Funcționare forum

Creat de romikele, Noiembrie 07, 2014, 08:41:53 AM

« precedentul - următorul »

dinupaltinis

Citat din: romikele din Aprilie 08, 2015, 03:31:02 PM
In mai putin de 3 zile am fost "vizitati" de roboti, in proportie de 37% din totalul vizitelor.
Am "suportat" 103 atacuri, majoritatea venind dinspre Ucraina, Rusia, Franta, America si Polonia.

Nu e de mirare de ce gazdele noastre de pana acum ne puneau tot soiul de restrictii ! ...  :sad:
Domnilor eu nu ma pricep la IT asa ca va rog lamuriti-ma si pe mine,sa nu mor prost care e scopul acestor ,,atacuri" si ,,vizite".
Ce poti sa iei de la un forum de apicultura?
Cuvintele prietenoase sint ca un fagur de miere..(Prov.16.24)

Kov iulian

Citat din: dinupaltinis din Aprilie 08, 2015, 10:49:08 PM
Citat din: romikele din Aprilie 08, 2015, 03:31:02 PM
In mai putin de 3 zile am fost "vizitati" de roboti, in proportie de 37% din totalul vizitelor.
Am "suportat" 103 atacuri, majoritatea venind dinspre Ucraina, Rusia, Franta, America si Polonia.

Nu e de mirare de ce gazdele noastre de pana acum ne puneau tot soiul de restrictii ! ...  :sad:
Domnilor eu nu ma pricep la IT asa ca va rog lamuriti-ma si pe mine,sa nu mor prost care e scopul acestor ,,atacuri" si ,,vizite".
Ce poti sa iei de la un forum de apicultura?

Orice se poate lua, adrese de email, date personale etc. Se introduc linkuri spam prin diverse locuri. Ei nu stiu ca e un forum apicol si nici nu ii intereseaza.

E ca in jungla pe net sunt tot felul de lighioane  doar ca utilizatorul obisnuit nu le vede.

dinupaltinis

Incep sa pricep.Mersi Iuliane.
Cuvintele prietenoase sint ca un fagur de miere..(Prov.16.24)

romikele

La ApiVideo > Server 1, puteti viziona toate filmuletele de la IWF.de din arhiva.

romikele

În acest moment, serverul nostru la un uptime de 8 zile și aproape 17 ore afișează următoarele valori:
- Bandwidth Usage: 1 %
- Memory Usage: 17 %
- VSwap Usage: 63 %
- Disk Usage: 31 %

Eu zic că e bine! Momentan planul acesta, la 5 usd/lună fără tva este foarte bun.

Kov iulian

Pana la toamna incolo cred ca merge.

A inceput sezonul apicol pleacam toti pe campuri care incotro.
O sa dam buluc pe forumuri la toamna din nou.   :) :) :)

romikele

Nici o problemă!
Tăbărâm pe varianta upgradată, la 10 dolari/lună... dar nu cred că va fi cazul!

Kov iulian

Citat din: romikele din Aprilie 14, 2015, 11:07:27 AM
Nici o problemă!
Tăbărâm pe varianta upgradată, la 10 dolari/lună... dar nu cred că va fi cazul!

Ca sa preveniti ' craparea " serverului virtual (*si nevoia reinstalarii lui) si pentru a evita utilizarea la maxim a resurselor (si tot ce decurge din aceasta situatie anormala) puteti face urmatoarea chestie . ( jos in fotografie )

Trebuie testata chestia asta si vazut care setare e cea optima.
Nu am utilizat niciodata acea functie si nu stiu daca pentru a repune forumul in functiune dupa o utilizare excesiva trebuie facut ceva manual sau se  face automat  asta dupa ce sa diminuat utilizarea excesiva a resurselor.

romikele

CitatMedia de încărcare a serverului este momentan 0.08

Mai poate!  :P  :hi:

Kov iulian

Citat din: romikele din Aprilie 08, 2015, 08:02:33 AM
La versiunea viitoare, aflata in dezvoltare, se va introduce responsive mode. Mai e cate ceva de ajustat la el, in special la casuta de raspunsuri rapide, dar in general se misca bine. Nu cred sa mai dureze mult pana se ajunge la versiunea stabila!

Am puso...

http://stirileprotv.ro/ilikeit/smart-things/google-se-schimba-ce-vei-vedea-pe-telefon-incepand-cu-21-aprilie.html

CitatAlgoritmul va favoriza site-urile mobile-friendly, adica optimizate pentru astfel de gadgeturi (cele cu text mare, intuitive si care se redimensioneaza in functie de ecranul de pe care sunt privite), acestea urmand sa apara mai sus in cautari. Site-urile care nu sunt mobile-friendly vor fi retrogradate.

Astia de la SMF s-au grabit putin si au pus la dispozitia utilizatorilor  tema clasica responsive din pacate inca e beta.

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=4040

romikele

Am aflat imediat ce a aparut stirea... am anticipat putin si echipa deja lucreaza la o tema personalizata pentru forum.
Sunt ceva probleme de rezolvat, dar speram sa le rezolvam cat mai repede.
Pentru anunturi ne gandim la ceva gen olx...

MOTANUL

Nu e urgent, nu este important - dar ar fi util daca se pot redimensiona automat fotografiile mari la 1024x768.
Eu nu pot sa le postez fara sa le micsorez inainte (stiu ca sunt mari - dar pe alte forumuri le redimensioneaza automat)
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0

romikele

Cine ti-a zis ca aici nu se redimensioneaza? Poti face o proba, urci o fotografie cu rezolutie foarte mare, gen trei mii si ceva de pixeli pe doua mii si ceva... si vezi la cat ajunge!  :wink2:
... doar ca am marit dimensiunile la 1920x1080 pixeli, pentru o claritate mai mare...

romikele

Mda!
De doua zile m-a luat durerea de cap... trebuie sa refac toate siturile, am imbulinat-o!  :P