Re: BUCURESTI Târgul Național al Mierii din 04 - 06 septembrie 2015

Creat de davcosti, Iulie 26, 2015, 11:15:26 AM

« precedentul - următorul »

MOTANUL

Am trecut azi in speranta ca mai gasesc matci - si am venit la 5 min dupa ce s-au dat ultimele 2.  ))/

Maine (Sambata) la 11.00 - voi fi prezent (vin impreuna cu Ciprian);
Locuri de larcare nu sunt nici pe trecerea de pietoni din intersectie  =))
Aviz celor care vin cu masina ca au nevoie de mult noroc  :)

Eu vreau sa cumpar diafragme, tava de descapacit, si mai vad eu adhoc.

Foarte multa lume prezenta (organizatorii au avut numere pana la 100) dar erau multe corturi fara numar.
Preturi mai bune decat la magazine. Calitate f. buna. Din pacate aglomerat.
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

MOTANUL

Cu ce am gresit de vrei sa ma vezi cu ochii invinetiti ?? :))

NU stiu ce are de merge greu si nu am putut sa pun poze; E clar ca tu ai pile la server ca eu m-am chinuit de 2-3 ori pana sa postez.
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0

pharaonu75

Citat din: MOTANUL din Septembrie 04, 2015, 03:12:54 PM
1. Cu ce am gresit de vrei sa ma vezi cu ochii invinetiti ?? :))

2. NU stiu ce are de merge greu si nu am putut sa pun poze; E clar ca tu ai pile la server ca eu m-am chinuit de 2-3 ori pana sa postez.

1. Pai asa te pot recunoaste mai usor prin targ!  :P

2. Ma stie de frica!  =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefan1

Citat din: pharaonu75 din Septembrie 04, 2015, 04:50:10 PM

2. NU stiu ce are de merge greu si nu am putut sa pun poze; E clar ca tu ai pile la server ca eu m-am chinuit de 2-3 ori pana sa postez.

Toata lumea stie ca politia e inima tarii care bate, bate...      =))
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

MirceaCalin

Citat din: stefan1 din Septembrie 05, 2015, 01:52:27 AM
Citat din: pharaonu75 din Septembrie 04, 2015, 04:50:10 PM

Toata lumea stie ca politia e inima tarii care bate, bate...      =))

Să înţeleg că pharaonu75 este "organ" ?

Un alt banc era: Care e deosebirea dintre vânt şi poliţie ?
Răspuns: Vântul bate mai rar !
:P

MOTANUL

Ne-am ales locul cel mai strategic  :P
Dupa ce ne-am pus la masa au inceput sa se formeze in jur:
- forum stuparitul / Albina Ramniceana / ICDA

Si era interesant sa vezi cum se fac si desfac aliante.  :D (mai mult se faceau - ca lumea era binedispusa si relaxata);

E bine sa observi si ce te leaga - nu doar ce te deosebeste. Si cand oamenii stau fata in fata, tendinta fireasca este sa gaseasca un numitor comun.  :bzz:

PS: si am gasit matca azi la targ (ma rog Razvan a gasit-o - eu doar am cumparat-o);
Si am luat si tava de descapacit sa aiba lumea in ce sa se impiedice  :hi:

Cristel

Destul de mare agitatia prin targ, dar foarte cald moncher, micii sfaraiau, albinele incercau sa scoata polenul din bol (e deja pentru mine un exemplu clar daca un polen e uscat si ok sau e mai vechi).
Multi producatori de faguri dar nu l-am vazut si pe reprezentantul Apisrom, sa vedem daca apare maine.
Oare, faptul ca albinele sunt atrase de anumiti faguri este o dovada ca acestia sunt din ceara? sau doar dovada ca au trecut printr-o substanta care atrage albinele - gen miere diluata?
Multe utilaje si preturi pe masura (slava Domnului, daca tot este fara factura ar fi fost loc de o reducere de 10% dar asta este...)
Mi-am luat o scula sa dau cu fum in nasul albinelor  :rotfl: daca devin prea agresive
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

RazvanTi

si de la noi cateva poze:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

RazvanTi

inca:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

Kov iulian

Stimularea se face pe inserat, nu ziua!!!! Toata lumea stie asta.   =)) =)) =)) =)) =))

pharaonu75

stefanescu

O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

romikele

Citat din: Kov iulian din Septembrie 07, 2015, 01:25:53 PM
Stimularea se face pe inserat, nu ziua!!!! Toata lumea stie asta.   =)) =)) =)) =)) =))
De când mama m-a făcut, n-am văzut Coca-Cola bălană  =)) =)) =))

romikele

Vă salut pe toți cei din poze, îmi pare rău că n-am putut fi prezent, dacă mai trăiesc până la anul, nu voi rata evenimentul...