Florin Staicu

Creat de Florin94, Decembrie 10, 2014, 02:21:20 PM

« precedentul - următorul »

tinumaftei

Citat din: Cristel din Ianuarie 29, 2016, 12:37:55 PM
"Fermierul constănțean Gheorghe Albu este cunoscut pentru campaniile sale de plantare de perdele forestiere, prin care a ajuns să-și crească simțitor eficiența exploatației sale de la Viișoara, comuna Cobadia. Până în prezent, în cadrul unor campanii întinse pe 3-4 ani, în care a mobilizat sute de localnici, a reușit să planteze 1.2 milioane de salcâmi, care adăpostesc aproape 7.000 ha cultivate."
http://agrointel.ro/41236/gheorghe-albu-perdelele-forestiere-o-poveste-de-succes-in-agricultura-romaneasca/
Fermierul a fost chiar secretar de stat sau ministru al agriculturii si chiar stie meserie. Lizierele sunt frumoase insa nu cred ca se va manca vreodata miere. Panza freatica e pe la 150 m adancime. Pentru agricultura sunt insa foarte bune..

Paraschivescu Teodor

Floeine te stiam mai optimist cum sa te lasi de apicultura sper din tot sufletul sa nu ai vreun esec la rapita dinpotriva sati mearga bine sa poti fructifica si celelalte culesuri.sanatate tie si minunatelor albine.

dan sebastian

Eu nu cred ca te lași chiar dacă crăpa toți stupii. Cumperi alții și o iei de la capăt.
De la rapiță toți vin bine.
O singură excepție, să nu otrăvească fermierul.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bio

Citat din: tinumaftei din Ianuarie 29, 2016, 04:21:17 PM
......
Fermierul a fost chiar secretar de stat sau ministru al agriculturii si chiar stie meserie. Lizierele sunt frumoase insa nu cred ca se va manca vreodata miere. Panza freatica e pe la 150 m adancime. Pentru agricultura sunt insa foarte bune..

...pinza freeatica la `150 METRII..?...uaau..!!... Daca nu ploua intr-o luna se usuca tot--specificul Dobrogei... :sad:

bio

Citat din: Florin94 din Ianuarie 29, 2016, 02:14:52 PM
...... Daca ma nenorocesc de la rapita ma las de apicultura .

Stai linistit ca nu este un capat de tara daca mai pierzi familii. De multe ori se intimpla si astfel de necazuri.. :sad:

...aaa... ce an spui ca esti acum la facultate..??

Florin94

Citat din: bio din Ianuarie 30, 2016, 11:08:31 AM
Citat din: Florin94 din Ianuarie 29, 2016, 02:14:52 PM
...... Daca ma nenorocesc de la rapita ma las de apicultura .

Stai linistit ca nu este un capat de tara daca mai pierzi familii. De multe ori se intimpla si astfel de necazuri.. :sad:

...aaa... ce an spui ca esti acum la facultate..??
Anul 3

dany 1

Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

bio

Citat din: dany 1 din Ianuarie 30, 2016, 11:49:05 AM
La ce facultate?

la o facultate ... care cind o va termina va uita de apicultura..... va avea un servici cu patul (cusheta) la 2 pasi... =))

Marina comerciala...   :wink2:

dany 1

Florinte.......cam nashpa meserie ți-ai ales dar este alegerea ta.Multa bafta !
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

Florin94

14-02-016

Florin94

14-02-2016

ciucur

Foarte frumos!  =D>  Eu inca nu le-am verificat. E cald, dar bate vantul.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

dan sebastian

Ti-au iesit bine din iarna !
:bravo:
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bio

Florin94

Citat din: dan sebastian din Februarie 16, 2016, 04:50:04 PM
Ti-au iesit bine din iarna !
:bravo:
Cum au iesit ele din iarna , dar sa vezi cum am iesit eu din iarna .  :nudie: