Florin Staicu

Creat de Florin94, Decembrie 10, 2014, 02:21:20 PM

« precedentul - următorul »

Florin94

Citat din: RazvanTi din Octombrie 23, 2015, 02:29:56 PM
mai scoate-i o rama  :wink2:
bafta!!!
Pot sa spun cu siguranta ca nu mai trebuie , Multumesc

Florin94

Citat din: dan sebastian din Octombrie 23, 2015, 06:44:18 PM
Sunt foarte buni !
Dacă mai aveai și câte un roi pt unificat nu aveai unde să bagi ramele.
Vor  fi foarte buni cand o sa ierneze pe lanba cele 6 rame cu inca 3-4 in plus , spe ca la anul sa se intample acest lucru

Florin94

Florin94

:-)

dan sebastian

Asa i-ai rearanjat în decembrie?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Florin94

Da , i-am mutat in noiembrie si pana acum au avut de doua ori zbor, zilele de craciun si acum in iabuarie  :)

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Florin94

Nu stiu , nu m-am uitat sa vad , dar la zborurile de orientare au mai bantuit cateva pe vechea locatie nu multe pentru ca au stat 3 saptamani la cutie din momentul mutarii si am lasat si 2 familii care mi s-au parut mai mici pe locatie

Florin94

Astazi am fost sa vad padurea de salcam si prin apropiere chiar m-am intalnit cu una doar ca era in camion , cred ca o sa fac pastoral pe camion  :mad:

stefan1

Ar fi o minune ca acel camion sa faca un transport legal. Si gabaritul ala cred ca e cu mult depasit. Ce face politia noastra? Tara lui Papura-Voda, unde nici o lege nu e respectata!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

serban

Când sunteți în trafic și vedeți un camion cu lemne care vi se pare suspect,sunați la 112 și dați numărul de înmatriculare și direcția de deplasare. Dispecerul poliției are posibilitatea de a verifica on-line după nr. de înmatriculare dacă transportul este legal. În caz contrar,transmite în teren la primul echipaj care este în stradă.

Florin94

Nu am stiut asta , dar cu siguranta de acum asa voi face . Chiar daca o fi ca o frectie la picior de lemn interventia mea ,macar asa .....pentru moralul meu

serban

Fiecare transportator de lemne cu auto,la plecarea de la locul de tăiere,este obligat să apeleze telefonic un număr de telefon,fiecărui transport de material lemnos atribuindu-se astfel un număr de înregistrare unic. Ca să nu poată face mai multe transpoarte pe aceeași factură.

bucovineanu

Acel cod unic il obtine cel care elibereaza actele de transport si il trece pe factura sau pe avizul de expediere.

stefan1

Sunt lucruri pe care nu le stiam. Par foarte rationale si ar trebui sa impiedice macar in parte (mai poate interveni cantitatea de lemn reala fata de cea facturata) furtul din paduri. Si totusi se fura atat!!!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)