Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

dan sebastian

Decat sa ai incredere in politicieni, care la prima bataie de vant se pupa dupa ce s-au injurat ca la usa cortului cu luni in urma, mai bine in ceea ce poti face tu pt tine si ai tai. Nu consider ca unul e mult mai bun ca altul. Sunt doar marionete care trebuie sa plateasca celor care au investit in ei, partide, oameni de afaceri, etc. Cine face loby trebuie rasplatit. Asta e crudul adevar. Daca as vedea facturuile cu cheltuielile pt. campanie as sti care e dator mai putin, si pe ala l-as vota.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

TDI

Iarasi Iohannis. Si stiu de ce? Partidul are mult mai putini pe statul de plata... nu ca n-ar vrea mai multi. A, n-are nici BOR ca instrument de propaganda, si astia costa statul sute de milioane de euro direct sau indirect.

D006

Citat din: bismark din Noiembrie 11, 2014, 03:34:06 PM
   Nu sint de nici o culoare dar din ce am citit pe aici este o mare manipulare a hotilor cu frica in sin de puscarie.
Nea Bismark , matale nu ai furat niciodata in viata ? nu ai dat vastul in caraiman ? nu te-ai lins pe dedete ?

marian sima

Ceva ce spuneam mai sus''Confiscarea  societati civile''.

Primari PSD din Satu-Mare ,profesori numiti politic si preoti au bulit-o daca nu au rezultate la vot.

Asa ca scopul va scuza mijloacele.

Nu conteaza nimic decat sa iasa,Ponta conducatorul iubit care uneste. :zzz:

https://www.youtube.com/watch?v=ygDHcdr5Ehc

Ponta a-r trebui pictat pe pereti bisericilor Ortodoxe,pana la urma e ''MARE FACATOR DE MINUNI''ma uimeste cate minuni a facut in ultima perioada. :rotfl: =)) =)) =))

D006

Minuni a facut Dragnea cand a inviat mortii si i-a pus sa voteze !

oroles

Pe RTV e confruntarea Ponta Iohannis. Ponta joaca pervers.
Iohannis e dezamagitor de nepregatit. E carne de tun pentru Ponta. Totusi ideile putine ale lui Iohannis cu desfiintarea imunitatii pentru parlamentari si presedinte pare seducatoare. E adevarat ca RTV a fost cat se poate de partinitoare. Moderatorul a jucat cu Ponta, invitatii la fel.

La un moment dat au dat cei de la RTV un sondaj cu privire la cine domina confruntarea. Ma intreb cum a fost facut sondajul? Au stiut dinainte cine se uita la Realitatea la confruntare si au avut si numerele de telefon. In plus nu s-a spus cati respondenti au fost anchetati.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

ionel07196555

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 11, 2014, 08:52:55 PM
Minuni a facut Dragnea cand a inviat mortii si i-a pus sa voteze !
SA fie  CANONIZAT      AMIN

mape 48-petru manea

Citat din: oroles din Noiembrie 11, 2014, 09:18:43 PM
Iohannis e dezamagitor de nepregatit. E carne de tun pentru Ponta. Totusi ideile putine ale lui Iohannis cu desfiintarea imunitatii pentru parlamentari si presedinte pare seducatoare. E adevarat ca RTV a fost cat se poate de partinitoare. Moderatorul a jucat cu Ponta, invitatii la fel.

La un moment dat au dat cei de la RTV un sondaj cu privire la cine domina confruntarea. Ma intreb cum a fost facut sondajul? Au stiut dinainte cine se uita la Realitatea la confruntare si au avut si numerele de telefon. In plus nu s-a spus cati respondenti au fost anchetati.

Oare eu cu cine o sa votez ? am vazut doi concurenti din categorii diferite

Eugen B

oroles eu nu stiu ce dezbatere ai vazut, dar ce ai scris acolo nu mi se pare deloc real

bucovineanu

Cei care sunt hotarati cu cine sa voteze, nu-si vor schimba optiunea oricate dezbateri s-ar face.

Eugen B

corect. Titlul nu cred ca este corect. Romania in haos politic ar trebui transformat in Romanii si-o fac cu mana lor.

Aurel

Citat din: oroles din Noiembrie 11, 2014, 09:18:43 PM

Iohanis a fost de la bun inceput si este scut ,paravan, cum vreti sa-i spuneti pentru pdl-sti .Carne de tun inca nu dar cu asa prestatie sigur va deveni.Defapt inclin sa cred ca la urmatoarele ....va gasi motive sa nu se mai prezinte.S-a vazut ca pdl_stii au incercat sa-i imprime agresivitate,dinamism dar de unde? La  un moment dat a obosit reprosa ca sta pre mult in emisiune.E bine totusi ca la nivel declarativ ne garanteaza multe :D

Vyktor

Citat din: bucovineanu din Noiembrie 11, 2014, 10:36:33 PM
Cei care sunt hotarati cu cine sa voteze, nu-si vor schimba optiunea oricate dezbateri s-ar face.

Adevarat.
Dar cei nehotarati ce sanse au,  sa fie convinsi de asa candidati. Oricat de mult as vrea sa piarda Ponta,  trebuie sa admiteti ca Iohannis,  din pdv politic,  e varza. Daca va iesi presedinte si se va adeveri ca in spatele lui este Base,  vreau sa cred ca nu,  atunci......ce sansa vom mai avea?

Porfy66

Eugen B

La cate citesc pe internet si vad pe acest site romanii si-o merita cu varf si indesat. Poate in cativa ani o sa ne mutam toti in alta tara, ca va fi taxa si pe cata hartie igienica folosesti zilnic...