• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

calendar 2009 evenimente

Creat de dragos2006, Ianuarie 01, 2009, 11:36:13 p.m.

« precedentul - următorul »

Nikolas


viorel55

Asociatia Apicola Valea Prahovei
Campina str.M.Kogalniceanu nr.5
    bl.13C sc.A ap.14
      H.J.5/12-05-2006
      R 19131287
      RO 48RNCB0208064828580001
      B.C.R. Campina
      Tel./Fax.0244/334575

INVITAŢIE
   
Asociatia Apicola Valea Prahovei-asociaţie profesională care reprezintă interesele apicultorilor din zonă,reunind cca.5000 familii de albine -membră a federaţiei apicole ROMAPIS - organizează în data de 21-22 febr. Târgul  Mierii -Câmpina 2009. 
Această manifestare ,devenită tradiţională, focalizează atenţia publicului şi a presei, copiilor şi familiilor de provenienţă asupra apiculturii şi în special asupra produselor apicole.
Sunt aşteptate la această sărbătoare personalităţi sportive,artistice şi politice,reprezentanţi ai presei- consumatori de miere,care să exprime opinii asupra produselor apicole prezente.
Sunt invitaţi să participe toţi producătorii apicoli sau firmele ce sunt interesate de vânzarea şi promovarea produselor apicole.Vor fi deasemenea prezenţi meşteri populari cu olărit,sculptură în lemn ,icoane pe sticlă etc.
Manifestarea se adresează deopotrivă atât locuitorilor din zonă cât şi turiştilor de weekend foarte numeroşi pe Valea Prahovei.
  Sîmbătă 21 februarie- Târg de miere,utilaje şi echipamente apicole - Casa Tineretului
.
Loc de desfăşurare în Municipiului Cîmpina-Casa Tineretului interior şi exterior.
  -10.00 Deschidere -reprezentanţi presă,oficialităţi,personalităţi sportive
  -10.30 Concurs   Cel Mai Bun Degustător De Miere (participă presa şi oficialităţi)
Concursul constă în prezentarea unui număr de 10-12 probe de miere cu origine certă,concurenţii primind un formular cu numele sortimentelor şi trebuind să identifice corect cât mai multe din acestea.Va fi desemnat câştigător concurentul cu cele mai multe rezultate exacte care va primi un coş cu produse apicole şi diploma "Cel Mai Bun Degustător De Miere ,, TÂRGUL MIERII CÂMPINA 2009
11.00 Fiecare expozant va putea inscrie în concurs un sort de miere ,din care în urma degustării,un juriu format din apicultori şi reprezentanţi ai presei va alege ,,Cea Mai Bună Miere  " -Câmpina 2009 şi va înmâna câştigătorului o diplomă.
                     
  11.30 Şcolile din municipiul Câmpina vor forma echipe de copii din clasele 1-4 costumaţi în albine, care în urma unui concurs pe teme apicole vor primi titlul de Albinel şi Albinuţa.
Copii participanţi vor primi în dar miere şi produse apicole.
18.00 toţi expozanţii sunt invitaţi la o masă rotundă şi discuţii pe teme de apicultură şi marketing apicol .

Duminică 22 februarie -Casa Tineretului Câmpina
Ora 8.00 Deschidere  Târg de miere,utilaje şi echipamente apicole-interior şi exterior
-10.00   SIMPOZION APICOL :   CRIZĂ ÎN APICULTURĂ ?
 
Vor fi prezenti cu comunicări pe teme de mare actualitate reprezentanţi ai organismelor naţionale cu implicaţii în apicultură, ai firmelor de profil cât şi oameni cu multă experienţă -direct implicaţi in sectorul apicol. Din sumarea tuturor acestor puncte de vedere sperăm că fiecare din cei prezenţi va avea numai de câştigat.
Un om  bine informat este un om puternic !
Vor fi prezente firme româneşti şi străine producătoare de echipamente apicole, faguri artificiali,producători apicoli,creatori populari cu meşteşuguri tradiţionale.
Tinând cont de interesul de care s-a bucurat această manifestare în anii precedenţi,sperăm ca  Târgul Mierii-Câmpina 2009 să fie bun  atât pentru apicultori cât şi pentru agenţii economici.
Dorim să accentuăm legătura între Târgul Mierii  şi ziua Sfântului Haralambie, ocrotitorul animalelor şi insectelor şi să continuăm o veche tradiţie a zonei- Târgului de Lăsatul Secului.
In dorinţa de a face cunoscută această sărbătoare dincolo de cercul strict al apicultorilor vă rugăm să ne ajutaţi în promovarea acestei manifestări prin mijloacele pe care le aveţi la dispoziţie.
  Pentru standuri de expunere contactati     0740 452870 Mihail Apostolescu
          Tel/Fax 0244 334575
                                                                  email    E-mail
                                      Alte Informatii       0744 307690  Viorel Iosif

D006

pentru ca din ce in ce mai multi apicultori sunt interesati de bio as sugera organizatorilor sa invite firme specializate in acreditari bio precum si producatori de ceara bio daca acestia exista in Romania.

D006

unde se poate face abonament la lumea apicola ?si de cate ori apare anual. :hi:

gore

Cine ştie data pentru următoarele târguri apicole pe 2009. Parcă în august se ţine la Tulcea şi Constanţa, aşteptăm veşti.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

In septembrie este congresul Apimondia din Franta .
  In octombrie sa vedem daca se mai organizeaza simpozionul de la Tulcea , sper din suflet sa se tina pt. ca acolo chiar ai ce invata.

gore

Între 28-30 august se ţine Târgul de la Bucureşti, detalii pe forumul Stupăritul.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

Frate Gore nu mai veni cu gogosi neverificate de pe acel forum !!!
  RECTIFICARE  conform primei circulare targul si SIMPOZIONULA VOR AVEA LOC IN PERIOADA 2 - 4 OCT 2009.

D006


D006

Sfarsitul lunii septembrie , probabil in ultima  Duminica a lunii.

Nikolas

Despre targul de la Bucuresti:
Este vorba de doua targuri:
Primul organizat de Fundatia Apimondia in perioada 28 - 30 august, si al doilea organizat de ACA in perioada 2-4 octombrie.
http://www.icdapicultura.ro/targ_miere_2009_c2.pdf

D006

Dragi apicultori,
 
Aşa cum aţi fost deja informaţi prin intermediul primei circulare pe care o regăsiţi pe site-ul I.C.D.Apicultură, www.icdapicultura.ro
Vă aşteptăm să vă alăturaţi ACA din România în acest demers!