Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

G. Iulian

Este putregai mare acolo sus, poate vor curăţa cât mai mult organele în drept, totul este transpartinic drept dovadă ultimii 25 de ani.

Alutus

Este criza mare de vopsele democratice si bidinele. Se zice prin targ ca tot stocul ar fi fost  cumparat de social democratia originala.
Sistemul comunisto- securist, a fost reabilitat si adaptat de Ion Iliescu, cu girul "alegatorilor" romani, care au vrut doar un comunism fara Ceausescu. Copilul lor prea iubit, trecut prin diverse stadii  ale metamorfozei, cu scopul disimularii originii si al inobilarii, poarta un nume civilizat, spre a duce in eroare pe vesnicii pofticiosi la placinte, far munca prea multa. PSD este numele monstrului, rezultat din incestul intra comunisto - securistic. Pana cand nu va disparea, aceasta facatura impostoare,  ipocrita si urat mirositoare, nu va fi liniste in Romania. Nu uita ca hotii nu au culoare politica dar au preferinte pentru rosu si prtocaliu, culori foarte apropiate, in spectrul mizeriei morale. Ceea ce se intampla acum, reprezinta operatia de extirpare a extensiilor parazitare ale acestei jivine care si-a depus ouale in toate organele trupului tarii. Totusi astept adaugarea bomboanei pe coliva. Trufandaua care este taica socru, al celui mai mandru dintre romani.
Sa nu uiti Darie!

Vyktor

Cel mai probabil,ceea ce se intampla acum,  este schimbul de generatie. S ar putea ca peste cativa ani, noi,  muritorii de rand, sa ne zbatem in aceeasi mocirla. Stiti vorba " Vin ai nostri, pleaca ai nostri,  noi ramanem tot ca.....
Daca locul actualilor corupti va fi luat de altii,  acestia cu siguranta vor fi cu mult mai "avansati" ca cei de acum,  cum si ei la randul lor au fost fata de cei din anii '90. Este ca si tehnologia. Inlocuim cu ceva mai avansat. Aceste update uri insa ne costa.

bismark

Nici nu ne dam seama citi din copii,nepoti si neamurile astora sint in esaloanele 2-3 din partide care le vor lua locul cu aceleasi apucaturi.Nu vor lasa asa usor ciolanul din mina nici unii nici altii. Nu trebuie decit sa-i judecam decit prin prisma, daca mai fac si ceva pentru tara altfel cu politica (care este o curva,mincinoasa si hoata) nu vom face nimic.Cred ca trebuie plecat de la alegerea parlamentarilor care trebuie sa aiba studii superioare si pe toate specialitatile care sa faca niste legi corecte care sa reziste sute de ani ca la alte tari si nu sa le schimbe la fiecare 4 ani.Mai putini parlamentari si specializati pe toate ramurile necesare.Poate este nevoie si de poieti in parlament dar doar pentru legile culturale.Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

pharaonu75

Poate o solutie ar fi "responsabilizarea" alesilor, adica sa raspunda cu libertatea daca nu au facut ceea ce au promis in campania electorala, sau nu au indeplinit sarcinile care le-au fost trasate in momentul in care au acceptat o functie. Asa poate nu mai vedem atata inghesuiala pe functii, pe buletinele de vot... Benefic ar fi si un spor de vreo 3-5 ani la pedeapsa inchisorii pentru politicieni, raportat la aceeasi fapta de coruptie savarsita de un functionar de rand.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Si un spor de 10 ani la pedeapsa pentru toti politistii corupti !  =))

bismark

Incetisor,incetisor cum zice moldoveanul vad ca ne vine mintea la cap.Da, Doamne sa fim cu totii mai ginditori cind pentru pentru citiva arginti votam pe unii care sa ne umileasaca si fure 4 ani.Cu mult respect pentru cei cu mintea la ei si nu la propagandist. ^:)^ =D> %%-
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 31, 2015, 09:31:22 AM
Bineinteles... la fel si cu medicii, care spun ca ei nu iau spaga... ci ca primesc recunostinta clientului... dupa ce i-au conditionat actul medical! :P
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bismark

Ti se face parul maciuca in cap, chit ca nu mai ai cind ,, toti se jura ca nu fura ... si ii prind cu rata-n... gura,,pacatosilor adevar graieste, cind una zic azi si alta miine. :razz:,mama ce de-a milioane de euro,asa o fi.Cu respect ^:)^

cornelioandanciu

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 31, 2015, 09:50:47 AM
Citat din: dragos2006 din Ianuarie 31, 2015, 09:31:22 AM
Bineinteles... la fel si cu medicii, care spun ca ei nu iau spaga... ci ca primesc recunostinta clientului... dupa ce i-au conditionat actul medical! :P
Niste gunoaie! Astia pur si simplu te santajeaza "banii sau viata!" Nu toti, dar fenomenul se intalneste la medicii care lucreaza in sistemul de Stat. Deci cum am spus, niste gunoaie!
Va salut.

dredd

Principiul "banii sau viata" exista in toate sistemele medicale, de stat sau private, din tara sau strainatate. Adica NIMENI nu te trateaza/opereaza gratis.

Problema e acolo unde romanul e ignorant si nu iese in strada sa urle cat poate pentru salarizarea decenta a medicilor si o finantare corespunzatoare a sistemului medical. Cand medicii fac greva, romanul zice: "ce-mi pasa mie..."  Si se trezeste pe masa de operatie, deschis, cu un medic caruia ii tremura mana cu bisturiul, ca se gandeste ca trebuie sa plateasca intretinerea.

dredd

In tara in care se investeste responsabil doar in Servicii, or sa ajunga astia sa nu mai aiba pe cine asculta :-c

:rotfl:

bio

Citat din: adrian_bz din Februarie 01, 2015, 12:40:33 PM
Principiul "banii sau viata" exista in toate sistemele medicale, de stat sau private, din tara sau strainatate. Adica NIMENI nu te trateaza/opereaza gratis.
.....

In Ro salariile sunt mici cam peste tot .... dar ce vina are pacientul ?.. De ce trebuie sa dea pacientul shpaga 7 milioane medicului pentru o operatie de apendicita..??. ca si pacientul are tot salariu de Ro... si poate pacientul nu cistiga intr-o luna cit vrea "shpaga" medicul sa-ti faca o operatie care nu dureaza poate jumate de ora. Si poate in ziua aceea medicul respectiv face si 3-4 operatii de apendicita... de ce nu se multumeste cu mai putin,...si pacientii sunt la fel de saraci ca si medicii.

..in spitalele din Ro, nici lenjeria nu-ti este schimbata "gratis".... Ce salariu ar trebuii sa aiba femeia de serviciu sa nu-ti conditioneze schimbarea lenjeriei ?
..in spitalele din Ro, daca nu platesti sa-ti fie facute "omeneste"  injectiile de la tratamentul din spital i-ti  sunt facute ca de vacarii de la C.A.P.

Citat din: adrian_bz din Februarie 01, 2015, 12:40:33 PM
..... Si se trezeste pe masa de operatie, deschis, cu un medic caruia ii tremura mana cu bisturiul, ca se gandeste ca trebuie sa plateasca intretinerea.

Adriene las-o balta,.... ca nu or cistiga medicii atit de putin incit sa nu-si poata platii intretinerea.

Kov iulian

Citat din: bismark din Ianuarie 31, 2015, 09:38:16 AM
   Incetisor,incetisor cum zice moldoveanul vad ca ne vine mintea la cap.Da, Doamne sa fim cu totii mai ginditori cind pentru pentru citiva arginti votam pe unii care sa ne umileasaca si fure 4 ani. Cu mult respect pentru cei cu mintea la ei si nu la propagandist. ^:)^ =D> %%-

Mintea in cap unii au avuto si inainte, vedeti pe cineva sa sara in apararea astora din cealalta tabara ce intra acum la apa ?
Ia uitati-va inapoi in mesajele de pe acest subiect sa vedeti cum sareati in apararea celor din tabara cealalta ce intrau atunci la apa, de parca ar fi impartit bani furati cu Dvs.

Aurel

Citat din: bismark din Ianuarie 31, 2015, 07:24:25 AM
    Nu stiu ce tv spala creierul unora,dar cam ce au spus cei de la ,,haznaua 3,,se adevereste.Ponta daca avea ceva bube il mincau astia cu rahat cu tot pina acum.Vad ca hienele au inceput sa, se manince intre ele.Isi scriu amintirile care pina mai ieri nu stiau nimic si chiar fac filme la tv cum ne-au furat si umilit in 10 ani,deci vor lucra procurorii cu materialul clientului.Iohanis-Ponta ,,la dolce vita,, iar revopsitii PNL-sti striga hotii dar zilnic isi raresc rindurile cu cite unul care merge la noul partid DNA.Asteptam raportul Curtii de  conturi sa ne spuna cum stam cu recuperarea furaciunilor.Pina acest sistem securisto-comunist va fi eliminat va mai trece multa apa pe Dunare.Cu respect ^:)^ =D>
Oare chiar nu stii cine tragea tare cu "haznaua 3" care spala creerele unora?Nu -mi vine sa cred.