Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

oroles

Dragos, nu ne-ai spus parerea ta despre atentat.

Eu cred ca francezii sunt depasiti de situatie. In Romania nici nu apucau sa faca atentatul ca si ajungeau la racoare. :D La capitolul informatii stam mai bine, la actiune suntem mai slabi. :D Oricum cred ca francezii sunt pe o pista falsa.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

cipik

Ma bucur ca acest topic s-a transformat intr-unul care nu mai dezbate politica din Romania. Acum stau si ma gandesc de ce.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

mosunick

Citat din: mph din Ianuarie 09, 2015, 01:39:05 AM
daca islamistii vor fi executati .....parerea mea este ca vor deveni martiri.
Pai Califatul, ca sa ajunga acolo unde se vrea - si sunt CONVINS ca vor reusi, avand TOATE caile deschise si in plus (dupa parerea mea) si ajutor atat occidental cat si de la creierele poporului Orasului Sfant- are nevoie de coalizare si pentru asta are nevoie de emotie, iar martirii sunt exemplele care le vin manusa.
Sa nu uitam ca in esenta lor, masele tarilor arabe sunt de oameni saraci in avutie, si care pot fi usor transformati in fanatici religiosi. Nu au nevoie decat de o scanteie si iau foc. Is combustibili ca paiele, caci nu au mai nimic de pierdut in mintea si cultura lor. De-aia sunt usor de manipulat, iar tehnicile de manipulare sunt importate de la "meseriasi". Totul va decurge normal: Orasul sfant trebuie sa isi determine/schimbe stapanul, si asta nu se poate face fara scuipare de alice...
Sper sa nu am dreptate, dar nu cred...
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bio

.....Ce este Statul Islamic?
.....adevarul tragic si deranjant este acela ca, aceasta miscare de o cruzime fara precedent s-a nascut din cenusa statelor din Orientul Mijlociu in care NATO a intervenit, pe care le-au destabilizat inlaturand regimurile autoritare care controlau cu mana de fier aceste grupari fundamentaliste, pentru a le lasa apoi in haos! Unde s-au antrenat cei doi frati?! In Siria. Tara a carei guvern se confrunta cu cu forte destabilizatoare sustinute si simpatizate de occident.
Unde mai are baze Statul Islamic?
....in Irak si in Libia, tari de asemnea distruse si lasate realmente fara conduceri ferme, poate nedemocratice, dar in mod clar laice si nefundamentaliste! Tari in care, inainte de interventiile occidentale, puteai calatori sigur, respectand desigur legile locului si vizita situri istorice de o valoare inestimabila.
Cand exporti "democratie" trebuie sa te gandesti de doua ori daca haosul pe care il lasi in urma nu genereaza monstrii mult mai mari decat acei dictatori pe care vrei sa-i inlaturi.

D006

Deja ce se petrece in Franta este " noaptea mintii" . Cine are căt de căt tangenta cu domeniul stie foarte bine ca in slujba guvernului francez se afla cei mai buni luptatori antitero de pe planeta . Daca se dorea rezolvarea rapida a cazului se trimiteau la fata locului maxim doi astfel de luptatori si azi vorbeam la trecut despre respectivul eveniment .
  Totul este o manarie ordinara prin care se doareste intrarea cu bocancii in viata intima a persoanei si mai multi bani pentru structurile " de securitate " .  Cica cei doi islamisti si-au uitat actele de identitate in masina ... cat de cretin sa fii pt. a pune botul la astfel de vrajeala ? problema e ca presa face jocul serviciilor si cu astfel de ocazie se vede cat de proasta este populatia Europei.

mosunick

Da, citesc ceva de substanta mai sus. Finally. :bravo: :thanks:
Ca sa intelegem cum stau lucrurile, din perspectiva istorica,

http://www.youtube.com/watch?v=--op2bDLp_Q
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

Jimmy2011

Nu va suparati...dar la nivel mondial mor anual milioane de oameni si copi de foame si de cele mai banale boli,bugetele alocate acestor cauze ? Cateva sute de mi de dolari.... in urma terorismului anual probabil mor cateva sute de oameni, bugetele alocate cauzei terorismului ? Miliarde de dolari...industrie si profit si interese in spatele asa zisului terorism....
Mai ganditi-va....
Libertatea nu iti da dreptul sa bestelesti sau sa batjocoresti cultura sau valoriile in care crede cineva,fie ca e vorba de natie ,neam sau individ, sub pretexul de...presa de scandal sau can can.......
Probabil au cules ce au semanat!
Pe de alta parte ce intamplare minunata :
-teroristi au lasat in masina o carte de identitate....culmea, persoana era un.....musulman......hmmm
-la fel si in 2009 dupa impactul avioanelor cu cele doua turnuri gemene din America,dupa tonele de kerosen din rezervoarele avioanelor si miile de grade celsius degajate de explozii...surpriza.....se gaseste prin daramaturi un pasaport ce apartinea .....culmea... unui terrorist care a condus unul din avioane in unul din turnuri....bineinteles era....musulman......

Asteptam cu interes si nerabdare ca dupa acest act terorist din Franta,o crestere economica a statelor implicate in procesul combaterii terorismului,gen SUA,Germania,Franta, o dezmortire a industriei domeniului militar, invadarea de noi teritorii si descoperirea de noi resurse undeva prin orientul mijlociu...etc,etc.
Ce este mai dulce si mai dulce decat mierea?...Otetul gratis...

D006

Bătrânul

Dumnezeu e mare ! Nagy az Isten ! الله هو القوي ! Pe cine deranjeaza ?   Eu respect credinta FIECARUIA !!!  :thanks:

bismark

Dupa ce a murit Ben Laden obiectul muncii cu terorismul cam disparuse si deci azi vedem inviat acest obiectiv. Deci in curind vom avea unul nou,cum se va numi?. Interesele producatorilor de armament si tehnica militara este deschiderea a unui nou front de inarmare.Dupa cum stim din statistica globala populatia a crescut si trebuie sa mai fie redusa dupa esecul cu plantele modificate genetic care nu alege cine trebuie sa moara.Deci mai marii lumii s-au gindit la o noua strategie ,,terorismul international,, si vom vedea o noua escaladare cu tehnica militara de ascultare,urmarire si limitare a drepturilor omului pina acolo la infiintarea unei baze de date globale, dupa care orice cetatean de pe glob va putea fi manipulat cum va voi seful suprem.Vom mai vedea ce se intimpla in zilele urmatoare.Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

marian sima

Nea Bismark multa dreptate ai de fapt actiunea este pentru ingradirea unor drepturi democratice si anume dreptul la viata privata si la intimitate.

Mai mari societati a facut din omul de rand un sclav si propietari de sclavi vor sa stie ce fac sclavi lor in orice moment.

D006

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 08, 2015, 11:34:35 PM
Acum asteptam executia celor doi islamisti , spectacolul este monstruos.

Executia a avut loc , culmea chiar in prime time ! 
  A fost executat si atacatorul de la magazin , culmea ca nu a murit nici un ostatic .

pistol28

Citat din: marian sima din Ianuarie 09, 2015, 06:20:41 PM
Nea Bismark multa dreptate ai de fapt actiunea este pentru ingradirea unor drepturi democratice si anume dreptul la viata privata si la intimitate.

Mai mari societati a facut din omul de rand un sclav si propietari de sclavi vor sa stie ce fac sclavi lor in orice moment.

Mobil, telefon mobil aveti ?
Tu esti cel care platesti ca sa se stie pe unde ai mers si ce vorbesti.
Dud_aev, gen Dud_aev din ce_cenia va spune ceva, cand i-a intrat ra_cheta pe cosul de fum.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

marian sima

Kov iulian