TĂRGUL APICOL Tg.–Mureş (prima ediție; 24-25 ianuarie)

Creat de MirceaCalin, Decembrie 28, 2014, 11:24:17 PM

« precedentul - următorul »

MirceaCalin

Aş dori să aflu, dacă se poate, cam ce firme s-au înscris şi ceva update-uri în luna ianuarie.

Fiind primul de acest fel şi totodată primul şi din noul an ar putea fi un eveniment foarte reuşit pentru toţi cei interesaţi.
Mult succes organizatorilor !

uve

Muresul fiind judetul meu de bastina , Targu Muresul fiind orasul meu de suflet si orasul studentiei, voi fi prezent cu cea mai mare placere ! Doresc mult succes organizatorului !
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

MirceaCalin

Aurelian A.

"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

MirceaCalin

Citat...se va desfasura in perioada 24-25 Ianuarie 2015, in incinta Salii Polivalente situata in Piata Matei Corvin.

Prezentam mai jos cateva informatii suplimentare importante referitoare la inscrierea si participarea expozantilor:

targul se va desfasura in interior, fiind astfel asigurate toate conditiile necesare: caldura, adapost, etc. (in exterior vor fi alocate locuri doar pentru autovehiculele cu destinatia de stand de prezentare si vanzare);
    atat locurile interioare (60 la numar), cat si cele exterioare (20) sunt limitate, astfel incat datorita acestui aspect, cat si cheltuielilor ridicate ocazionate de desfasurarea acestui eveniment, nu se mai accepta inscrieri si rezervari fara plata anticipata a taxei de inscriere; in caz de neprezentare, aceasta nu se returneaza.
    inscrierea se realizeaza in baza formularului de inscriere de mai sus completat si transmis prin e-mail;
    rezervarea locurilor se realizeaza doar dupa achitarea facturii continand taxa de participare; daca factura nu se achita in termenul mentionat in cuprinsul ei, locul rezervat se pierde, urmand a fi redistribuit;
    organizatorii nu asigura corturi, mese si scaune, amenajarea standurilor intrand in grija expozantilor in totalitate;
    in cazul in care expozantii care rezerva servicii hoteliere in locatiile recomandate de organizatori nu se mai prezinta la acestea, la urmatoarele evenimente fie nu vor mai beneficia de rezervare prin intermediul organizatorilor, fie vor plati in avans contravaloarea primei nopti de cazare.

Eduard Rotaru

sa inteleg ca pana acum nu exista o lista a expozantilor ?

MirceaCalin

Este ceva de domeniul evidenţei deja că organizatorii nu se omoară cu postatul prin acest forum, din păcate...

D006

Asta e targul fantoma , voi nu vedeti postarile deoarece nu sesizati ce scrie o fantoma !  =)) =)) =))

Bătrânul

www.stupiibatranului.ro  va veni numai daca vor fii precomenzi !!!! :thanks:

albinasebes

fiind un oras destul de mare cred ca vor fi vanzari bune la produse apicole, dar sunt si multi stupari in zona.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

MirceaCalin

orbanstefan64

MirceaCalin

Atunci, cu părere de rău, ne vom "petrece", domn'Piştu, că eu sper să ajung sâmbătă...
:sad:

BIA Partner