Cu cine vei vota in TURUL 2 ???

Creat de Bătrânul, Noiembrie 05, 2014, 05:22:08 PM

« precedentul - următorul »

Alutus

Unde fusesi coane Fanica pana acum?! Cel putin o poanta acolo.
Sa nu uiti Darie!

mape 48-petru manea

Citat din: dumstan din Noiembrie 15, 2014, 10:11:46 AM
In 3 zile il suim pe Johan la Cotroceni, e clar?  : sampanie:
Daca aparatul de furat voturi a lui basescu va functiona ca in 2009 atunci johan va fi presedinte  si va conduce tara cu proaspat spalati si barbieritii videanu, berceanu,blaga ,udrea, boagiu sibasescu premier---vai de tarisoara asta

italianu

Citat din: adrian_bz din Noiembrie 13, 2014, 12:21:50 PM
Citat din: un_escu din Noiembrie 13, 2014, 11:16:40 AM
   Viteji romani de stanga si de dreapta spuneti voi cine era in fruntea ostiri romane la anul 1877;cine era in fruntea tarii la 1 decembrie 1918,si cine doreste presidentia pentru 1 decembrie 2018        .GANDITi si VOTATI.

ce argument pueril!!!   :rotfl:  a fi neamt e o intamplare, nu un merit! doh!

Adriane_bz, dupa cum se vede Europa la ora actuala(din pct. de vedere economic) tu unde-ai vrea sa traiesti ,in Rusia sau in Germania?
Si nu ,a fii neamt nu e o intimplare,am avut 24 de ani de conducatori români care ne-au furat la greu! Eu, de aici de departe, VREAU SCHIMBAREA!
Viata nu-i dreapta ...obisnuieste-te cu asta!

dan sebastian

Italiene, ia cortul sau rulota si pozitioneaza-te in fata ambasadei ca altfel nu ai nici o sansa sa votezi maine. Bafta !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

dumstan

Dle Mape, nu sant deloc convins ca Iohannis are ceva in comun cu marinarul betiv.. Ba chiar deloc.  Dar ca Ponta e la mana lichelelor din PSD, asta pot sa jur pe rosu.  ))/

italianu

Citat din: dan sebastian din Noiembrie 15, 2014, 07:03:54 PM
Italiene, ia cortul sau rulota si pozitioneaza-te in fata ambasadei ca altfel nu ai nici o sansa sa votezi maine. Bafta !

Nix,votez la 15km de unde stau(inainte trebuia sa merg laMilano,vre-o 60km)!  :D
Viata nu-i dreapta ...obisnuieste-te cu asta!

dredd

Citat din: italianu din Noiembrie 15, 2014, 06:09:28 PM
Adriane_bz, dupa cum se vede Europa la ora actuala(din pct. de vedere economic) tu unde-ai vrea sa traiesti ,in Rusia sau in Germania?
Si nu ,a fii neamt nu e o intimplare,am avut 24 de ani de conducatori români care ne-au furat la greu! Eu, de aici de departe, VREAU SCHIMBAREA!

pe asta se baza si Base cand si-a luat o marioneta cu nume de neamt... pe alegatori ca tine. daca iti e asa bine cu basaul la putere, de ce  nu stai in tara?
pun pariu ca n-ai votat la referendum, ca ai considerat ca e lovitura de stat. si mai pun pariu ca ti-e frica sa nu vina comunismul. dar ai tu habar ce e aia puscarie politica?

Aurelian A.

"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

bio

Citat din: mape 48-petru manea din Noiembrie 15, 2014, 06:03:33 PM
.....
Daca aparatul de furat voturi a lui basescu va functiona ca in 200....

basescu nu mai are nici o putere . De cind s-a dat la "servicii" a fost "dat la o parte"..

Aurel

Citat din: dumstan din Noiembrie 15, 2014, 07:44:21 PM
Dle Mape, nu sant deloc convins ca Iohannis are ceva in comun cu marinarul betiv.. Ba chiar deloc.  Dar ca Ponta e la mana lichelelor din PSD, asta pot sa jur pe rosu.  ))/
Daca excluzi marinarul,"e la mana lichelerlor", nu cumva este valabil pentu ambii????
:D :DMai gandestete ,nu de alta dar s-ar putea sa faci cucuie degeaba :hi:

orbanstefan64

ciucur

Dragi colegi,

Daca va iesi Ponta, se va continua in ritmul deja cunoscut. Nu pot sa uit cate atentionari despre 'violarea' democratiei au venit doar anul asta din lumea civilizata. Cei care se gandesc doar la interesele externe din vest sa se abtina si sa se uite usor inspre est.
Nu pot sa inteleg cum poti taia investitiile dand banii primarilor (marea majoritate incompetenti care nici macar nu stiu sa ii cheltuiasca) sau pompand bani in clerul unei Biserici Ortodoxe mai corupte ca niciodata. Sunt crestin ortodox practicant, dar s-a ajuns prea departe.

I-ati vazut pe cei 'manipulati' care au iesit zilele acestea in strada in Timisoara, Cluj, Sibiu ? Erau aproape toti, 'tineri si prosti' in opinia unora. Ce va spune asta? E momentul in care generatia noastra isi revendica dreptul in societatea noastra. Unii numesc asta conflict intre generatii si asta a dus tot timpul la progres.

Noi am profitat de sacrificiul parintilor nostrii, am facut fiecare ce scoala a putut, si am acceptat alegerile lor (la vot si nu numai). Acum, a venit clipa noastra. Noi suntem cei care contribuim acum pentru pensiile parintilor nostrii si cei care trebuie sa ne ingrijim si de ce o sa ne astepte. Cine ne va plati noua pensiile in cazul in care le mai apucam? Noi suntem cei care ne spunem pe nume si lucrurilor pe nume, dar ne respectam. Suntem satui de atitudini de slugi, expresii de 'nea' , 'sefu' si altele de acest fel. Vrem ca cei ce au incercat timp de 25 de ani sa faca din Romania o tara moderna si in mare parte au esuat, sa ne lase si pe noi sa incercam. Ganditi-va ca marea majoritate din noi am facut scoala pe 'stilul vechi' (mult mai eficient decat cel de acum) deci am invatat ceva, iar acum lucram majoritatea in mediul privat si intelegem ce este aia eficienta. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa cei care lucreaza la stat si viseaza la salariu mai mare de la guvern sau la alte bonusuri, nu pot intelege niciodata ce inseamna sa muncesti cu adevarat. Cand vor lucra in mediul privat vor incepe sa realizeze diferenta. Cand se vor zbate sa isi faca o afacere a lor sau sa participe la bunul mers al unei afaceri, vor realiza ce inseamna sa gandesti, sa decizi, nu sa fi ghidat de ceva/cineva.

Pentru fratii nostrii din afara Ardealului care nu ne intelg orientarile politice...  Aduceti-va aminte , unde au iesit oamenii in strada sa termine cu regimul comunist. Daca incercarea celor din Brasov in 14 noiembrie 1987 poate este uitata, sigur evenimentele din Timisoara decembrie 1989 nu sunt inca uitate.
Noi suntem toleranti, insa avem rabdarea noastra. Intelegeti ca vom face tot posibilul sa ne dezlipim de ceva ce nu ne mai caracterizeaza si mai mult ne dezgusta. Si intelegeti ca pentru noi etnia sau religia nu conteaza cand evaluam 'coloana vertebrala' a unui om. Nu avem prejudecati.

Iohannis, este un personaj prea putin cunoscut poporului, poate si de aceea aceasta reticenta. Poporul roman s-a invatat sa fie condus de oameni vocali, carora le place scandalul. Felul lor de a face politica este cel in care se propovaduieste, si se invata electoratul despre 'apucarea cacatului de partea curata'. Nicidecum lucruri tratate transparent care pot aduce unitate si progres.
Pe langa Iohannis sunt unii care nu sunt tocmai ok. Stim asta. Fiti sinceri, credeti ca in tara asta, un candidat independent ar avea vreo sansa? Oare de ce a mers singur la intilnirile televizate si nici macar nu si-a anuntat staff-ul de campanie? Pentru ca a preferat sa fie singur, si sa dea un semnal celor ce ii pun in carca mostenirea Basescu ca se va dezice de tot ce e putred. Sigur, va fi o presiune enorma pe el in cazul in care va fi ales. Cei care ii cunoastem mai bine pe sasi, stim ca rezista foarte bine la astfel de lucruri si ca pentru ei cinstea e unul dintre lucrurile de capatai.
In cazul in care nu va fi ales, va fi vanat la primaria Sibiu, si vor avea de suferit oamenii locului. Dar ei, sibienii stiu asta si au acceptat riscul. Nu vor tolera insa sa fie calcati in picioare. Cei din Cluj, imi permit sa anticipez ca vor fi varful de lance impotriva clasei politice corupte. Nu din cauza lui Boc (e doar o coincidenta), din cauza spiritului din acel oras. Dupa, vor veni cei din Banat. Apoi toti din Ardeal sau Transilvania daca va place mai mult. 

Maine vom vota pentru un viitor mai bun al copiilor nostrii. Al nostru a fost compromis de cei ce ne-au condus pana acum. Cei pe care voi fratii nostrii ii votati in majoritate cu abnegatie de prea mult timp.
Inchei prin a dori tuturor intelepciune.

https://www.youtube.com/watch?v=aXTHSBOhyU4&list=RDaXTHSBOhyU4#t=NaN

Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Aurel

Domnule Ciucur,apreciez efortul depus pentru aceasta apologie.Vreau ca maine, sa votez la sigur pentru un viitor mai bun al copiilor nostri.Banuiesc ca tu ai intelepciune si te intreb daca poti garanta macar 70 % ca cel indicat in mod voalat de tine va avea succes?Daca ai putea face asta, repet macar 70 % sanse reale de redresare a tarii, atunci eu te numesc profet.Eu iti spun ca nu poti face asta si ca alegerile sant din punctul meu de vedere o loterie.Oricine ar castiga nu poate garanta sucesul anticipat.Succesul poate fi garantat intr-o oarecare proportie numai prin munca si abilitatea de adaptare a poporului roman + alte multe chestii.Presedintele nu poate suplini toate.Asa ca de-o fi unul de-o fi altu...nu mai fiti profeti!