Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: bismark din Septembrie 22, 2014, 01:05:06 PM
     Unchiul SAM a hotarit ca si-a trimis inaintasul sa-l consileze pe Ponta.Deci e hotarit basistii la brutarie.Cei cu bube dulci basiste,atentie cum se invirte roata.Dumnezeu nu doarme si fiecare va plati pentru hotie, una din cele 10 porunci.Bine ar fi ca toti care au furat aceasta tara sa dea inapoi cu virf si indesat,indiferent din ce partid fac parte, sa putem si noi trai mai bine.  Cu respect

Ce-mi place gandirea a la antena 3 !!!!  =)) =)) =))  stiu ca unitatea ta centrala a suferit distrugeri ireparabile din cauza expunerii indelungate la radiatiile emise de antene dar eu cred ca americanul a fost trimis ca sa se asigure ca Ponta va pierde alegerile .
  Daca prin absurd Ponta ajunge presedinte fii sigur ca nici un " basist" nu va avea de suferit , dimpotrivă , unii vor ajunge departe !

Bătrânul

Pina azi am crezut ca nu va fii nici un candidat pe cine sa votez.  Se pare ca apare si o persoana demna de functia de presedinte a Romaniei !!!    TEODOR MELESCANU !!!

oroles

Citat din: Bătrânul din Septembrie 22, 2014, 06:10:03 PM
Pina azi am crezut ca nu va fii nici un candidat pe cine sa votez.  Se pare ca apare si o persoana demna de functia de presedinte a Romaniei !!!    TEODOR MELESCANU !!!
Nu are voie sa candideze, fiind inca, din cate stiu eu seful SIE (Serviciul de Informatii Externe). Conform normelor deontologic si a regulamentelor interne, precum si a legislatiei in vigoare nu are cum sa candideze. Oricum nu as ramane surprins sa candideze.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

D006

dredd

Citat din: dragos2006 din Septembrie 22, 2014, 05:53:40 PM

Ce-mi place gandirea a la antena 3 !!!!  =)) =)) =))  stiu ca unitatea ta centrala a suferit distrugeri ireparabile din cauza expunerii indelungate la radiatiile emise de antene ...

tu iei lumina de la b1 si citezi aici pagini de pe comisarul.ro ( http://www.comisarul.ro/politic/ne-ingroapa-de-vii/proasta-lu-ponta-mai-imprumuta-_189196.html ) , dar faci misto de cei care se uita la antene??

:qp:   :qp:  :qp:  :qp:  :qp:

D006

De principiu nu stau la TV , poate din acest motiv stau mai mult la calculator. Acum televizorul este pe AXN ( la CSI Miami ). Ma crezi ca toata vara am renuntat la a avea televizor in dormitor ?

Aurel

Atunci de unde stii care e gandirea si tactica  celor de la antena 3?

dredd

cred. dar trebuie sa recunoastem ca sunt multe saituri si posturi tv platite din greu  de oameni corupti , sa produca dezinformare.

D006

Citat din: Aurel din Septembrie 22, 2014, 09:31:35 PM

Omule ,am langa mine socrii care au creierele prăjite de A3 , crezi ca mai este nevoie sa ma uit la acest canal ? Oricum stirile imi parvin pe fluxurile de pe net.

bio

Citat din: dragos2006 din Septembrie 22, 2014, 07:11:20 PM
Nu mai este seful SIE !   :P

Conducerea Serviciului de Informaţii Externe, dupa siteul http://www.sie.ro/index.html

TEODOR VIOREL MELEŞCANU--- Director al Serviciului de Informaţii Externe

SILVIU PREDOIU--- Adjunct al Directorului Serviciului de Informaţii Externe

VASILICĂ SARCĂ--- Adjunct al Directorului Serviciului de Informaţii Externe

D006

Vyktor

Citat din: Bătrânul din Septembrie 22, 2014, 06:10:03 PM

S ar putea sa fie o solutie mai  buna. La  prima vedere pare cel mai credibil dintre toti candidatii. Acum ramane de vazut daca va candida si ce ii vor arunca serviciile in carca.

balasbebe

Un actor bun si bine platit joaca orice rol.

Aurel

Citat din: dragos2006 din Septembrie 22, 2014, 09:47:21 PM

Omule ,am langa mine socrii care au creierele prăjite de A3 , crezi ca mai este nevoie sa ma uit la acest canal ? Oricum stirile imi parvin pe fluxurile de pe net.
Probabil au ajuns la concluzia ca au ce afla de la ei. :D Transmitele din partea mea,  multa sanatate ! :hi:

Aurel

Citat din: balasbebe din Septembrie 23, 2014, 06:42:35 AM
Un actor bun si bine platit joaca orice rol.
Daca actorii buni sau rai, platiti bine sau prost,nu ar avea rolul lor in societate,nu ar mai exista teatrele.Din cate stiu sant foarte multe peste tot in lume.Eu am ce invata si din teatru.