Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

maine sunt alegerile la PSD  , vom avea surpriza preconizata ?
  Ati vazut ca azi Geoana a fost atacat cu flacari violet ?

orbanstefan64

si toata sala portocalie???!!!!!! :nod:  :nod:

D006

Asa cum am scris pe 15 feb . Geoana va candida "singur" si va iesi pe doi ... destin de prostanac !
  Interesant mi s-a parut faza cu banerul violet pus vineri la Romexpo unde era preluat mesajul de la prezidentiale : castigam impreuna ... eu si Vanghelie !!!
iar mai jos scria : garantat Vanghelie
  Culmea este ca vanghi a iesit vicepresedinte iar geoana este deja amintire si va ramane in istorie cu replica : " Mihaela dragostea mea  !! "

D006

Si totusi a avut si Geoana doua minite de glorie in viata lui monotona :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/pISQ9qqSF6Q[/youtube]
UNDE AU DISPARUT SUSTINATORII LUI GEOANA DUPA FORUM ????

D006

Cand Geoana topaia , Base imbracat modest linistea Romania ca a castigat
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/1W33EXq3d24[/youtube]

milu56

D006

Cu ocazia zilei de 15 martie urez toate cele bune si implinirea tuturor dorintelor stuparilor de origine maghiara din Romania si de oriunde ! Vreau sa cred ca toti suntem frati indiferent  de ce spun gargaragii pe la TV.
  Sambata am fost la Tg Secuiesc si mi-a fost jena ca atunci cand eram intr-un restaurant si pe Realitatea TV se inducea in mintea romanilor numai idei xenofobe.  Romani , nu va mai luati dupa televiziuni comunestoide gen Realitatea si Antena care induc in mintea romanilor numai minciuni , oamenii din tinutul secuiesc sunt foarte primitori si linistiti.
   Si ca o opinie personala daca mai vad atata xenofobile la televiziunile mogulilor pot sa-l parafrazez pe marele presedinte SUA , J.F.Kenedy si sa spun ca acum 50 de ani :  SI EU SUNT MAGHIAR ! , presedintele SUA spunea la Berlin : "eu sunt berlinez "

D006

Avem o tara cum procedam ?

pistol28

Avem o tara cum procedam ?
Ce a mai ramas de vandut o facem parcele mai mici si le vindem EN-GROS
ca se vinde mai bine si nu ne mai batem capl cu EA.
Dar ce parere aveti de bravii si mereu ACTUALII nostri guvernanti, care intr-o tara obisnuita ar fi demisionat de rusine pana acum de1000  ori.
Concluzia ?
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

D006

priviti in ansamblu !  asa guvernanti asa opozitie !  sigur sunt vorbiti intre ei , ce bine merge treaba la clasa politica.
  Fascinant mi se pare faptul ca opinia publica e amortita mental ... in rest doar tacere .

D006

Voua nu  vi se pare ca traim intr-o tara a haosului ?

orbanstefan64

Citat din: dragos2006Cu ocazia zilei de 15 martie urez toate cele bune si implinirea tuturor dorintelor stuparilor de origine maghiara din Romania si de oriunde ! Vreau sa cred ca toti suntem frati indiferent  de ce spun gargaragii pe la TV.
  Sambata am fost la Tg Secuiesc si mi-a fost jena ca atunci cand eram intr-un restaurant si pe Realitatea TV se inducea in mintea romanilor numai idei xenofobe.  Romani , nu va mai luati dupa televiziuni comunestoide gen Realitatea si Antena care induc in mintea romanilor numai minciuni , oamenii din tinutul secuiesc sunt foarte primitori si linistiti.
   Si ca o opinie personala daca mai vad atata xenofobile la televiziunile mogulilor pot sa-l parafrazez pe marele presedinte SUA , J.F.Kenedy si sa spun ca acum 50 de ani :  SI EU SUNT MAGHIAR ! , presedintele SUA spunea la Berlin : "eu sunt berlinez "
felicitari pentru aceasta postare sinteti printre  cei care vede realitatea
s a incercat din nou sa intarite spiritele la cluj la mures ,din fericire nu a functionat
lumea  s a desteptat  :nod:  :nod:

valter

Doamne...doctore de cand te asteptam...
Nu mata l-ai votat pe ''actualul'' si-i pupai pe actualii... sa nu creada careva ca eu sunt cu fostii...toti ''oameni cinstiti''...ferestene Doamne de asemenea!
Bine ca avem PNA  si bani europeni, procesatori care sa stabileasca pretul marfurilor...noi, sa fim sanatosi.
''Voua nu  vi se pare ca traim intr-o tara a haosului ?''
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

pistol28

''Voua nu  vi se pare ca traim intr-o tara a haosului ?''
Exista o teorie a HAOSULUI care poate fi exploatata de cine o CUNOASTE.
La asa POPOR asa CONDUCATOR.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

bucovineanu

Pai haos e in Romania de vreo 20 de ani si nu se mai termina acest fenomen.Tunelul are coturi si e greu de vazut luminita de la capat.
Dar nu trebuie sa ne descurajam: anul asta o sa fie mai bine decat anul viitor. :wink2: