• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Invitaţie la curs cu tema: "Plante melifere"

Creat de bee_lover, Mai 04, 2008, 06:15:19 p.m.

« precedentul - următorul »

bee_lover

Am primit un mesaj de la revista lumea apicola:
Stimate apicultor,

Daca doriti sa participati la un scurt curs, gratuit, ce se va desfasura in Bucuresti, cu tema "Plante medicinale si aromatice cultivate in conditii ecologice-sursa de produse terapeutice, condimente si produse apicole de calitate superioara pentru o piata in dezvoltare si diversificare", va rugam sa deschideti fisierul atasat. Cursul se va finaliza cu Certificat de Absolvire.

Locurile fiind limitate, cei interesati sunt rugati sa se inregistreze dand reply la acest email si completand datele din formularul de mai jos.
Subsemnatul ____________________cu domiciliul in__________________, posesor al unui numar de _________familii de albine, apicultor din anul _______, avand telefon de contact____________, solicit participarea la cursul "Plante medicinale si aromatice cultivate in conditii ecologice-sursa de produse terapeutice, condimente si produse apicole de calitate superioara pentru o piata in dezvoltare si diversificare", ce se va desfasura in data de 24 mai 2008 la sediul Facultatii de Agricultura din cadrul USAMV Bucuresti.

Participarea la curs se va face pe baza de invitatie ce va fi comunicata solicitantilor ce vor fi selectati de catre organizatori.

Adresa de e-mail este: E-mail

D006

Da si eu am primit mailul da nu pricep de ce nu poate participa cine poate si vrea. De ce trebuie organizata ca o tombola adik din toti care dau reply la mail se alege un numar de participanti?
Chestia cu tombola scrie doar in mail pe invitatia oficiala nu scrie. :mad:

D006


D006

da vad ca lumea e toba de teorie si nu se duce nimeni la curs.