• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Lucruri Slabe

Creat de Muntoiu Radu, Martie 08, 2015, 09:04:07 p.m.

« precedentul - următorul »

filip

Exista tot felul de podisoare,cred ca diferenta pentru ca albinele sa fie strivite se afla in podisor.Daca e asa totul e OK
Sa  :nudie: nu uitam ca unii folosesc GRATIA HANNEMAN ori izgonitoare intre cuib si magazie.
Ori trebuie vazute lucrurile in ansamblul pentru care au fost proiectate.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

bzz

Eu cred ca exista o gramada de tămplari care trec de la balustrade la stupi fară sa cunoasca o iota de apicultură.Trebuia naibii sa plec de cănd mi-a zis ca celula de albina are 6,9  si nu a cedat oricăt m-am chinuit eu sa-i explic  ca greșeste  :wink2:. Dar m-am lasat păcalit de atătea aprecieri primite de respectivul de la stupari cu GREUTATE. Omul cred că a intrat in ceața  cand i-am spus ca nu vreau falț intre corpuri ,cum avea stupii la prezentare si că vreau drept si să respecte stasul ACA. Cănd am primit cutiile ,degeaba s-a incercat cu explicații: ca meseriasul lu peste, a eliminat doar falțul .Astfel, făra acel 1cm  in plus deasupra ramelor ,care reprezenta falțul,acum am rămas cu ramele la fața corpului. Greseala este omeneasca și nu aș fi avut nimic de comentat daca încerca orice variantă de a repara greșeala sau  trimitea meseriașul lu pește cu o freza manuală și rectrifica cutiile  intr-o zi , eu find dispus sa plătesc și asta. Dar el ,nu și nu. Colac peste pupaza ultima cutie ,in ordinea folosirii lor ,era facută cu adâncitura corespunzatoare de 18mm si totul cade perfect. Acum domnilor sper sa ițelegeți motivul indignarii mele  :thanks:

romikele

Ce este "stasul ACA" ?
Unde poate fi găsit?  :uimit:

dan sebastian

Or ști aia de la ACA !!!   :hippo:    :hippo:   :hippo:   (cred ca au putrezit de mult)
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

wayfarer

Septembrie 24, 2016, 07:09:08 p.m. #199 Last Edit: Septembrie 24, 2016, 07:17:48 p.m. by wayfarer
Buna tuturor!

Nu recomand nimanui sa cumpere de la basil-interforest.ro.
Nu stiu ce experiente ati avut voi dar a mea a fost  :qp: Ma refer aici la depozitul din Ploiestiori, am vazut ca au punct de lucru si in Vatra Dornei.

Pe langa faptul ca toti angajatii au o atitudine de nota 0, produsele nu sunt de calitate.
Panourile de lemn sunt prelucrate din lemn crud sau semicrud (desi ei pretind ca e uscat) si calitatea prelucrarii si a finisarii nu este deloc conforma cu pretul pe care il pretind.

Pe langa acestea, la telefon mi-au comunicat un pret final dupa care, la vizita in "magazin" mi-au spus ca de fapt pretul este calculat in euro (implicit pretul crestea in rap cu schimbul valutar) si pe langa asta se adauga si TVA  =))

Atitudinea "managerului" sau ce o fi fost individul cu care am discutat a fost printre cele mai badaranesti pe care le-am intalnit.. lipsita de orice urma de bun simt.

In concluzie, va invit sa cautati alte depozite de lemn care produc panouri de lemn, stupi, lambriu etc.
Sunt multe astfel de depozite unde calitatea lemnului si calitatea umana nu suporta comparatie..

Cu bine ! :hi:

stupvertical

pretul v-a determinat sa cumparati acele produse?