Florin Staicu

Creat de Florin94, Decembrie 10, 2014, 02:21:20 PM

« precedentul - următorul »

albinasebes

atitudine trebuie sa luam, dar ce facem ca e f scump lemnul? pe sebes kronospanul si holz cumpara tot, cu si fara acte, orice inseamna lemn si sub orice forma. a crescut mult pretul si pt lemnul de foc. statul in loc sa controleze taierea la modul cel mai serios, creste pretul de licitatie pe picior. a ajuns metrul cub la 150 lei pe picior. la consumator trece de 220 lei.
din aceasta cauza intervine munca la negru, cum sa iti permiti sa dai pe lemnele pt iarna 1000 euro pe an? ca nu suntem mitici din bucuresti sa ne subventioneze nimeni.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

bucovineanu

Ma mir de pretul inca scazut, desi holz are fabrica la Sebes inaintea celei de la Radauti. La noi metrul cub de bustean de rasinoase a ajuns la 350 de lei.  :sad:

sorinma

Citat din: serban din Ianuarie 16, 2016, 05:48:03 PM
        Când sunteți în trafic și vedeți un camion cu lemne care vi se pare suspect,sunați la 112 și dați numărul de înmatriculare și direcția de deplasare. Dispecerul poliției are posibilitatea de a verifica on-line după nr. de înmatriculare dacă transportul este legal. În caz contrar,transmite în teren la primul echipaj care este în stradă.

Sa stiti numarul de inmatriculare si al capului tractor si al remorci ...nu stiu care din ele sunt inregistrate...
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

dan sebastian

Ăia de la kronospan vând coală de pal de 2.8 per 2.1 m cu 150 lei bucată. Mă refer la cel mai ieftin de culoare alba. Dacă furnirul de deasupra e de altă nuanță crește prețul. O coală are în jur de 80 kg.
Ce să facă și ei daca tot romanul cumpăra mobilă ieftina?
Doar nu o sa-si taie propriile paduri din Austria.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Florin94

28:01:2016

Florin94

1

Florin94

2

Florin94

3

Florin94

3

Florin94

5

Florin94

6

calmusdaniel

Florine,la ce culegi? La salcam?ca prea sunt turate! :rotfl:

Cristel

Super  :bzz:
Sa le vedem la treaba in primavara! E bine ca le-ai strans cat mai bine si ai avut populatie tanara in toamna. Cand le dai prima stimulare cu papica proteica?
Pentru culesul de salcam vezi daca nu te poti duce aici:
"Fermierul constănțean Gheorghe Albu este cunoscut pentru campaniile sale de plantare de perdele forestiere, prin care a ajuns să-și crească simțitor eficiența exploatației sale de la Viișoara, comuna Cobadia. Până în prezent, în cadrul unor campanii întinse pe 3-4 ani, în care a mobilizat sute de localnici, a reușit să planteze 1.2 milioane de salcâmi, care adăpostesc aproape 7.000 ha cultivate."
http://agrointel.ro/41236/gheorghe-albu-perdelele-forestiere-o-poveste-de-succes-in-agricultura-romaneasca/
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Florin94

Citat din: calmusdaniel din Ianuarie 28, 2016, 08:33:05 PM
Florine,la ce culegi? La salcam?ca prea sunt turate! :rotfl:
Daca tot au turat ele motoarele le voi ajuta si eu acolo....cat de cat  :D . Pana acum nu am avut nici o mortalitate , sa vedem la primavara cand voi face controlul reginelor , daca au picat din ele . Incerc sa ma pregatesc bine pentru rapita , am emotii  ca nu am fost niciodata la rapita. Am mai avut pe vatra si n-am avut probleme oricum merg la o sola mica , ramane de vazut daca e vrun avantaj sau vrun dezavantaj.Anul asta merg direct acolo in buza lanului sa vad daca neaosele mele sunt in starea de ceva . Daca ma nenorocesc de la rapita ma las de apicultura .

Florin94

Citat din: Cristel din Ianuarie 29, 2016, 12:37:55 PM
Super  :bzz:
Sa le vedem la treaba in primavara! E bine ca le-ai strans cat mai bine si ai avut populatie tanara in toamna. Cand le dai prima stimulare cu papica proteica?
Pentru culesul de salcam vezi daca nu te poti duce aici:
"Fermierul constănțean Gheorghe Albu este cunoscut pentru campaniile sale de plantare de perdele forestiere, prin care a ajuns să-și crească simțitor eficiența exploatației sale de la Viișoara, comuna Cobadia. Până în prezent, în cadrul unor campanii întinse pe 3-4 ani, în care a mobilizat sute de localnici, a reușit să planteze 1.2 milioane de salcâmi, care adăpostesc aproape 7.000 ha cultivate."
http://agrointel.ro/41236/gheorghe-albu-perdelele-forestiere-o-poveste-de-succes-in-agricultura-romaneasca/
Da Cristel am fost la fata locului stiu cum arata . Este bine , eu cu un numar mic de stupi pot sa ma bag frumusel la o perdea de 5-10 ha . In acest mod stiu sigir ca nu o sa am 1000 de stupi langa mine pentru ca cei profesionisti merg in masiv doar nu or sa planteze 5 pavilioane la 5 ha .