Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Citat din: mph din Ianuarie 09, 2015, 10:31:03 PM
...
Cat de importanti credeti ca sunteti ca sa se schinuie cineva sa va insceneze stiu eu ce fantezii din filme?????
...

Intrebarea asta a devenit deja "laitmotiv". Stii de cate ori a fost rostita de "cine trebuie"?
Mph-ule, ai grija ca incep sa te suspectez de niscaiva tangente cu Big-Brother-ii! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

tassevasi

I-mi aduc  aminte ca dupa revolutie la citeva zile au venit 2 indivizi si au schimbat la telefonul meu acele  galene  ( microfon-eceptor) , de ce !? , nu am aflat pina acum . :)  :finger:

mph

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 09, 2015, 10:41:22 PM
Citat din: mph din Ianuarie 09, 2015, 10:31:03 PM
...
Cat de importanti credeti ca sunteti ca sa se schinuie cineva sa va insceneze stiu eu ce fantezii din filme?????
...

Intrebarea asta a devenit deja "laitmotiv". Stii de cate ori a fost rostita de "cine trebuie"?
Mph-ule, ai grija ca incep sa te suspectez de niscaiva tangente cu Big-Brother-ii! =)) =))
Big Brother este fratele meu mai mic::)))

mph

Citat din: tassevasi din Ianuarie 09, 2015, 10:43:53 PM
  I-mi aduc  aminte ca dupa revolutie la citeva zile au venit 2 indivizi si au schimbat la telefonul meu acele  galene  ( microfon-eceptor) , de ce !? , nu am aflat pina acum . :)  :finger:
Au facut upgrade la telefon si i-au instalat Android (acel sistem de operare de pe telefoanele actuale)
A fost o promotie atunci oferita clientilor fideli::))))

pistol28

Cand soricelul vrea sa-i puna pisicii un clopotel la gat, SA O AUDA PE UNDE ESTE,  ghiciti ce face?
Ii face cadou un CLOPOTEL.  :nebun:
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

marian sima

Intr-o seara ma sunat fratele meu de pe camp,nene nu mai am motorina la tractor si mai am putin de arat ,adu niste motorina .

Dupa cateva zile ma suna unul si-mi spune,am motorina la pret mic,a bagat ca e de prin zonele alea unde se intepau conductele ,l-am intrebat de unde stie ca-mi trebuie motorina,raspunsul lui,pai n-ai tractoare.
Ia-m spus ca eu iau de la peco sa nu ma mai sune,pai a tot insistat o luna de zile in fiecare saptamana suna macar o data.

I-am spus fratelui meu ,ma cand mai esti pe camp si ramai fara motorina sa spui nene mai adu niste ciorba de galusti.

Asa am scapat de nebunul care vroia sa-mi vanda motorina.

La pronuntia unor cuvinte la telefon automat santeti ascultat.

D006

Voi credeti ca acel furt de combustibil nu se facea cu stirea autoritatilor ???

pharaonu75

Citat din: marian sima din Ianuarie 10, 2015, 08:32:35 AM
...
I-am spus fratelui meu ,ma cand mai esti pe camp si ramai fara motorina sa spui nene mai adu niste ciorba de galusti.
...

Pai daca spune ca vrea ciorba, te vor suna master-chef-ii de la PROTV! Nici asa nu scapi. =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

marian sima

N-are ei norocul asta sa manance mancare din mana mea. :rotfl:

tassevasi

Eu cred ca cel care la sunat pe Marian ,ma sunat si pe mine prin noiembrie 2014,sa-mi vinda motorina la pret bun si orice  cantitate.
  Nu stiam ca pe la voi trec conducte , l-am intrebat de unde are nr meu ,intucit el mi-a zis ca-i din Giurgiu , nu mi-a zis , cred ca nu l-a format  asa la intimplare .
  Mi-a zis ca vine si la Pitesti  cind i-am zis ca nu sunt din zona , mai astia  au tite  multe pe cimpurile alea :)
  Acum eu am fost in pastoral aproape de Giurgiu, am dat numarul meu si unor sateni de acolo ,dar asta era prea hotarit.
  Acum  stind de vorba cu  satenii  respectivi ,se vaitau de faptul ca nu au  locuri de munca ,unul lucra la paza  unor societati ce  aveau  hectate intregi de panouri solare , au disponibilizat si acolo ,fara plati compensatorii , marea  majoritate  a familiilor se descurca f  greu si exclusiv din  agricultura , asa povestea  respectivul , Marian stie mai bine fiind  din zona.

mosunick

Si pe mine m-a luat la intrebari unu' d'asta, in doua randuri. Zicea ca e din Fetesti. L-am dibuit de unde avea numarul de telefon, ca-mi stia numai numele mic: dadusem anunt pe tocmai cu vanzarea unui camion de 7,5 tone si deci, teoretic as fi avut nevoie de motorina daca am camion nu?  Din cate stiu din alte surse sunt niste tzepari care pretind ca au motorina si dupa aia te fac la portofel.
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bio

Ahha..teapa cu motorinaq... =))..made in Fetesti..

..vrei motorina.
Teparul te vrajeste ca o are intr-o intreprindere-firma .Te cheama cu mijloc de transport in care sa ai vase-butoaie de ~ o tona.
Ajungi cu el la poarta acelei intreprinderi, te lasa la poarta, el  intra inauntru il vezi peste gard de departe ca vorbeste cu ceva muncitori din aceea curte..
...Apoi iese afara si i-ti spune ca s-a aranjat sa ii dai banii ca se duce sa le dea la baieti banii ... si sa iasa cu alta masina de la firma  in care are "motorina" sa va duceti sa faceti apoi mutarea in masina proprie.

..intra cu banii, dar sa para serios i-ti cere doar 70% inainte ca restul de 30 % la transbordarea marfii... =))... cum spuneam intra inapoi in aceea incinta de intreprindere iese pe alta intrare care nu o stii, poate sare un gard ....si pa si pusi la bani.

Mai multe detalii va poate da nea Faraonu ca in zona este sport national pescuitul de amatori de motorina multa si ieftina ... =))

pharaonu75

In acelasi mod se dau si țepele cu cereale.

dan sebastian

Voi nu vreti motorina ieftina ?
Daca v-o aduce ala acasa ?
La peco a scazut de la 6,5 la 5 lei per litru.
Te deranjeaza sa dai 3 lei per kg ?
Fiecare are afacerea lui. Unii o ia compensata ca subventie, altii au sonda in curte. Se descurca fiecare cum poate.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

marian sima

Pe mine ma deranjeaza ca imediat ce am spus matorina la telefon am fost contactat.

Ce mamarea santem ascultati si de autoritati si de infractori?