Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

D006

D006

Am prins in aceasta seara la Realitatea TV finalul galei "10 pt. Romania " , ultimul premiu a fost : Titlul de excelenta in politica acordat domnului ION DIACONESCU  pentru intreaga activitate politica , cand acest OM a avut cuvantul mi-au dat lacrimile sa nu spun ca am plans , se vor mai naste in Romania oameni care atunci cand vorbesc sa ne dea lacrimile si sa fim trup si suflet alaturi de ei ?

Bătrânul

Dragos ai vazut si un asemenea OM dar nu ai remarcat ! Este olimpicul de la liceul din Constanta !!!  L-ai ascultat ? Ce diferenta de nivel .... pentru care bineinteles nu saracul batrinel este de vina neavind parte de asemenea educatie....Deci vorba ta " Vom fii" si vorba mea "Vor fii" :hi:  :hi:  :hi:

crombra

Fratilor,
aseara m-am simtit profund onorat pentru faptul ca Liceul(actual Colegiu) MIRCEA cel BATRAN din Constanta a castigat locul 1.
De ce? Pentru faptul ca am absolvit acest liceu in anul 1979.
Si mai pot spune ca se facea carte nu gluma. Era poreclit de elevi Bastilia pentru ca liceul este format dintr-un grup de cladiri dispuse in careu, legate una de alta iar accesul se facea pe o poarta mica. Intrai la ore si ieseai doar cand se terminau. Si poarta nu o puteai sari ca avea 2.5 m.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

D006

D006

Citat din: BatrinulDragos ai vazut si un asemenea OM dar nu ai remarcat ! Este olimpicul de la liceul din Constanta !!!  L-ai ascultat ? Ce diferenta de nivel .... pentru care bineinteles nu saracul batrinel este de vina neavind parte de asemenea educatie....Deci vorba ta " Vom fii" si vorba mea "Vor fii" :hi:  :hi:  :hi:
Eu am vazut doar finalul , dar tineti cont ca domnul Ion Diaconescu a "mancat" 17 ani de temnita comunista , iar olimpicul ( nu l-am vazut ) sigur mai are pana sa confirme !

D006

Doamna Geoana  a gasit explicatia la monumentala infrangere a prostanacului : a fost lucrat energetic de oamenii lui Basescu  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
  Inca odata se demonstreaza ca prostia nu are limite  :nod:  :nod:
  Atentie dupa minutul doi :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/WcW7_vMAffs[/youtube]

dan

Referitor la politica fiecare dintre noi avem simpatizati nostri.Momentan nu suntem singurii din lume cu piciorul in groapa vb saracului :SA FIE TOATA LUMEA BOGATA NUMAI EU SA FIU SARAC.In momentul de fata nu cred ca sunt tare multe solutii nici pe la guvern sau conducere cand bugetul tari e la pamant indiferent ce minte luminata ne ar carmuii .Oarecum le dau si eu dreptate e bine stransa cureaua pana nu e prea tarziu referitor si la subventie pe care am pierdut o si eu sau alte venituri care practic ni sau dat pt a ne incuraja dar sunt niste masuri pe moment care trebuie aplicate .Bucurativa ca in momentul de fata nu e mai grav.Dar nepricepandu ma prea mult la politica ma retrag si raman la concluzia ca politica a fost si va ramane cea mai mare curva   :uimit:

D006

Ce a patit prigonel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca era u alegerile corecte asa patea si baseeeeeeeeeeeeeeeeee , aveti replica ?????????? vine ziua cind se vor destepta si romanii cu adevarat ..

viorel55

Haideti sa fim seriosi  ,este distanta foarte mare intre Basescu siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiPrigonel

filip

Citat din: viorel55Haideti sa fim seriosi  ,este distanta foarte mare intre Basescu siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiPrigonel
Prigonel nu a vandut inca averea lu al batran' :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Marea bomba a zile : Geoana dupa ce ne-a distrat copios la prezidentiale acum ne pregateste una mai mare : va candida singur la presedentia  PSD si va iesi pe locul doi.   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

stefan1

Fii sigur ca nu va candida singur. Sunt f multi in partid nemultumiti ca nu au ajuns la putere. Cei mai radicali sunt 'baronii' care s-au dedulcit la cascaval si nu au rabdare inca 3 sau 4 ani. Totusi Nastase cred ca a mirosit ca nu are voturile necesare si deea s-a retras.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)