins ca asa e  mai bine si folosesc in actiunile lor oameni care pentru o punga cu ceva sa-i sustina pe borfasii de azi care fac coada la DNA si sa suporte saracia inca 4 ani,nestiind ca vor plati 4 ani la acei borfasi cu virf si indesat cu sarcia.Alegeti fratilor oameni care se implica sa faca ceva pentru toti nu numai pentru ai lui.Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Alutus

Citat din: bismark din Februarie 14, 2015, 07:15:24 PM
   .Alegeti fratilor oameni care se implica sa faca ceva pentru toti nu numai pentru ai lui.Cu respect ^:)^
Nu fi ingrat. Leana facu atatea pentru Romania. Uite ne cumpara o frunza verde.
Sa nu uiti Darie!