Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

Ce parere aveti ,.... mai este nevoie de acest topic ?!   

D006

pai nu vezi ce haos este la aceasta ora in Romania ????

D006

Numai decat ieri Ponta si-a dat o ordonanta de urgenta prin care sa scape de titlul de "doctor" . Traim in tara nebunilor , nu alta .

http://www.youtube.com/watch?v=DYFBp4EvVVc

D006

Ce parere aveti despre evenimentele petrecute in Franta in ultimele 48 de ore ?

oroles

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 08, 2015, 08:51:00 PM
  Ce parere aveti despre evenimentele petrecute in Franta in ultimele 48 de ore ?
Cred ca asta patesti cand te mananca in cur! Daca stii ca deranjeaza, de ce te apuci sa faci caricaturi cu Mohammed? Ati vazut caricaturi cu Iisus in presa araba? In al doilea rand, nici macar nu mi se pareau amuzante acele caricaturi.

Cred ca ar trebui sa demonstram ca respectam cu adevarat drepturile omului, cu atat mai mult dreptul la constiinta religioasa. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu ce au facut atentatorii!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

mosunick

E o treaba urata care poate degenera foarte urat din zona araba, cu extindere in occident, din pacate. Dimensiunea religioasa a problemei e centrala, iar evenimentele astea ar putea sa dea un tsunami la moara noului Califat.
Cred ca francezii nu au reactionat adecvat la ceea ce din punctul meu de vedere este o mare provocare, mai degraba decat o executie, aruncata intr-un spatiu (Franta) in care autenticii sunt foarte nationalisti iar componenta magrebiana este importanta.
E o chestie care poate degenera foarte urat daca nu e gestionata cu mare tact.
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

andrei_georgian

Nu prea le am cu politica si cu toate astea..dar pacat este ca pe langa cei vinovati mai mor si altii nevinovati...iar lucrul asta se pare ca a cam scapat de sub control...D-zeu sa ne fereasca de asa ceva, sunt lucruri de groaza sa vezi cum impusca la oameni pe strada...  :sad:
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

ciucur

Este pacat ca se intampla astfel de lucruri in 2015.
Cred insa ca acele caricaturi au intrecut orice limita a bunului simt. Nu era satira avea iz de provocare. Cand semeni vant culegi furtuna.
Daca musulmanii at face caricaturi cu Iisus si noi crestinii am fi deranjati.
Nu trebuia sa omoare atatia oameni.
Acum ne mai pomenim si ca ne vor inregistra telefoanele pe motive de securitate.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

andrei_georgian

Din ce am vazut in seara asta la stiri se vor monitoriza toate apelurile timp de 6 luni..
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

ionel07196555

Franta nu percuteaza cum vrea marele indian .
Ca atare trebuia un motiv sa intre in joc .

mph

occidentul a omis faptul ca arabii nu au citatul ala in care scrie : " iei o palma peste obraz  intoarce si celalalt obraz"

D006

Acum asteptam executia celor doi islamisti , spectacolul este monstruos.

mph

daca islamistii vor fi executati .....parerea mea este ca vor deveni martiri. Nu aprob crimele facute insa nici nu pot sa-i condamn

pistol28

Citat din: ionel07196555 din Ianuarie 08, 2015, 09:18:46 PM
Franta nu percuteaza cum vrea marele indian .
Ca atare trebuia un motiv sa intre in joc .

p_earl    h_arbor
J_ohn    F_itzgerald    K_ennedy
W_orld    T_rade    C_enter

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

ionel07196555

Asta am vrut sa zic .
Nu intri in joc cu noi odata vei intra constrinsa .
Multe sint caile domnului
De multe ori sa calcat peste cadavre in numele DEMOCRATIEI si al paci planetare.
Democratie = interese
Se spune ca in lume sint analfabeti .
Cine conduce are nevoe de astia ca masa de manevra cum se folosesc la noi de asistati.
Cum se stie de salariu : semnezi pe 700 de lei si primesti diferenta sa faci 1100 sau mai mult din mina angajatorului .
Ce face statu ?
Multi ,, tractoristi " sau trezit ca muti ani la rind in urma in plina campanie ei in acte figurau ca someri sau cu 10 zile lucrate pe luna .
Se stie dar STATU conducatori sint incapabili sau multi au interes