Florin Staicu

Creat de Florin94, Decembrie 10, 2014, 02:21:20 PM

« precedentul - următorul »

Florin94

Citat din: bucovineanu din Mai 22, 2015, 10:08:52 PM
Nu sunt cam mici botcile? Sau poate nu aprecie eu corect.
Albinutele astea ale mele numai botci mici stiu sa faca vagaboantele.... :bzz: :bzz: :bzz:

Florin94

Noul ''tata al matcilor'' de la malul marii (fara nici o preparatie ) , Maine voi merge sa le scot din finisor si sunt curios sa vad daca au mai picat din ele , o sa postez si maine pozele cu botcile  :D

Florin94

:bzz:

bio

Florin94

Florin94

In mare parte cum m.am miscat si eu cu stupii si ce am reusit sa fac dupa ce s-a terminat floarea soarelui, toate familiile mele erau invalide , filmuletele stiu ca nu.s prea calitative dar sper sa se vada ceva
https://youtu.be/ZbDAwVluAqQ

Florin94

Florin94

apivasmob

cine vrea sa vada vede, imi place
Sanatate tuturor apicultorilor

Cristel

:bravo: Felicitari pentru vointa si tenacitate! Metoda Calmus de stimulare? Presupun ca sunt reginele facute de tine. 
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

calmusdaniel

Florine tu esti un apicultor din o suta care a inteles care sunt nevoile fam de albine!
Eu vad in tine un viitor mare apicultor si mare crescator de matci!Tine-o tot asa,ca esti pe drumul cel bun! :hi:

Florin94

Citat din: Cristel din Septembrie 06, 2015, 07:24:05 AM
:bravo: Felicitari pentru vointa si tenacitate! Metoda Calmus de stimulare? Presupun ca sunt reginele facute de tine.
Da, asa este reginele sunt  doar de la mine  :bzz:, metodele de stimulare sunt mai multe,cele care le.am ales eu si am crezut ca.s cat de cat bune si potrivite pentu mine , dar si metoda lui Nea Daniel  :hi:

Florin94

Citat din: calmusdaniel din Septembrie 06, 2015, 09:40:33 AM
Florine tu esti un apicultor din o suta care a inteles care sunt nevoile fam de albine!
Eu vad in tine un viitor mare apicultor si mare crescator de matci!Tine-o tot asa,ca esti pe drumul cel bun! :hi:
Nea' Daniel nu oi fi unu din 100 , cred ca trebuie sa iti si placa , multa sanatate  :bzz: :bzz: :bzz:

Florin94

Ce au primit fetitele in perioada aceea cu ploaie in urma cu vreo 10 zile , si cred ca le voi excita iar putin cu niste turtite in viitorul cel mai aproape

Florin94

Asa arata ele cand le introduc in familie , in 3 zile o penetreaza total , reteta este "a la Florin "