• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

TARGUL MIERII--Campina 2010

Creat de viorel55, Decembrie 15, 2009, 05:53:24 p.m.

« precedentul - următorul »

viorel55

INVITAŢIE   
                                            La 
                                Târgul  Mierii -Câmpina 2010
Asociaţia Apicolă Valea Prahovei, asociaţie profesională care reprezintă interesele apicultorilor din zonă, reunind circa 5000 familii de albine, membră a federaţiei apicole

           ROMAPIS-organizează în data de 6-7 februarie 2010
,,Târgul  Mierii -Câmpina 2010", manifestare devenită tradiţională.
      Organizat  în luna februarie, TÂRGUL MIERII-Câmpina, a fost iniţial o încercare, a doua oară o obligaţie, pentru ca de la a treia ediţie să devină tradiţie.
     Târgul Mierii Câmpina este acum o manifestare matură,deosebit de interesantă,atât pentru firmele prezente cât şi pentru apicultorii  dornici să demareze anul apicol cu noi informaţii şi aprovizionare la prima mână.
     Trebuie recunoscut că TÂRGUL MIERII CÂMPINA a devenit cea mai importantă manifestare de profil din sudul ţării,ajunsa la a V-a editie.
                                    Programul manifestarilor:
   
      Sâmbătă 6  februarie 2010 - Târg de miere, utilaje şi   echipamente apicole -- Casa Tineretului  interior şi exterior: 
•    9.00 Deschiderea târgului -toti expozanţii vor avea standurile finalizate
•    10.30 Concurs - Cel Mai Bun Degustător De Miere (participă presa şi oficialităţi)
    Dorim să organizăm un eveniment care să focalizeze atenţia mass-media şi să promoveze produsele  apicole.Loc de desfăşurare în Municipiului Câmpina - Casa Tineretului interior şi exterior. Sunt invitaţi să participe toţi producătorii apicoli sau firmele ce sunt interesate de vânzarea şi promovarea produselor apicole.Vor fi deasemenea prezenţi meşteri populari cu olărit, sculptură în lemn, icoane pe sticlă etc. Manifestarea se adresează deopotrivă atât locuitorilor din zonă cât şi turiştilor de weekend foarte numeroşi pe Valea Prahovei.
    Concursul constă în prezentarea unui număr de 10-12 probe de miere cu origine certă,concurenţii primind un formular cu numele sortimentelor şi trebuind să identifice corect cât mai multe din acestea.Va fi desemnat câştigător concurentul cu cele mai multe rezultate exacte care va primi un coş cu produse apicole şi diploma "Cel mai bun degustător de miere,,-  TÂRGUL MIERII CÂMPINA 2010.
•    11.00 - fiecare expozant va putea înscrie în concurs un sort de miere, din care în urma degustării, un juriu format din apicultori şi reprezentanţi ai presei va alege cea mai bună miere şi va înmâna câştigătorului diploma ,,Cea mai bună miere"- Târgul Mierii Câmpina 2010.
•    11.30 -scolile din municipiul Câmpina vor participa cu echipe de copii din clasele 1- 4 costumaţi în albine la un concurs pe teme apicole; câştigătorii vor primi titlul de ,,Albinel" şi ,,Albinuţa". Copii participanţi vor primi în dar miere şi produse apicole.
•    18.00 toţi expozanţii sunt invitaţi la o masă rotundă şi discuţii pe teme de apicultură şi marketing apicol.
     Această manifestare, devenită tradiţională, focalizează atenţia publicului şi a presei, copiilor şi familiilor de provenienţă asupra apiculturii şi în special asupra produselor apicole.Sunt aşteptate la această sărbătoare personalităţi sportive,artistice şi politice, reprezentanţi ai presei - consumatori de miere, care să exprime opinii asupra produselor apicole. La manifestarea similară din 2009 l-am avut printre noi pe antrenorul lui Leonard Doroftei - Titi Prosop cu o echipă de tinere speranţe ale boxului românesc.
            Duminică 7  februarie 2010  - Târg de miere, utilaje şi echipamente apicole -Casa Tineretului  interior şi exterior:
•    8.00 Deschiderea  târgului
•    10.00 Simpozion apicol: Apicultura-Soluţii de criză
    Vor fi prezenti cu comunicări pe teme de actualitate reprezentanţi ai organismelor naţionale cu implicaţii în apicultură, ai firmelor de profil cât şi oameni cu multă experienţă -direct implicaţi în sectorul apicol. Din sumarea tuturor acestor puncte de vedere sperăm că fiecare din cei prezenţi va avea numai de câştigat.
* 14.00  Tombola cu produse si echipamente apicole.
     Un om  bine informat este un om puternic !
     Ţinând cont de interesul de care s-a bucurat această manifestare în anii precedenţi, sperăm ca şi în 2010 TARGUL MIERII CAMPINA va fi o reuşită!
     Dacă sunteţi  interesati să participati la acest eveniment, în calitate de expozanţi,vă oferim spre închiriere o suprafaţă de 9 mp la preţul de 100€ sau 4 mp la preţul de 50€.
   
                                                       Pentru spaţii de expunere şi simpozion: 
                                                                          Apostolescu Mihail Petru
                       Tel/Fax 0244 334575       
                                                                         Mobil    0740 452870
                                                                                                                                                                                                                                                                             e-  Modificat de viorel55 (15-12-2009 13:16:19)

prisecarul

sa speram ca timpul va tine cu organizatorii!
este destul timp pana atunci!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

viorel55

Afisul TARGULUI

viorel55

Posibilităţi de cazare   
Hotel Casa Tineretului *  tel                             0244 334540         0244 334540                       0244 334540         0244 334540       Cameră dublă -60lei ;  Apartament-90 lei
Hotel Montana Trans**   tel                             0244 337581         0244 337581                       0244 337581         0244 337581          80lei/camera 2 locuri,  100lei/trei locuri       
Hotel Carpatin **   tel                             0244 333091         0244 333091                       0244 333091         0244 333091 167lei/camera**   198lei/camera***
Hotel Amana Inn***        tel                             0244 376453         0244 376453                       0244 376453         0244 376453
                                            Vezi oferta speciala mai jos

viorel55

Oferta speciala pentru TARGUL MIERII

viorel55

Oferta Cazare 


Va multumim ca aveti in vedere Complexul Turistic Amana INN!
Mai jos gasiti oferta noastra conceputa special pentru dvs.


Oferta cazare
Tip Camera Pret Receptie Tarif camera 
Camera Single ( 1 pers ) 200 /160 lei
Camera Double ( 2 pers ) 230/ 180
Apartament Double ( 2 pers ) 350/ 200

Nota:
Apartamentul va fi dat in folosinta in regim de camera dubla
-Tarifele sunt exprimate in lei si includ micul dejun, accesul la internet wireless si sala fitness.
-Copiii  până la 6 ani beneficiază de cazare gratuită dacă nu se solicită pat suplimentar;
-Tarife speciale pentru copii cu vârste între 6-12 ani (reducere 50%);
-Tarifele  includ  TVA (9%) si taxa hoteliera hoteliera locala (5 %)Commercial Dep
www.hotelamana.ro
Modificat de viorel55 (05-01-2010 18:12:36)

gheco

Nu ar fi lipsit de interes sa cunoastem cu cateva zile inainte care sunt expozantii de utilaje apicole si  ...de  ce nu si cei care prezinta produse apicole.
Cu respect.

viorel55

Vom posta cu cateva zile inainte, temele si cine le va sustine la simpozionul din 7 feb., precum si firmele care expun spre vanzare echipamente si utilaje apicole in cele doua zile (6-7 feb.)

D006

Sa aveti in vedere si echipa de la Ramnic !

gore

Dragoş, dacă vii aduci şi ecusoanele userilor?, poate aşa ne cunoaştem între noi. Din câte îmi amintesc, parcă aşa se stabilise la o rubrică pe forum.....
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

D006

Ar trebui sa facem lista cu cei de aici care participa  si sa ne organizam putin.

crombra

La intalnirea de la Ramnic cred ca eram singurul care si-a facut ecuson si cand am vazut ca nimeni nu are l-am lasat in masina sa nu pic de papagal. Acum la Campina il iau cu mine.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.
                                                  
http://crombra.sunphoto.ro/

D006

Si eu am avut ecuson si l-am purtat dar am renuntat daca am vazut ca nu mai purta nimeni....dar am remarcat ca toata lumea se uita insistent la nume Purtati eclusoane fratilor ca nu e o rusine ca eu la Ramnic nu am recunoscut decat cativa colegi si am aflat ca au fost foarte multi colegi de forum.Batranul a fost singura persoana care a venit direct la grupul nostru s-a prezentat , a stat de vorba cu noi si a facut poza. Cinste lui...salut Batrane ..poate ne vedem la Campina.

viorel55

Avem videoproiector,asa ca avem posibilitatea sa vedem filmul,duminica  in jurul orelor 10

valter

Referitor la cunoasterea intre membrii forumului, forumurilor, eu vad treaba din experienta de sofer (temporara)de director agrozoo(de aia tin eu cu opincasii):
-dupa balaceala din targ stabilim un loc de intanlire, bodega, restaurant, cafenea:
-intra cel mai popular membru, gen dragos2006, primul si prezinta pe rand pe ceilati membri pe care ai cunoaste, urmand ca cei ce nu sunt cunoscuti sa se prezinte pe rand;
Pe cand o faceam pe soferul de serviciu am vazut asa o prezentare cu morga participantilor pe retroproiector, cine, ce performante, talie, amanta, dotare si doctorate. De, toti erau secretari de stat, directori, oameni de afaceri in agricultura...
Marea majoritate ne-am cunoscut deja anterior si putem face un nucleu initial de aplaudaci, cafengii, spritangii, tutungii(aici intra frate oltenii...sigur la greu), gagicari...da toti iubitori de albine.
Zic si io.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.