• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Intalnire la Vaslui

Creat de dragos2006, Martie 02, 2010, 11:29:16 p.m.

« precedentul - următorul »

D006

Am stabilit cu seful ACA Vaslui ca intr-o zi stabilita in perioada 10....20 aprilie sa ne intalnim ca si anul trecut la stupina mea. Invit toti apicultorii din zona sa vina. Piesa de rezistenta va fi colectia mea de lalele (450 de soiuri,aproximativ 12 000 de lalele). Aici vor fi prezenti cursantii cercului apicol care termina cursurile anul acesta si multi alti prieteni.
   Cei din tara daca doriti sa veniti,va informez ca pe 24 si 25 aprilie va fi o intalnire a iubitorilor de flori din intreaga tara. Pentru acest eveniment va fi inchiriata pensiunea Tosca din Vaslui. Va asteptam cu drag.
asa a fost anul trecut.
http://mimiana.sunphoto.ro/05_apicultor ... rilie_2009

D006

Apicultori din zona inseamna doar cei din jud. Vaslui ?

D006

Citat din: dragos2006Apicultori din zona inseamna doar cei din jud. Vaslui ?

...si nu numai. Anul trecut ai venit pe vremea rapitei cand nu se putea sta fara masca in stupina. Poate vii cu doamna anul asta. Prietenul Lulachi va fi prezent la ambele reuniuni.Poate ne vedem la Iasi la targ.

misuap

din iasi botosani suceava merge cineva la vaslui cu auto personal mas inscrie si eu la un loc sau chiar doua DACA SE POATE  VA MULTUMESC

D006

asteptam o data exacta, iar daca mai este loc as veni si eu.

D006

Intalnirea cu apicultorii se stabileste dupa Paste. Certa este intalnirea cu iubitorii de flori care este pe 23,24 si 25 aprilie. Cei care vin mai de la distanta vor fi prezenti de vineri.

D006

Am stabilit data de duninica 18 aprilie pentru intalnirea apicultorilor din judet. Daca cineva din tara doreste sa vina,putem socializa cu apicultori forumisti care si-au anuntat prezenta. Lulacky,Teinegru,Lucian Avram,Marinica,David Nik,Rascanu... Vor mai fi prezenti apicultorii care termina cursurile anul acesta,apicultori de frunte ai judetului,apicultori incepatori, televizinile locale,posturile de radio locale etc. Va asteptam cu drag.
http://www.youtube.com/user/61273054#p/ ... Hc9CQNBdPA

D006

Ce chestie,.......chiar vroiam sa vin.
Nu pot sa ajung e ziua sotiei mele.

balanescuadrian

voi ajunge si eu duminica :hi:
daca imi puteti spune la ce ora si unde ne intalnim! :hi:

ni_nacu

Ma bate gandul sa vin spre Vaslui.
Si am impresia ca e undeva intre Negresti si Vaslui.
Se poate  o mica precizare privind locul intalnirii .
Va multumesc anticipat.

D006

Stupina si gradina sunt exact la jumatatea drumului Negresti-Vaslui. Plecand de la vaslui spre Negresti,la borna de kilometraj unde scrie ...Negresti 16 km,faceti primul drum la dreapta. Mai puteti intreba pe cine gasiti in preajma. Satul se cheama Dobroslovesti. In vatra satului veti gasi multe masini incepand cu ora 9.30. Ora prestabilita cu domnul Puf este ora 11. Daca veniti dinspre Negresti,dupa ce intalniti borna unde scrie Vaslui 17 km,va opriti si intrebati. De la sosea la stupina sunt 2 km. Drumul este pietruit. Va asteptam cu drag.
Totul este pregatit.
http://www.metacafe.com/fplayer/4466903/14_aprilie.swf" width="400" height="345" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash">

orbanstefan64


albine

Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

D006

intrebarea este......lalelele sunt autopolenizatoare??
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Multumesc forumistilor prezenti la Vaslui. Din imagine lipseste rascanu iar DavidNik este fotograful. Rog pe cei prezenti sa-mi trimita si mie poze. Eu doar cateva am avut timp sa fac.
http://mimiana.sunphoto.ro/06_apicultor ... 0/13732376