• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

faguri prabusiti

Creat de virgiliu, Septembrie 23, 2015, 04:16:15 p.m.

« precedentul - următorul »

dinupaltinis

 :yes: :yes:La mesajul meu din 04-02-2016 cu privire la calitatea proasta a fagurilor artificiali produsi de Combinatul Apicol am primit un raspuns chiar din partea vicepresedintelui A.C.A, Caras-Severin,mult stimata doamna Ida Şuţa.Raspuns pe care l-as fi vrut din partea cuiva  care produce acesti faguri si nu din partea cuiva care doar îi vinde si l-as mai fi vrut postat curajos aici pe forum sa-l vada tot ,,boborul",nu trimis printr-un email.
                                                                                                                                                           
replica
People
[email protected] <[email protected]>
To   [email protected] Feb 5 at 7:50 PM
Buna seara.
Am vazut ca aveti o problema cu Combinatul de la Bucuresti. Nu inteleg revolta dumneavoastra. Eu lucrez la Apicola Resita cu faguri de 20 de ani si niciodata nu au fost fagurii 50 de lei kg sunt 45 lei kg unu la mana si doi la mana Combinatul nu produce faguri cu parafina. Asa ca nu mai vorbiti fara sa stiti despre ce e vorba. Vb cu mine personal daca aveti nelamuriri.
Ida Suta
Director Apicola Resita
0731018206
O seara buna

Reply, Reply All or Forward | More
     
Îmi permit sa-i raspund stimatei doamne in mod democratic aici pe forum.Daca sunt off topic imi cer scuze si rog pe domnul administrator sa mute unde crede domnia sa ca-i bine.

Distinsa doamna, dvs. nu aveti cum sa intelegeti revolta mea pentru simplul motiv ca nu aveti stupi si chiar daca vedeti pozele pe care le-am postat in mesajul meu,nu va dati seama care-i hiba.Daca ati avea albine ati intelege ce inseamna sa retopesti toamna 80-90% din ramele cladite din f.a. de proasta calitate intr-un sezon apicol.Va spun eu ce inseamna,ceara curata aruncata,bani aruncati,timp pierdut,munca si primavara lipsa de rame cladite pentru dezvoltare,unu la mana.Am bagat in stupi f.a.de la Apicola acum 27 de ani si erau de calitate impecabila.Nu am afirmat ca,Combinatul baga parafina in faguri,poate baga altceva,dar ceva baga pentru ca, repet,sunt de proasta calitate si fagurii claditi cu miere sau puiet se intind si curg la vale ca mucii,ceeace nu se intimpla cu fagurii claditi natural de albine in ramele claditoare sau pe podisoare la capatul cuibului,plini cu miere fiind si acestia si fara sirme,nu s-a deformat o celula,asa ca nu mai vorbiti fara sa stiti despre ce e vorba.În sprijinul afirmatiei mele vine faptul ca nu se mai scrie numele si adresa apicultorului pe calupul de ceara data la schimb pe f.a. lucru care spune multe despre acest brand,pe care eu l-am crezut cel mai serios din tara.Daca mai aveti nelamuriri cind treceti prin Paltinis opriti si vorbiti cu mine personal,ocazie cu care am sa va prezint inca un apicultor care a folosit f.a. de la Combinat cu aceleeasi rezultate ca si mine,si pentru cultura dvs.generala am sa va arat o rama cladita din f.a.facut home made din ceara curata si o rama cladita din f.a. de la Combinat,care au lucrat in aceleeasi conditii,poate observati diferenta.
Cu stima Dinu Gugea.
Apicultor.
Cuvintele prietenoase sint ca un fagur de miere..(Prov.16.24)

oroles

Faptul ca nu stie la ce pret se vand fagurii facuti de Combinatul Apicol e clar ca nu au mare treaba cu fenomenul apicol. :D De exemplu, la Apicola Bacau fagurii sunt vanduti la 55 RON si doar fraierii cumpara. Am vorbit cu un incepator care  a fost la Apicola sa incerce sa cumpere faguri si mi-a spus ca  "sunt cam scumpi".


Ca sa nu mai spunem de minunatul zahar la punga vandut la pret dublu fata de Apifonda sau alte produse de calitate.

http://www.icdapicultura.ro/magazin/produse/2-produse_uz_veterinar/3-pentru_albine/204-biostimulatori_apicoli/2297-apinutrient.html
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

MirceaCalin

Citat din: oroles din Februarie 07, 2016, 07:05:25 p.m.
... De exemplu, la Apicola Bacau fagurii sunt vanduti la 55 RON si doar fraierii cumpara. Am vorbit cu un incepator care  a fost la Apicola sa incerce sa cumpere faguri si mi-a spus ca  "sunt cam scumpi"...


Exact ân sensul asta ziceam zilele trecute că ar trebui popularizate preţurile la care se vând produsele "de bază" pe la târgurile apicole...