• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Lucruri Slabe

Creat de Muntoiu Radu, Martie 08, 2015, 09:04:07 p.m.

« precedentul - următorul »

Muntoiu Radu

Citat din: oroles din Martie 08, 2015, 09:13:58 p.m.
Cel care a lucrat la acele lazi nu are nimic in comun cu tamplaria. Crede-ma ca am dat gauri de aerisire mult mai bune si nu am experienta atat de mare la lucrul in lemn. E clar o lucrare facuta de mantuiala. Cred ca nu stiu ce e ala aracet, nu au folosit niciodata smirghel de lemn si exemplele de greseli pot continua. Scandurile cu noduri negre nu se folosesc sau daca se folosesc se cepuiesc si se chituiesc. Lemnul e clar ca are ceva probleme. Nu ar tebui sa crape la holzsuruburi decat daca holzsuruburile sunt groase. Tot ca sa nu crape holzsurubul nu se da chiar in margine.

Pot sa intreb cat au costat?


121 RON. O sa imi recuperez paguba. Imi pare rau de timpul pierdut si de faptul ca probabil nu ma voi mai putea extinde cum planuiam, ca nu stiu cine mai imi face atatia stupi buni intr-o luna...

Muntoiu Radu

Citat din: ionel07196555 din Martie 08, 2015, 09:20:20 p.m.

Eu as mai face o comanda grasa si la ridicare as refuzao ca alt ceva nu poti face.In Romania poti face orice daca stii cum, inclusiv dreptate...

Muntoiu Radu

Citat din: romikele din Martie 08, 2015, 09:24:19 p.m.
Fabricantul, ca fabricantul... dar cel care face comanda fara sa stie nimic despre el si marfa sa, nu are nici o vina? :uimit:

Instanta va raspunde "Nu" la intrebarea asta..

oroles

Citat din: romikele din Martie 08, 2015, 09:24:19 p.m.
Fabricantul, ca fabricantul... dar cel care face comanda fara sa stie nimic despre el si marfa sa, nu are nici o vina? :uimit:

Nu as merge pe principiul acesta. Chiar nu cred ca e raspunzator de calitate cumparatorul. Cumparatorul este raspunzator pentru ce va face de acum incolo. Ca sa nu mai spun ca si pe site-ul lor au poze cu stupi de o calitate superioara. Cand zic superioara e clar ca nu cu mult ca am vazut si acolo noduri negre si valuri la tabla de pe capac.

Radu, comanda ai facut-o online? Cum ai achitat? Factura ai solicitat si ti-au dat?
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Muntoiu Radu

Citat din: oroles din Martie 08, 2015, 09:34:07 p.m.
Citat din: romikele din Martie 08, 2015, 09:24:19 p.m.
Fabricantul, ca fabricantul... dar cel care face comanda fara sa stie nimic despre el si marfa sa, nu are nici o vina? :uimit:

Nu as merge pe principiul acesta. Chiar nu cred ca e raspunzator de calitate cumparatorul. Cumparatorul este raspunzator pentru ce va face de acum incolo.
Radu, comanda ai facut-o online? Cum ai achitat? Factura ai solicitat si ti-au dat?

Am toate chitantele si facturile.
Va mai tin la curent cu solutionarea cazului...

oroles

Mult succes si multumim ca ne-ai zis si noua despre acest magazin! Asa ne ferim si noi de hoti!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

romikele

Cand faci o comanda mai intai te informezi, mai ales cand ai de unde.
Tot tiganul isi lauda ciocanul, de aceea mai bine cerem informatii de la alti clienti.
Un pret foarte mic trebuie sa dea intotdeauna de gandit.

ioanardelean55

 ))/ ))/ ))/Un pret foarte mic trebuie sa dea intotdeauna de gandit.

APIPETRO

Chitante , facturi,-un drum la OPC...

oroles

Iti recomand initial negocierea cu ei. Daca nu revin la sentimente mai bune neaparat o reclamatie OPC. Apoi actiunea in justitie, insa din ce stiu eu este obligatorie acum prezentarea la o comisie de mediere. Banii ti-i recuperezi garantat daca stii sa administrezi probele (chitante, rezolutie OPC, poze, rezolutie mediere). E un proces anevoios dar sunt 100% convins ca iti vei recupera banii.

Parerea mea e ca acesti stupi pe care ti i-a dat sunt facuti din scanduri de europaleti. Am avut si eu multi europaleti care nu mai puteau fi tuilizati si am incercat sa recuperez scandura. Se desfacea foarte greu (crapau), se curba ceea ce ii facea improprii pentru prelucrare. Si mucegaiul tot de acolo este (au stat in apa, pe pamant).  A facut din scandura respectiva tatal meu un gardut. :D Nu pot sa zic ca a iesit ceva deosebit. =))

Pentru colegul @ionel. Daca da o comanda mai mare si nu o cumpara nenoroceste pe altul. Doar nu vrei ca oamenii sa ramana cu marfa pe stoc.  =)) :rotfl:
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

bmdna

Imi pare rau cand vad ca oameni care platesc constit sint pacaliti. Eu nu sint tamplar dar imi mai fac cate ceva. Scandura este sub orice critica dar faptul ca a crapat astfel provine si de la holzsuruburi. Eu cred ca holzsuruburile folosite de fabricant sint de rigips. Pe cutie scrie ca nu se recomanda pentru lemn. Eu am luat o cutie si am observant pe pielea mea efectul "nu se recomanda pentru lemn". Scandura crapa groaznic, nu conteaza, uscata sau verde, crapa aproape la fiecare holzsurub introdus.
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

bucovineanu

Aici se potriveste foarte bine proverbul englezesc: "Sunt prea sarac sa cumpar un lucru ieftin".
Sau altfel spus, cati bani dai de atatia primesti marfa.

oroles

Eu am folosit cu succes negrese la unele lucruri la stupi (manerele) si nu a crapat o scandura. Am observat ca intra cam greu. Daca dai holzsurubul mai in margine trebuie sa te astepti sa iti crape. Folosesc cuie la imbinari si sa stii ca si cuiul daca l-ai dat la marginea faltului iti crapa scandura. Ca sa nu crape, uneori inmoi varful cuiului in vaselina.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

stefanm

Si eu am folosit holsuruburi si au crapat scandurile dar m-a 'nvatat un meserias sa dau gaura cu bormasina inainte si apoi sa bag holsuruburile si apoi a fost bine,nu au mai crapat.
cea ce stiu e ca nu stiu nimic! Socrate

bio

Citat din: oroles din Martie 09, 2015, 12:00:41 a.m.
Eu am folosit cu succes negrese la unele lucruri la stupi (manerele) si nu a crapat o scandura. Am observat ca intra cam greu. Daca dai holzsurubul mai in margine trebuie sa te astepti sa iti crape. F.....


Sunt niste "negrese" mai sp[eciale... au un filet mai rar fata de negresele pt rigips. Le spune "surub ridurit" si au filet rar la jumatate fata de o0 negresa normala..

Pentru a nu crapa eu dau intii o gaura cu burghiu de 2 mm ... iar apoi infiletez "surubul ridurit" lung de 50 mm si grosime de 3,5 mm parca..si nu crapa nik.,