Florin Staicu

Creat de Florin94, Decembrie 10, 2014, 02:21:20 PM

« precedentul - următorul »

Florin94

Am auzit ca se poate folosi catina in turtele proteice , are cineva idee in ce procentaj si sub ce forma sau in ce stare ar trebui sa fie catina ?

Florin94

Citat din: calmusdaniel din Septembrie 06, 2015, 09:40:33 AM
Florine tu esti un apicultor din o suta care a inteles care sunt nevoile fam de albine!
Eu vad in tine un viitor mare apicultor si mare crescator de matci!Tine-o tot asa,ca esti pe drumul cel bun! :hi:
Multumesc nea Daniel trebuie sa recunosc ca m-am cam facut apicultor prin telefon :-))

Florin94

Am avut problema cu o gramada de faguri s-au lasat foarte mult si nu cred ca din cauza insarmarii,folosesc insarmare orizontala 6 gauri .Puteti sa-mi spuneti daca  voi ati avut problema asta si ce faguri folositi ?

Cristel

Am vazut ca avea probleme cu lasarea fagurilor si Calmusdaniel (film din 26 sept, min 1.25-2). E posibil din cauza caldurii, anul asta a fost exagerat de cald iar fagurii nu stim cat de curati sunt. Cati dintre noi pot sa faca faguri acasa, sa fie sigur de calitatea fagurilor?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

dan sebastian

Folosește și tu singurul lucru bun pe care îl face ACA, și nu e vorba de varachet, ci de faguri.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bio

Citat din: Florin94 din Octombrie 13, 2015, 03:27:53 PM
Am avut problema cu o gramada de faguri s-au lasat foarte mult si nu cred ca din cauza insarmarii,folosesc insarmare orizontala 6 gauri .Puteti sa-mi spuneti daca  voi ati avut problema asta si ce faguri folositi ?

...tot insirmare orizontala cu 6 sirme folosesc plus o verticala...

..si la mine s-au lasat destui faguri anul acesta..:(... ce nu mi s-a m-ai intimplat de ani buni.

Florin94

Am facut cateva si eu cu una verticala anul trecut si in dreptul intersectiei dintre sarme albina roade sa face gaura , probabil nu am folosit cum trebuie sarma la mine a fost pusa pur sj simplu pete cele 6 sarme si fagurele a fost bagat printre sarma verticala si cele orizontale , am folosi un pinten manual , sunt si alre solitii la acestt tip de insarmare?

dan sebastian

Poți să folosești o baterie de mașină sau transformator.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Pustu

Florin94

Asa arta familiile mele de incepator . Poze facute pe 22 octombrie de catre un apicultor venit in vizita la mine in stupina

Eugen B

Mai pui folie peste iarna?

RazvanTi

mai scoate-i o rama  :wink2:
bafta!!!
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

Eugen B

Mie imi pare ca sunt stransi bine.

dan sebastian

Sunt foarte buni !
Dacă mai aveai și câte un roi pt unificat nu aveai unde să bagi ramele.

Florin94

Citat din: Eugen B din Octombrie 23, 2015, 02:29:10 PM
Mai pui folie peste iarna?
Nu, eu nu folosesc folie niciodata decat atunci cand fac trtament