Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Citat din: adrian_bz din August 08, 2014, 05:59:37 PM
trebuie sa ai creierul cat o nuca sa nu vezi ca procesul si verdictul procesului  au fost comandate de basau ca razbunare. halal justitie!

Si tot Basescu i-a dat lui Voiculescu, ca razbunare, ICA si mii de hectare de teren in Romanika...  :nebun: :nebun: :nebun:
Daca tu ai creierul mai mare decat nuca, la ce iti foloseste???
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dredd

eu inteleg ce e un "detinut politic"  si fac diferenta intre o justitie corecta si una mafiota, la ordin. nu vorbeam de voiculescu ci de justitie. dar e greu de inteles, banuiesc.

voi astia cu basescu pe perete, sa aveti parte de justitia lui din plin!

Kov iulian

Stiti ca Voiculescu mai era poreclit Motanul Felix?

Ghici ce zi este astazi 8 August ?

http://www.cute-calendar.com/event/world-cat-day/6594-world.html

Astazi este ziua internationala a pisicilor, aceasta zi a fost infiintata in 2002 de catre " Fondul international pentru bunastarea animalelor ( International Fund for Animal Welfare (IFAW) si alte grupuri de protectie a animalelor )

pharaonu75

Citat din: adrian_bz din August 08, 2014, 09:07:28 PM
...

Nu sunt cu Basescu, dar cum bine spunea si Florin D. ceva mai inainte, parca prea il scoateti vinovat pe Basescu pentru tot...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dodo79

Citat din: pharaonu75 din August 08, 2014, 09:41:38 PM
Citat din: adrian_bz din August 08, 2014, 09:07:28 PM
...

Nu sunt cu Basescu, dar cum bine spunea si Florin D. ceva mai inainte, parca prea il scoateti vinovat pe Basescu pentru tot...
sa terminat cu spalatul creierelor mai mari decat o nuca :D.inchid antenele
acum unde vor mai latra de Basescu?

Kov iulian

Nu inchide nimeni antenele, judecatorii au stabilit ca terenul pe care este sediul ei este obtinut ilegal.

Se pot muta oriunde, isi pot lua sediul cu ei  si pot latra linistiti in continuare.

mape 48-petru manea

Eu inteleg ca hotii lor sunt mai buni decat hotii nostri  :)

Kov iulian

Citat din: Kov iulian din August 08, 2014, 10:45:25 PM
Nu inchide nimeni antenele, judecatorii au stabilit ca terenul pe care este sediul ei este obtinut ilegal.

Se pot muta oriunde, isi pot lua sediul cu ei  si pot latra linistiti in continuare.

Ce le place unora se se autovictimizeze, de 6 ani tot se judeca pentru faza aia cu pamantul ala, nu a venit Basescu ieri, ba hai valea de aici.

In 6 ani ai timp suficient sa te tot gandesti,

" ba ce facem daca pierdem, cum facem sa ne mutam in alta parte, sau cum facem sa ramanem aici legal in continuare?"

stefan1

Aveti o placere (omeneste explicabila) de a da in cineva cazut.
  Nu sunt fan Voiculescu, as fi vrut ca el si multi altii care au servit pe Ceausescu sa fi dat socoteala pentru nelegiuirile lor , fiecare dupa vinovatie, asta imediat dupa '89. Aceasta insa este acum clar o condamnare politica si cu totul disproprtionata fata de alte condamnari pentru alte delapidari. Daca proprietatile acestui institut falimentar (ca toate institutiile de cercetare care in mod normal trebuiesc finantate de catre stat sau de altcineva), au fost evaluate la peste 60 milioane euro, la cat ar fi trebuit evaluata Flota Romaniei, care era una din cele mai mari din lume!!, sau Industria Petrolului, sau Combinatul de Aluminiu de la Slatina (care in plus era si rentabil)? In toate privatizarile ne explicau ca nu se poate vorbi de valoarea activelor ci de valoarea de piata a unui bun, care este mult mai mica in cazul cand acestea lucreaza in pierdere. Cand o intreprindere se infunda in datorii poate fi executata de creditori la preturi din ce in ce mai mici pana aproape de zero! Sunt firme vandute pe 1leu, doar ca sa nu mai faca pierderi. E o aberatie sa ii calculezi valoarea cum a fost calculata in acest proces. Ba acum s-a socotit si ce venituri s-au obtinut in urmatorii ani din inchirierea unora din aceste active sau a cladirilor care s-au construit pe terenurile respective. Asa ceva nu s-a mai facut pana acum in Romania. E clar ca este o lovitura foarte serioasa data lui Voiculescu si familiei, mai mult prin aceste sechestre care ii pot afecta intradevar. Aproape sigur el are si bani si in paradisuri fiscale, care daca sunt destul de bine ascunsi nu vor fi gasiti, dar am inteles ca si aceei bani, indiferent de sume, vor trece in proprietatea statului daca vor fi gasiti. E bine, dar iar este discriminator ca numai Voiculescu sa piarda banii depusi in paradisuri fiscale.
  Daca voi vedeti ca acest proces este pe bune si aveti dreptate, atunci inseamna ca eu am un creier mult mai mic decat o aluna.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Florin D.

Mi-e o mila de el...saracul Voiculescu. Cum adica, sa-i confiste lui banutii aia castigati cu sudoare si munca!? Ce rai domle!
Nici nu ma ia somnul de grija lui. :sad:
Aveti dreptate totusi domnule Stefan. Intre atatea lucruri anormale normalul pare total nepotrivit.

marian sima

Un inceput promitator ,fotbalisti,Nastase,Voiculescu si altii,se prea poate ca dupa putin timp sa-l vedem si pe Besescu dupa gratii.

De fapt la Casa Popurului i-ar c-am trebui puse gratii si  sa fie inchisi toti politicieni acolo.

oroles

Citat din: stefan1 din August 09, 2014, 12:41:07 AM
  Aveti o placere (omeneste explicabila) de a da in cineva cazut.
  Nu sunt fan Voiculescu, as fi vrut ca el si multi altii care au servit pe Ceausescu sa fi dat socoteala pentru nelegiuirile lor , fiecare dupa vinovatie, asta imediat dupa '89. Aceasta insa este acum clar o condamnare politica si cu totul disproprtionata fata de alte condamnari pentru alte delapidari. Daca proprietatile acestui institut falimentar (ca toate institutiile de cercetare care in mod normal trebuiesc finantate de catre stat sau de altcineva), au fost evaluate la peste 60 milioane euro, la cat ar fi trebuit evaluata Flota Romaniei, care era una din cele mai mari din lume!!, sau Industria Petrolului, sau Combinatul de Aluminiu de la Slatina (care in plus era si rentabil)? In toate privatizarile ne explicau ca nu se poate vorbi de valoarea activelor ci de valoarea de piata a unui bun, care este mult mai mica in cazul cand acestea lucreaza in pierdere. Cand o intreprindere se infunda in datorii poate fi executata de creditori la preturi din ce in ce mai mici pana aproape de zero! Sunt firme vandute pe 1leu, doar ca sa nu mai faca pierderi. E o aberatie sa ii calculezi valoarea cum a fost calculata in acest proces. Ba acum s-a socotit si ce venituri s-au obtinut in urmatorii ani din inchirierea unora din aceste active sau a cladirilor care s-au construit pe terenurile respective. Asa ceva nu s-a mai facut pana acum in Romania. E clar ca este o lovitura foarte serioasa data lui Voiculescu si familiei, mai mult prin aceste sechestre care ii pot afecta intradevar. Aproape sigur el are si bani si in paradisuri fiscale, care daca sunt destul de bine ascunsi nu vor fi gasiti, dar am inteles ca si aceei bani, indiferent de sume, vor trece in proprietatea statului daca vor fi gasiti. E bine, dar iar este discriminator ca numai Voiculescu sa piarda banii depusi in paradisuri fiscale.
  Daca voi vedeti ca acest proces este pe bune si aveti dreptate, atunci inseamna ca eu am un creier mult mai mic decat o aluna.

Domnule stefan1, sunt sigur ca nu cunoasteti acel dosar si continutul lui. E posibil ca procurorul sa fi dorit sa arate ca prin inchirierea terenului respectiv s-au obtinut mai multi bani decat s-au obtinut din cedarea pamantului catre Dan Voiculescu. E foarte usor sa fii manipulat de presa. Sunt satul sa vad ca in cazul unor "celebritati" se invoca faptul ca nu ar fi un pericol public si atunci cand fac cate o fapta penala ar trebui anchetate in libertate. Chestia asta e invocata intotdeauna de catre ziaristi, uitand sa mai mentioneze si celelalte conditii pentru ca masura arestarii preventive sa se mentina (posibilitatea de a influenta martorii - a se vedea cazul primarului de la Bacau - Stavarache, riscul de a se sustrage cercetarii si alte vreo 10 cauze). Asa e si cu dosarul lui Voiculescu. Nu sunt jurist, dar o intrebare de bun simt specifica unui sociolog / psiholog ar fi: "De ce a transferat Dan Voiculescu dreptul de proprietate asupra pamantului de la ICA fiicei sale, daca acesta a fost obtinut corect?" E o intrebare simpla care necesita un raspuns simplu. Ar mai fi niste intrebari si pentru ceilalti implicati in scandal "Daca Mencinicopschi nu stia valoarea de piata a bunului respectiv de ce a semnat pentru vinderea lui?" "Daca era interesat de salvarea ICA de ce nu s-a gandit sa inchirieze terenul respectiv si s-a gandit sa il vanda pe nimic?" Daca stiam ca e atat de ieftin pamantul faceam credit si il cumparam. :D
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

prisecarul

Citat din: marian sima din August 09, 2014, 07:57:02 AM
Un inceput promitator ,fotbalisti,Nastase,Voiculescu si altii,se prea poate ca dupa putin timp sa-l vedem si pe Besescu dupa gratii.

De fapt la Casa Popurului i-ar c-am trebui puse gratii si  sa fie inchisi toti politicieni acolo.
inchisi da, dar nu cu toate privilegiile pe care le au in prezent! :qp:
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Pe data de 08.08.2014 a luat sfarsit revolutia din 22.12.1989 !  Nu este doar condamnarea lui Dan Varanu Voiculescu , este condamnarea securitatii comuniste !  cand prostimea striga "nu ne vindem tara " , securitatea lui Voiculescu o cumpara  țara pe degeaba .
  Sa nu il plangeti pe Varan deoarece are la pastrare peste un miliard de euro , asa ca are de unde plati despagubirile de la proces. Problema e ca de acum va rebui sa subventioneze antenele din banii lui pt. ca nu mai are acces la bani moca.
  Eu unul ieri am fost fericit ca la revolutie , Basescu in decembrie nu va ma spune ca Emil Constantinescu ca a fost invins de sistem . Basescu a reusit sa rapună hidra comunista !

Multumesc Base ! mergem impreuna pana la moarte si vom lovi dusmanii cu si mai mare putere cu cat sunt mai cazuti !

G. Iulian

Banii să îi ia de peste drum: să îi vadă dar să nu ajungă la ei  :rotfl: