Sorinma

Creat de sorinma, Ianuarie 29, 2016, 06:49:38 AM

« precedentul - următorul »

sorinma

Buna ziua
Cred ca e timpul sa imi fac si eu o pagina in care sa pot posta cate ceva fara sa poluez pe a altora.
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

sorinma

Au fost discutii despre cum face fiecare asamblarea stupilor...eu folosesc asa ceva si sunt multumit
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu

andrei_georgian

:hi:
Le-ati luat de undeva anume sau se gasesc mai pe la toate magazinele de scule... un pret?   :thanks:
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

sorinma

Lidel ,nu au fost scumpe dar nu mai stiu pretul. Sunt cumparate de 3-4 ani

sorinma

sorinma

Offline Pustu
Full Member

Mesaje postate: 914
targoviste , stupina in cuza voda , dambovita
Yahoo Instant Messenger - danpustu
Vezi Profilul  Adresa de email  Mesaj Personal (Offline)

Re: Pustu stuparul
« Răspuns #1547 : Februarie 06, 2016, 08:38:21 p.m. »
Citat
Cred ca am luat ceva subliminale ca m-am trezit ca ies din magazin cu astea
Acu ce fac cu ele ?

* 20160206_131441.jpg (201.33 kB, 1440x1080 - vizualizat 101 ori.)

Se pare ca a gasit Pustiu ceva asemanator ... poate spune pretul.

sorinma

Si tu ii spui ce sa faca cu ele... :hi:

bio

Sorin, doar sa intrii pe acel mesaj a lui Pustu sa va puneti cap la cap ca se pare ca Pustu nu stie de scula ta.... ce face si cum face.,..:))

sorinma

Din pacate nu stiu cum se numeste tehnic procedeul...dar gaureste si face locul.pt floarea holsurubului...zencuiala ...sau poate am scos un porumbel...  :D

bio

Eu la holshurub ii dau o gauira cu un burghiu mai micut apoi infiletez holsurubul.

...auzisem ca ar exista si ceva sa faca locul pentru floarea holsurubului.... dar nu am luat in seama...ma gindeam ca este o manopera in plus .

sorinma

Nu Bio...e cea ce am fotografiat eu la inceput. Din o singura operatie le faci pe ambele si in plus sunt perfect centrate. Eu le folosesc pe o masina de gaurit cu coloana care ofera avantajul ca poti regla usor adancimea,dai gaura perpemdicular pe scandura si foarte simplu cu un opritor nu mai esti nevoit sa masori distanta fata de marginea scandurii(panoului)
O sa pun un filmulet cum fac eu cand o sa-mi reamenajez atelierul.

bio

Ahha..

Eu am pus holsuruburi,...ceva suplimentar la magaziile, caturile de recolta care le am  facute de meseriasi . Nu ma bag sa ansamblez eu stupi.... deoarece nu cred ca imi iese lucru bun. De fapt, sunt sigur ca nu-mi iese  .

sorinma

"Burghiul"asta te ajuta mult. Incearca si o sa vezi. Merge foarte bine si cu o surubelnita cu acumulator. Ideea e sa infiletezi usor si sa poti regla si cuplu de strangere.

sorinma

sorinma