Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

oroles

Imi sustin ideea ca mandria de a fi roman nu are nicio legatura cu ce au votat romanii si cu Klaus Iohannis. Ce bunica mea, daca a votat Ponta (gest dezaprobat de toata familia) nu mai e bunica mea? Nici pe departe! Chiar daca ii mai zic eu in gluma "Nu mai esti bunica mea!" asta nu inseamna ca nu sunt mandru de ea. Fiecare voteaza cum ii dicteaza constiinta. Eu am apreciat mobilizarea la vot. Acum nu poate spune nimeni ca presedintele e ilegitim.

Sper sa nu ne puna sa votam un proiect de constitutie cu care sa nu fim de acord. Ar trebui sa ni se puna in fata bucati din constitutie.
"Sunteti de acord cu imunitatea parlamentara?"

Da Nu

"Sunteti de acord cu parlament unicameral?" Ups, asta s-a mai votat o data.

Da Nu

Asa ar trebui sa sune revizuirea constitutiei intr-un stat civilizat. In Elvetia chiar se intampla asta.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

oroles

Eu zic ca Ponta isi da demisia la 15:15. :D Sunt mari sanse...

oroles

Nu si-a dat da' nici mult nu mai are. Macar au inteles mesajul electoratului. Cel putin asa reiese din declaratii.

bucovineanu

Opozitia nu e pregatita in acest moment sa preia guvernarea si nu are deocamdata interesul sa pice guvernul. Ii lasa sa vada cum se vor descurca, cum vor face bugetul si cum il vor executa. Nu trebuie sa uitam ca numai peste 2 ani vor fi alegeri parlamentare si guvernarea erodeaza, asa cum deja am vazut ieri.

Cris

FELICITARI IOHANIS  =D> =D> =D>
insa de abia acum incepe greul

cateodata sa stii cind sa taci face mult

urss

"Oamenii înțelepți vorbesc pentru că au ceva de spus. Proștii, pentru că trebuie să vorbească ceva." Platon.

Citat din: bucovineanu din Noiembrie 17, 2014, 04:33:06 PM
Opozitia nu e pregatita in acest moment sa preia guvernarea si nu are deocamdata interesul sa pice guvernul. Ii lasa sa vada cum se vor descurca, cum vor face bugetul si cum il vor executa. Nu trebuie sa uitam ca numai peste 2 ani vor fi alegeri parlamentare si guvernarea erodeaza, asa cum deja am vazut ieri.
oricine ar veni la guvernare decat sa faca pe prosti pe acolo mai bine stau si se uita cum creste economia
daca si vor sa faca ceva, numai prin atragerea fondurilor europene economia romaniei ar trebui sa creasca iar daca mai stiu sa faca si ceva pe deasupra ne/ar fi mai mult decat bine
,,Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." Albert Einstein

D006

Ponta trebuie sa ramana prim-ministru pentru că trebuie sa dea legea bugetului . A facut o groaza de datorii iar acum a venit ziua platii ! sa vedem pe unde scoate camasa. Daca este baiat destept isi da demisia si fuge in Martinica cu tot ce a furat.

D006

Azi doamna Iohannis ne-a dat o lectie de viata si civilizatie . Ieri la pranz Iohannis a plecat la Bucuresti pentru a astepta rezultatele . Doamna Iohannis a ramas acasa pentru ca luni dimineata avea ore la scoala . In aceasta dimineata prima doamna a tarii era prezenta la ore . Slujba inainte de toate !

http://www.youtube.com/watch?v=ADWy3zbze0I

Cris

prea multi au murit ca noua sa ne fie bine
cum ne-am putea comemora eroi stiind ca ne-am lasat viitorul confiscat de Iliescu, Constantinescu, Basescu, Ponta sau oricare altul

asa ca dragi parlamentari si domnule IOHANIS luati aminte

Revolta de la Brașov din anul 1987 a fost o acțiune de protest împotriva politicilor economice și sociale impuse în RS România de dictatorul comunist Nicolae Ceaușescu.

viitorul este al nostru al romanilor, iar daca noua ne va fi bine va va fi si voua
,,Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." Albert Einstein

ionel07196555

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 17, 2014, 05:43:18 PM
Ponta trebuie sa ramana prim-ministru pentru că trebuie sa dea legea bugetului . A facut o groaza de datorii iar acum a venit ziua platii ! sa vedem pe unde scoate camasa. Daca este baiat destept isi da demisia si fuge in Martinica cu tot ce a furat.
DE acord .

D006

In seara asta vreau sa dau o ... uie mare la toti fanii de la haznaua 3 !

http://youtu.be/NMOBxroe3rc

Cris

Astia sunt politicieni romaniei
de uni au mai  avut grija institutiile statului

Va plac? pupatii in fund
nu va plac?dati cu ei de pamant

deocamdata Iohanis in calitate de PRIM CETATEAN AL ACESTEI TARI LE SPUS CE AU DE FACUT
oare il vor asculta?

D006

PSD-ul il va regreta pe Basescu ! deja incep primele arestari , maine dimineata il avem pe Ioan "valoare " Adam .
urmatorii :

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=5511

Cristel

Sa citam din clasicii perdanti psd isti: scapa cine poate! Ponta e fiert, atat pentru ca a pierdut alegerile cat si pentru faptul ca nu vrea sa fie in tara cat timp vor fi saltati urmatorii psd isti, si-a luat concediu pana luni, lasandu-l pe Oprea interimar!
Marlanul nu are demnitate deloc, sa fie curajos si sa spuna ca din cauza lui romanii din diaspora nu au reusit sa voteze, el isi depune mandatul de prim ministru...Nu, nu se da dus nici cu forcepsul! Probabil ca tot Base e de vina! :D
Clasa politica romaneasca e plina de marlani si nu seamana deloc cu cea vestica, unde o situatie ca asta ar fi dus instantaneu la demisia celor vinovati. El doar da cu mosnegutul de Mele afara, de parca asta rezolva problema...
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

D006

Problema grava la ordinea zilei e ca nemernicul asta de Ponta si cu proasta de la Harvard nu au legea bugetului pe 2015 !  Deja anuleaza din pomenile electorale , au anuntat ca nu mai returneaza datoriile la bugetari pentru 2015 ... fapt oricum irealizabil anul acesta .

Alutus

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 18, 2014, 09:02:27 PM
PSD-ul il va regreta pe Basescu ! deja incep primele arestari , maine dimineata il avem pe Ioan "valoare " Adam .
urmatorii :
Mă, astia si-au pierdut complet simtul realitatii.L-am auzit pe Adam plangandu+si pe umar: Ba ce bun sunt! Incredibil ! Suna ca intrebarea indignatului Mikey , adresata lui Iohanis : cand domnule Iohanis , cand ati fost la mine in birou, in biroul meu bă, al meu bă, mostenit de la mama, pentru toata viata. Sa spuna golanu (nu merita nici apostrof), daca il lovi pe ta-su, au ba.
Da... , ia zi matale, cam pe cand va iesi la interval bomboana dupe coliva, taica popa cel cu omleta dintre picioare, primul socru din baia de arama.
Sa nu uiti Darie!