Targ Apicol Slobozia, editia a VI-a - 05/07.02.2015

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2014, 09:40:36 AM

« precedentul - următorul »

stefy.costea

Referitor la STIMABILUL nu pot decat sa va postez emailul trimis da ACA!
ASOC CRESCAT ALBINE DIN ROMANIA <acaromania@yahoo.com>
5 feb. (Acum 2 zile)

către mine
Cu regret va informez ca din motive obiective nu pot participa in data de 06.02.2015 la evenimentul organizat in cadrul programului editiei a VI-a a Târgului Apicol Slobozia.

Va multumesc pentru intelegere.
Cu deosebit respect,
Ing. Fetea Ioan

Asociatia Crescatorilor de Albine din România
Bucuresti, B-dul Ficusului,  nr. 42, Sector 1,  cod postal 013975
Telefon: 031 405 99 63; Fax: 021 233 40 17;
http://www.aca.org.ro
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

pharaonu75

L-a vazut cineva la vreun targ apicol in afara celor organizate de ACA?
Stiti cat pierde ACA si Apicola, cu ocazia fiecarui targ apicol organizat prin tara? Erau invatati cu monopolul asupra a tot ce tine de apicultura, iar organizarea unor targuri de la care apicultorii isi cumpara cele necesare, la preturi mult mai mici, nu are cum sa bucure ACA.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Citat din: stefy.costea din Februarie 07, 2015, 08:45:10 PM
5 feb. (Acum 2 zile)

către mine
Cu regret va informez ca din motive obiective nu pot participa in data de 06.02.2015 la evenimentul organizat in cadrul programului editiei a VI-a a Târgului Apicol Slobozia.

Cu deosebit respect,
Ing. Fetea Ioan

..Ahha..

..el a pierdut, deoarece  a scapat ocazia sa-si cumpere cele de trebuinta in stupina proprie la un pret mai acceptabil decit ce se gaseste in magazinele A.C.A.... =))

stefy.costea

O sa incerc sa pun si eu cateva poze.

D006

Am fost si eu la targ si pot spune doar atat : stuparii ialomiteni au un om extraordinar in persoana lui Fane Costea dar nu stiu sa-l sprijine si sa-l exploateze in sensul bun al cuvantului . Am vazut o dezbinare extraordinara si o lipsa se sustinere pentru Costea . Daca as avea o putere magica l-as lua din Slobozia si l-al aduce la Rm. Sarat .

Felicitari coane Fanica si te asteptam la targul de la Ramnic !

stefy.costea

Nu-ti fa probleme Dragos voi reusi sa-i unesc intr-o zi.
Mersi de aprecieri.

stefy.costea

stefy.costea

Cu prilejul acestui Targ apicol un grup considerabil de apicultori au prezentat oficialităţilor locale o PETIŢIE pentru ,,oprirea otrăvirii albinelor cu neonicotinoide". Această petiţie, semnată, ar urma să fie transmisă Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Convinşi că ,,MADR cedează încă odată presiunilor venite prin producătorii agricoli sprijiniţi de marile firme transnaţionale care produc şi comercializează pesticide de a notifica la Comisia Europeană noi derogări de la Directiva (EU) 485/2013 pe teritoriul României pentru anul 2015", petiţionarii solicită ministrului şi tuturor celor îndrituiţi să rezolve problemele societăţii ,, să nu întreprindeţi demersurile necesare emiterii de derogări de la prevederile (EU) 485/2013 şi să nu recurgeţi la emiterea unor noi astfel de derogări în anul 2015. Consider că România trebuie să se conformeze deciziei luate la nivelul Întregii UE privind interdicţia folosirii celor 3 pesticide din clasa neonicotinoidelor pentru impregnarea seminţelor necesare înfiinţării de culturi începând cu anul 2015. Vă solicitam în schimb să dispuneţi începerea de urgenţă a acţiunilor de definire şi implementare în agricultura română a măsurilor necesare reducerii impactului dăunătorilor vizaţi de aceste pesticide prin metode specifice managementului integrat al dăunătorilor, potrivit obligaţiilor ce revin României conform directivei 2009/128/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 21 octombrie 2009."
    Multumim pe aceasta cale d-lui Constantin Dobrescu vice presedinte ROMAPIS si d-lui Iosif Viorel secretar ROMAPIS pentru prezentarea facuta pe acest subiect in fata apicultorilor din toate colturile tarii prezenti la aceasta intalnire.

Bannerul si petitia editate cu acest prilej vor fi aduse la Targul Mierii Campina sambata 22 februarie 2015, pentru a fi completate cu semnaturi.

D006

petitia respectiva este semnata si de domnul Fetea ?

stefy.costea

Din pacate NU!
In postarile anterioare este emailul trimis mie de catre dumnealui cu o zi inainte de eveniment.

Sa speram ca o va semna la Campina, Ramnicu Sarat, Blaj, Giroda sau pe unde vor ajunge in acelasi timp atat petitia cat si dumnealui.

RazvanTi

sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

pharaonu75

Fetea nu va ajunge DECAT la targul de la Bucuresti.
Prietenii stiu de ce! :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Nu ai cum sa dai inainte cu asemenea oameni . Intamplarea face ca sambata sa nimeresc la o pertecere organizata de filiala Slobozia a acar . Am intalnit un apicultor cu 5 ani experienta care stia ca faguri artificiali se produc doar la Oradea !!???  este incredibil !!! in Romania lui 2015 sa te lasi in asa hal de manipulat. Culmea face ca de fata era si Dan Rascanu asa incat am putut sa-i prezint respectivului stupar dovada vie ca FA se produc si in alte parti din tara.

ionel07196555

Nui bun exemplu .
Sa vezi stupar care a facut scoala la CREVEDIA cu H. si ai sa vezi ca mierea o ridica doar
ACA .faguri la fel si numai cu ceara la SKIMB.Si cauta si acum locamicin { am intrbat ce e ala } si lista e lunga .

orbanstefan64

Citat din: bio din Februarie 07, 2015, 11:19:26 PM
Citat din: stefy.costea din Februarie 07, 2015, 08:45:10 PM
5 feb. (Acum 2 zile)

către mine

Cu deosebit respect,
Ing. Fetea Ioan

..Ahha..

..el a pierdut, deoarece  a scapat ocazia sa-si cumpere cele de trebuinta in stupina proprie la un pret mai acceptabil decit ce se gaseste in magazinele A.C.A.... =))
13. Se mandresc unii cu promovarea de targuri apicole, foarte numeroase dealtfel, (care se incheie de
multe ori cu chefuri –vezi ultimul targ de la Sighisoara), dar nu stiu ca Ministerul de Finante este cu ochii
pe aceasta activitate pentru o viitoare impozitare si pentru evaziunile fiscale de la aceste targuri.
Cu deosebit respect, Presedinte Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania Ing. IOAN FETEA