Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

marius_vfp

abecedare digitale  haha vise . mai vine si desteapta de macovei si zice ca in maxim o saptamana toti elevii clasei 1 vor avea abecedarul , imi venea sa sparg televizorul ca la meciurile de fotbal cand pierdeau ai nostrii la mondiale . desteapta nu stie ca trebuie sa treaca minim 8 zile la CNSC apoi tot carabalacul sigur mai dureaza cel putin 2 saptamani .

ce conducatori , ce=am ajuns , ce va fi ....... :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:.....  atentie mare pe ce patratel punem cerculetul.

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Aurel

Problema e ca nici un patratel nu prea e cu "laturile "egale.

dodo79

Citat din: marius_vfp din Septembrie 17, 2014, 08:39:52 PM
  ce conducatori , ce=am ajuns , ce va fi ....... :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:.....  atentie mare pe ce patratel punem cerculetul.

spor
Marius,ca de obicei, pe toate.Nu cred ca voi fi in tara.pune te rog si ptr mine :hi:

bismark

Atentie,agentul 000...cucul de la 18,30, este serios in corzi privind ofiterul acoperit,oare de la cine a aflat ?de la (Gazprom a carui agent este, de la Mosad ,vezi cazul Haisam care cine stie prin ce tara sta bine mersi, sau de la  Tokes care se stie ca este impotriva Romaniei si ar lua si miine Ardealul) si care l-au sustinut mereu pe triplul agent. Cu americanii care l-au aparat la referendum de 7,4 milioane de romani e alta poveste referitor la bogatiile acestei tari.Da, teme in fiecare zi numai sa nu se mai vorbeasca de potlogariile lui si a fratelui.Ultima reduta din clanul Mondialul (Izaura)  a fost ocupata crezind ca astfel nu mai apar filme cu clanul prezidential si clanurile tiganesti care de data asta s-ar putea sa-i ia gitul cum spunea una clarvazatoarele de pe la televizor. Vom trai si vom vedea. :qp:.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Vyktor

Citat din: dodo79 din Septembrie 18, 2014, 03:04:38 AM
Citat din: marius_vfp din Septembrie 17, 2014, 08:39:52 PM

spor
Marius,ca de obicei, pe toate.Nu cred ca voi fi in tara.pune te rog si ptr mine :hi:

Eu o sa pun pe langa patratele.
Mos' Bismark,eu ii urasc in aceeasi masura si pe unii si pe altii. Astia de acum,  chiar daca nu sunt asa hoti precum Basescu,  dar cine stie,  sunt pre prosti. Mult prea prosti :qp:

dodo79

Dacă bătrânii de azi nu ar fi votat cu plasuca  trandafirie cu merinde in trecut,poate azi copii lor nu ar fi fost prin străinătate, ci ar fi avut grija de dansii.
Citat din: Vyktor din Septembrie 18, 2014, 08:46:53 PM
Eu o sa pun pe langa patratele.
Mos' Bismark,eu ii urasc in aceeasi masura si pe unii si pe altii. Astia de acum,  chiar daca nu sunt asa hoti precum Basescu,  dar cine stie,  sunt pre prosti. Mult prea prosti :qp:
Aici iti dau dreptate. Fura la fel, si te fura pe fata,nu ca Base pe la spate

marius_vfp

ma. fura fura , las sa fure , toti fura , nu va fi niciunul care sa nu fure , dar fa ma dreacu si ceva pentru tara asta , ceva strazi bune , scoli, spitale , locuri de munca , salarii care sa iti permita sa traiesti ca drept vorbind cu unele salarii ,nici nu te lasa sa mori dar nici sa traiesti.

s-auzim numai de bine.

Vyktor

Citat din: marius_vfp din Septembrie 19, 2014, 07:55:34 PM
ma. fura fura , las sa fure , toti fura , nu va fi niciunul care sa nu fure , dar fa ma dreacu si ceva pentru tara asta , ceva strazi bune , scoli, spitale , locuri de munca , salarii care sa iti permita sa traiesti ca drept vorbind cu unele salarii ,nici nu te lasa sa mori dar nici sa traiesti.

s-auzim numai de bine.

Cum sa fiu de acord cu ce spui, banii din care fura sunt si banii mei. Daca sunt de acord e ca si cum as plati taxa de protectie.

cipik

Pai taxe pe prosteala, prostie si apa de ploaie platim doar un pas ar mai fi pana la taxe de protectie.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

marius_vfp

victore , crezi ca eu sunt bucuros cand zic asemenea vorbe , fii sigur ca ma doare si pe mine , eu ma oftic doar cand vad cum unii angajati ai primariei/politiei se plimba efectiv prin oras cu masina institutiei si dupa orele de program doar asa ca sa se de "ciumegi" ca au si ei masina , ma oftic cand vad curvele prin targ ca se plimba cu masina la care eu platesc taxe si impozite si ei nu sunt in stare sa repare gropile din asfalt.

taxa de protectie se plateste dar e sub o alta denumire , ia sa punem stop la toate taxele si impozite si sa ne gestionam fiecare pentru el , iar in caz ca nu va fi maturat in fata casei trotuarul sau gunoiul dus santul sapat iarba cosita sa-mi dea amenda , ca amarasteniii aia din primarii nu stiu decat sa dea ajutoare sociale, la munca cu toate putorile din tara asta ))/ ))/ ))/
spor

dodo79

Mariuse , mi-ai adus aminte de putori.in campania PTR primărie un candidat la noi in comuna le-a spus asa rromilor. Ma, Alegeți-m-a pe mine ca va dau de lucru. Nu va dau ajutor social ,o sa va dau locuri de munca.   =)) =)) =))
După 4 mandate de stat la pescuit a ieșit tot cel vechi cu ajutorul ghici cui?
Scorul a fost strâns 27 voturi între primi 4 candidați. 2 romani si doi maghiari.maghiari sa împărțit. , romanii iar si țiganii au votat cu porcul gras tăiat in campanie. Ajutor social sa fie , ca de curățat străzile știu sa le umple de mizerii :D

TDI

Probabil ca mai avem nevoie de încă 10 ani de un Legislativ si o Presedintie iresponsabile. In caz de criza serioasă, in care pica un colos european - integritatea UE o sa rămână nu o sa se destrame, dar unii o sa devina si mai egali decât altii. Poate putina sărăcie nu ne-ar strica. Oricum intr-o suta de ani umanitatea va fi maro.
Noi avem impresia ca suntem saraci - Africa, India, China.
Încă mai suntem, dar sa nu uitam ca eticheta nu reflecta continutul.
Băsescu a fost cel mai bun presedinte roman post-decembrist, asta nu înseamnă ca a fost un presedinte bun. Următorul, înafara de Ponta, va continua linia lui Băsescu. Ponta ne va duce in falimentul de facto pe care-l caută toti factorii economici care pot interveni in economia româna, constient sau inconstient. Oricum analizând sistemul de guvernământ roman, presedintia are o putere neglijabila. Eu încă nu inteleg de ce nu se respecta referendumul referitor la parlament unicameral si reducerea numărului de parlamentari. Inclusiv unii din candidatii la presedintie doar au luat salariul de acolo.
In Germania reprezentantii societatii civile au acces la tot ce înseamnă ban public, monitorizează in direct deciziile luate la nivelul adminiatratiilor locale si responabilitatea exista. Un panou publicitar care umbrea un spatii de joaca a dus la demisia primarului.
Haos politic? Realitate cotidiana, ieri(24de ani), maine(alte zeci de ani). Prezenta la vot(cat o fi si aia in mod eal) reprezintă speranta ca politicul ca intreg nu e iremediabil compromis.
O noua revolutie nu mai e posibilă, toti putem fi mai egali decât alții,mijloacele nu contează. Toti si toate devin unelte in mâinile ariviștilor.
Aparente, astea sunt certitudinile noastre. Ii compatimesc pe cei care au copii.
Provoc pe oricine sa-si fundamenteze speranta in mai bine si in statul social, tolerant si prosper.
Romania implodeaza, sa speram ca nu pana la disparitie.

cornelioandanciu

Citat din: marius_vfp din Septembrie 19, 2014, 10:32:54 PM
victore , crezi ca eu sunt bucuros cand zic asemenea vorbe , fii sigur ca ma doare si pe mine , eu ma oftic doar cand vad cum unii angajati ai primariei/politiei se plimba efectiv prin oras cu masina institutiei si dupa orele de program doar asa ca sa se de "ciumegi" ca au si ei masina , ma oftic cand vad curvele prin targ ca se plimba cu masina la care eu platesc taxe si impozite si ei nu sunt in stare sa repare gropile din asfalt.

taxa de protectie se plateste dar e sub o alta denumire , ia sa punem stop la toate taxele si impozite si sa ne gestionam fiecare pentru el , iar in caz ca nu va fi maturat in fata casei trotuarul sau gunoiul dus santul sapat iarba cosita sa-mi dea amenda , ca amarasteniii aia din primarii nu stiu decat sa dea ajutoare sociale, la munca cu toate putorile din tara asta ))/ ))/ ))/
spor

Vai, domnule, dar daca putorile vor mai munci, pe cine se vor mai baza primarii la alegeri?Crezi dumneata ca ajutoarele sociale se dau asa , pe degeaba? :cool:
Va salut.

pharaonu75

Citat din: dodo79 din Septembrie 20, 2014, 01:15:35 AM
Mariuse , mi-ai adus aminte de putori.in campania PTR primărie un candidat la noi in comuna le-a spus asa rromilor. Ma, Alegeți-m-a pe mine ca va dau de lucru. Nu va dau ajutor social ,o sa va dau locuri de munca.   =)) =)) =))
...

Greseala imensa!  :nono: :nono:
Cum sa-i spui tiganului ca ii dai loc de munca??? Si cum sa-i spui ca nu ii dai ajutor social???
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dodo79

Citat din: pharaonu75 din Septembrie 21, 2014, 12:39:00 AM
Citat din: dodo79 din Septembrie 20, 2014, 01:15:35 AM
...

Greseala imensa!  :nono: :nono:
Cum sa-i spui tiganului ca ii dai loc de munca??? Si cum sa-i spui ca nu ii dai ajutor social???
inca una haioasa.stau la 200 m de raul mures.acolo am locuinta.pe o strafa alaturata este un cartier de caldarari.langa ei incep gradinile oamenilor.langa casele lor,un vecin avea o parcela de lucerna.intr-o zi se duce sa isi coseasca lucerna.cand ajunge acolo 2tigani masurau cu ruleta pe terenul lui.isi masurau locu de casa  =)) =))sa luat vecinu cu coasa dupa ei si altu nu au mai venit