Targ Apicol Slobozia, editia a VI-a - 05/07.02.2015

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2014, 09:40:36 AM

« precedentul - următorul »

stefy.costea

Prima zi de targ, numarul expozantilor este cu mult peste cel asteptat, spatiul din exterior s-a epuizat in timp record, producatorii de faguri au fost concentrati in parcarea exterioara. Ca un minus faptul ca hala in care au au fst amenajate standurile acorerite din interior se afla un pic cam dosita fata de cei din exterior., insa vremea de maine si poimaine va ghida cumparatorii si spre aceste standuri.
Am ici si cateva poze:
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

stefy.costea

Multam! iM PARE RAU CA NU NE-AM PUTUT VEDEA IN IMBULZEALA DE ACOLO!
TE ASTEPTAM SI MAINE!

gore

Dupa cum se vede organizarea buna, dar nu prea sunt cumparatori, ori pozele au fost facute prea dimineata. Poate vineri si sambata vor fi mai multi cumparatori. Felicitari organizatorilor.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

gore

Scuze, in timp ce postam s-au pus alte poze. Da, lume multa interesata.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

RazvanTi

dupa cum am zis gore. pozele le-am facut acum seara.
uita-te la pozele lui stefan sa vezi cata lume.
lasa domnul stefan ca e si maine o zi  :coffee:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

SummerCat

Citat din: RazvanTi din Februarie 05, 2015, 07:02:55 PM
si ultimul set.
imi cer scuze pentru unele poze ca sunt neclare.
am impresia ca e din cauza ca scoteam camera din geaca la frig si-mi abureau lentilele :sad:
Pozele sunt minunate :),  pentru efort si amabilitate -> MULTUMIRI

Targul pare meserias, maine scot si eu capul la soare si fac o vizita.
Maestrul de operatiuni Conu Fanica cred ca s-a depasit.
FELICITARI si lui, ca felicitarile sunt necesare si benefice pentru moralul de anul viitor! :)

cautatorul

Bravo conu Fanica am fost azi vin si miine sa mai iau cite ceva  FELICITARIIIIIIIIIIIIII.........

mmacreanu

cine nu a fost azi, maine nu cred ca mai poate veni din cauza precipitatiilor!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

SummerCat

Pofta de plimbare nu trebuie sa scada, ca asa targ merita vazut :)
N-o sa ude nici macar asfaltul bine, sunt precipitatii usoare.
Soare cu nori peste zi, dezmatul iernii maine dupa orele 22 - asa am vazut prognoza.

romikele

Salutari tuturor prietenilor... din pacate nu am putut veni, oricat mi-as fi dorit.
Ma multumesc cu privitul la poze, asa ca... bagati material!!!

Sa nu-mi spuneti ca uratul ala din dreapta are initialele de la Satu-Mare!  :D

libertini

Felicitari organizatorului si tot odata am vazut si eu uni prieteni de acasa .

mmacreanu

destul de bogat in comercianti targul, sunt dezamagit de incercarea lor de a ,,vinde,, . Diferente enorme de pret de la stand la stand pe aceleasi produse. Ex: apifonda 78 ron si la cativa metri 72 ron, apicomplex 120 gr 23.5 ron la un stand si 30 ron la alt stand. Acestea sunt practici care te fac sa iti iei o foaie si sa notezi pretul la ce iti trebuie ... spor la ,,vanzari,, le doresc si la urmatoarele targuri!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

stefy.costea

Multumesc pentru urari! Nu poate fi bucuruie mai mare pentru organizatori de cat aceea de a te pierde printre apicultorii sositi la acest eveniment.
Astazi urmeaza ziua plina de cumpararaturi.
Vremea promite sa ne fie alaturi, chiar daca a plouat un pic azinoapte!

alex 62

Din cate stiu in comert sunt de regula cel putin 2 preturi,unul pentru cine intreaba si altul pentru cine cumpara.succes la cumparaturi.

bio