• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Ciobanescul Romanesc CARPATIN

Creat de Bistriteanul, Mai 06, 2015, 11:06:00 a.m.

« precedentul - următorul »

Bistriteanul

Va prezint o pasiune de-a mea: Cresterea si promovarea Ciobanescului Romanesc Carpatin, cainele nostru national, pentru care s-au facut si se fac eforturi in vederea omologariii definitive ca rasa. Dorinta de omologare se va implini (sper) anul acesta in Iunie la Milano cand comitetul FCI va vota recunoasterea definitive ca rasa a Carpatinului.

Un caine frumos: Opal de Transilvania-Campion Romania, Campion Romania de Juniori, Campion Romania Cum Laudae, Campionul Campionilor 2015
Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum

oroles

Si mie imi plac. Au o personalitate blanda mai tot timpul, o agresivitate specifica atunci cand trebuie si sunt afectuosi in ciuda aspectului infircosator. Eu am un ciobanesc romanesc mioritic, desi imi plac la fel de mult ciobanestii carpatini si cel mai rar specimen, ciobanescul corb. De cand am mioriticul la parinti nu mai intra nimeni in curte. Am mai avut unul pe care mi l-au otravit vecinii care erau deranjati cel mai probabil de faptul ca latra foarte tare mai ales cand se intorceau seara de la furat si ii dadea de gol.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani