Cu cine vei vota ?

Creat de Bătrânul, Octombrie 10, 2014, 08:43:37 AM

« precedentul - următorul »

mmacreanu

votam pe Iohanis ... Romania merita o cotitura!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

Cristel

Citat din: mape 48-petru manea din Noiembrie 12, 2014, 07:16:30 PM
Asa este au lasat in urma lor de-a lungul istoriei multe cadavre
Mape, vrei sa stii ceva? Pentru ca nemtii nu au mai avut loc acolo unde erau,  am ajuns noi Romania Mare! In primul rand, un neamt ne-a scos din opinci (Carol I, devenit domn apoi rege al Romaniei), cu un domn neamt ne-am capatat independenta pe care o pierdusem demult si stateam sub suzeranitate otomana - 1877. Cu nepotul acestui neamt, Ferdinand, un alt bun roman, cu adevarat, am faurit la 1 decembrie 1918 statul unitar national Regatul ROMANIA MARE. Pechinezi de alde Ponta nu pot face nimic pentru ca ei nu au idealuri nationale, ei au doar idei rapide de parnaiasi, cum sa-i scoata pe cei multi dedulciti la banul public de la mititica. Nu cred ca le este gandul la economie, Ponta pana si la dezbatere a venit cu pomenile pe hartie pentru ca nici el nu mai stie ce si cat a dat. Plus ca ma intreb de ce a dat acum, in prag de campanie electorala si nu acum 2 ani, cand a venit la guvernare? Multa minte ii trebuie unui om sa inteleaga ca totul e cu scop electoral? Nu sunt membru de partid si nici postac platit, e pur si simplu ceea ce gandesc. Sper ca orice roman care prin munca cinstita a croit un drum in viata sa vrea sa scapam odata de hotii care s-au facut o gasca transpartinica. Daca Justitia va fi libera, avem sansa sa traim intr-un stat in care nu va mai fi hotie ca pana acum. Altfel, perpetuam aceeasi minciuna si aceeasi clica. Da, eu o doream pe Macovei, ea nu avea in spate un partid cu pleiada de corupti. Acum, Iohannis si Ponta isi pot reprosa unul altuia coruptii din propriile partide, dar oricum, PSD este de departe cel mai hot, a stat cel mai mult langa borcanul cu miere si si-au bagat mainile pana la umar...
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

D006

Citat din: Eugen B din Noiembrie 12, 2014, 09:26:03 PM
dragos esti mebrul unui partid politic sau doar patriot?
Nu am fost niciodata membru de partid.  Nu am mers niciodata la nici un partid cu caciula in mana sa cersesc vreo functie sau vre-un favor.Sunt doar un roman de rand care vrea sa traiasca intr-o tara normala.

mape 48-petru manea

Cristel,
In mare ai dreptate--- dar dupa ce 10 ani am avut un presedinte care a urat pe romani nu vreau sa mai fie 5 ani inca unul la fel ajutat de aceeasi oameni ---in fiecare natie exista oameni si OAMENI ---am trait intr-o localitate in care pana in 1946 era locuita in majoritate de etnici germani si stiu ce parere avea despre romani (o mare parte dintre ei )
Eu nu inteleg de ce crezi ca ce a taiat tiranul si Ponta a dat inapoi este pomana electorala ,mai ales ca cea mai mare parte a dat-o imediat ce a ajuns la putere ---dar fiecaRE CU PAREREA LUI  :hi:

D006

Citat din: mape 48-petru manea din Noiembrie 13, 2014, 08:09:09 AM
Eu nu inteleg de ce crezi ca ce a taiat tiranul si Ponta a dat inapoi este pomana electorala ,mai ales ca cea mai mare parte a dat-o imediat ce a ajuns la putere ---dar fiecaRE CU PAREREA LUI  :hi:
=)) =)) =))  esti apocaliptic !!!  ce PLM a taiat " tiranul " ???

mape 48-petru manea

Ce usor uiti cand ai un interes

D006

fii bun si improspateaza-mi memoria ! mie unul nu mi-a taiat nimic " tiranul " , in schimb Ponta m-a rupt cu taxele si impozitele.

pharaonu75

...
Eu nu inteleg de ce crezi ca ce a taiat tiranul si Ponta a dat inapoi este pomana electorala..

De unde a dat acei bani imediat dupa ce a venit la guvernare? I-a adus de acasa? Sau i-a gasit in buget, adunati de Boc?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Aurel

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 13, 2014, 08:25:38 AM
fii bun si improspateaza-mi memoria ! mie unul nu mi-a taiat nimic " tiranul " , in schimb Ponta m-a rupt cu taxele si impozitele.
Fiecare are metodele lui atunci cand e vorba de bani.E bine sa analizam modul de operare, scopul,dar mai ales unde au ajuns banii !In doi ani de guverrnare oricat de mari ar fi fost impozitele nu avea cum sa egaleze precedentele greseli ca sa nu le spun hotii.

Aurel

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 13, 2014, 09:35:21 AM
...
Eu nu inteleg de ce crezi ca ce a taiat tiranul si Ponta a dat inapoi este pomana electorala..

De unde a dat acei bani imediat dupa ce a venit la guvernare? I-a adus de acasa? Sau i-a gasit in buget, adunati de Boc?
Faraoane,toata stima si respectul pentru tine.Sincer am apreciat pozitiv majoritatea interventiilor tale dar cu asta nu te recunosc.Amintind de boc,cred ca ai stricat ziua la multi :D :rotfl:Ce dracu domnule, santem copii?Chiar daca ar fi fost rodul competentei personajului,aveau alte prioritati.Mai intai era partidul ,apoi clientela,sinecuristii si abia apoi daca mai ramanea ceva pentru... .Dar cum te stiu cu simtul umorului, cred ca ai facut o gluma.O zi buna! :hi:

D006

Citat din: Aurel din Noiembrie 13, 2014, 09:51:32 AM
In doi ani de guverrnare oricat de mari ar fi fost impozitele nu avea cum sa egaleze precedentele greseli ca sa nu le spun hotii.

:nebun: antena 3  :nebun: antena 3  :nebun: antena 3  :nebun: 

PS. Aurel , te intelegem doar esti din Botosani ! Insanatosire grabnica !

Alutus

Cristel,
-am trait intr-o localitate in care pana in 1946 era locuita in majoritate de etnici germani si stiu ce parere avea despre romani (o mare parte dintre ei )
Poate aici veti gasi un raspuns:
Citat din: ....... ceea ce spunea un lautar tigan, unui cerc de romani: "aveti noroc cu noi, ca de nu ati fi ultimii" defineste o situatie reala, nu o exagerare triviala.
Sa nu uiti Darie!

Vyktor

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 13, 2014, 09:35:21 AM
...

Hai...! Mai taie din "iele" da le dreak!   :rotfl: =))

Eugen B

Eu sunt neutru d p d v politic, as avea mai multe intrebari pentru PSD -isti.
1.Daca Boc (in functie de prim ministru) a taiat 25% din pensii, salarii etc, de ce ne le-a marit Ponta cu 25% cand a venit la guvernare?
2.Boc a taiat 25% din salarii la bugetari, dar daca calculam logic toate taxele bagate de PSD de 2,5 ani de cand e la putere cred ca avem o gaura mai mare de 25% in salarii.

Asa ca stati linistiti ca nici Ponta nu e superman cum spuneti voi, momentan Iohannis a dovedit in Sibiu ce poate face, Ponta de 2.5 ani a demonstrat si el. Trage-ti concluziile si ne vedem pe 16 noiembrie la vot

mape 48-petru manea

Iarta-i Doamne ca sunt tineri si nelinistiti ---cu trecerea anilor o sa intelegeti altfel anumite lucruri  :hi: