Cu cine vei vota ?

Creat de Bătrânul, Octombrie 10, 2014, 08:43:37 AM

« precedentul - următorul »

davcosti

Eu trăiesc la București! Cu salariu de București, dar și cu cheltuieli pe măsură!Sunt și aici destui sărmani, fără servici, cu șomaj și întrețineri record-toată lumea ne fură: la taxe, impozite și la celelalte cheltuieli!
Români mai votăm, mai trăim?

De câți ani români, votați cu Ei,
Nu vedeți cum vă mint Mișeii?
Nimic nu mai merge, au vândut tot,
Toți vă mint întruna, să Nu vii la Vot!

Rușine să vă fie, Nu mai sunteți români,
Sunteți Hoți, Vasali, vânduți la străini!
Aveți copii la școală și nepoți acasă,
Vă gândiți la viața lor sau nu vă pasă?

Am votat odată un Parlament mai mic,
Ca drept răspuns la toate s-au înmulțit!
Au uitat toți de votul nostru, lepre mici,
S-au prostituat în găști, baroni de nimic!

Uitați-vă ANI, DNA la conturile lor grase,
Cum le cresc la toți Averea peste noapte!
Nu trebuie anchete care durează cu anii,
Dacă Nu pot justifica, confiscați-le banii!

Sunt furați de Ei Politrucii, cu ușurință,
Taxe, impozite plătite de sărmani cu trudă!
La orice votare gașca lor de Hoți crește,
În România Caracatița se înmulțește!

Române dacă mai vrei să trăiești în țară,
Vino la Vot, pune ștampila și dă-i Afară!
Cât îi ții acolo, mai mult vor Fura,
Le cresc alte tentacule și crește Mafia!

Nici un politruc în 25 de ani, n-a spus,
Ajunge, o lege acum pentru poporul supus!
Aplecat de griji, nevoi, dăm un pic înapoi,
Ne gândim la alții, ajunge cât am luat noi!

Utopii, speranțe într-o țară de trădători,
Dacă s-ar trezi străbunii, i-ar alunga ei!
Noi suntem lași, corupți, spoiți și aplecați,
Lăsați-i să trăiască Ei, Voi doar cotizați!

Mereu râd de noi, că-și fac plinul,
După votare pentru tine începe chinul!
Scade din nou puterea de cumpărare,
Trebuie să achităm banii din campanie!

În provincie doar o culoare contează,
Sărăcie mare, doar mândrie și prostie,
Peste tot afișe, culoarea roșie tronează,
Adunați Hoții mai nou, le-mpart hârtie!

Să-și treacă toate dorințele și ofurile,
Să ceară îndurare, să-și spună păsurile,
Poate Dumnezeu îi vede sau le citește,
În România pe cine mai poți crede?

Viață de rahat, tot sperând o schimbare,
Vor ieși tovarășii, dacă Nu ieși la Votare,
Te prostesc, te fac să speri că mai poți trăi,
Viața trece fără milă și-n curând vei muri!
David Costică-12 Octombrie 2014
http://davcosti.sunphoto.ro/ Tot timpul învățăm!

Alutus

Citat din: dragos2006 din Octombrie 12, 2014, 05:57:09 PM
  Daca Doamne fereste ajunge Ponta presedintele Romaniei ma voi muta in Ardeal ..................
.................copiii mei sa nu mai aiba loc in aceasta tara populata cu prea multi idioti ????
Stai la coada! Biletele s-au epuizat. Bine ca nu vrei in Congo.
Idioti sau lichele? Primii sunt mai putini si scuzabili.   A doua categorie este mult mai numeroasa, prolifereaza, nu au mama, nu au tata. Decat interese.
PS: Maria sa presedintele international al imparatilor tigani, s-a aliat cu tov Ponta. Deh! Chestie de compatibilitate intelectuala si morala. Cum este aliatul, este si catindatul.
Sa nu uiti Darie!

pharaonu75

Citat din: Alutus din Octombrie 14, 2014, 03:18:07 PM
... Cum este aliatul, este si catindatul.

Adica si imparatul intergalactic al rrrromilor este fost agent acoperit SIE?  =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 14, 2014, 04:55:35 PM
Citat din: Alutus din Octombrie 14, 2014, 03:18:07 PM
... Cum este aliatul, este si catindatul.

Adica si imparatul intergalactic al rrrromilor este fost agent acoperit SIE?  =)) =))

Si eu sunt agent (de vanzari) si pana acum am fost acoperit dar ma descoper acum .   :D :D :rotfl: :rotfl: :rotfl:
( Urmeaza sa primesc patalamaua in cateva zile )

Alutus

Etnicii germani din Romania, au fost intotdeauna un exemplu de corectitudine, de organizare si de eficienta pentru romani. Dupa stiinta mea, au trait in buna pace si respect cu vecinii lor, atat majoritari cat si minoritari, including rrrr. De cativa  ani, etnici germani, traitori in alte tari, transfera un dram de respect asupra patriei natale, prin faptele lor . Daca pamantul acesta , la care-i spunem Romania, a dat lumii doi  '' români nemti" din categoria supremei inteligente, recte laureati ai premiului Nobel, de ce n-am avea incredere , intr-un român neamt, pentru a-l pune in fruntea tarii ?! De ce are nevoie aceasta tara : de flecaritori sau de oameni cinstiti si muncitori!? de vorbe sau de fapte?!
Sa nu uiti Darie!

D006

Adevarul ca intre un neamț si o fantoșă comunistoida un om normal alege neamtul . DAR in Romania comunistoizii beneficiaza de 4 milioane de idioti care voteaza dupa un kil de zahar si o juma de rachiu. Trist dar adevarat !

stefan1

Citat din: Alutus din Octombrie 16, 2014, 07:14:31 PM
Etnicii germani din Romania, au fost intotdeauna un exemplu de corectitudine, de organizare si de eficienta pentru romani. Dupa stiinta mea, au trait in buna pace si respect cu vecinii lor, atat majoritari cat si minoritari, including rrrr. De cativa  ani, etnici germani, traitori in alte tari, transfera un dram de respect asupra patriei natale, prin faptele lor . Daca pamantul acesta , la care-i spunem Romania, a dat lumii doi  '' români nemti" din categoria supremei inteligente, recte laureati ai premiului Nobel, de ce n-am avea incredere , intr-un român neamt, pentru a-l pune in fruntea tarii ?! De ce are nevoie aceasta tara : de flecaritori sau de oameni cinstiti si muncitori!? de vorbe sau de fapte?!

la germani e un proverb:
  "Wichtig ist was man tut und nicht was man sagt!" ("Important este ce se face sa nu ce se spune!")
Iohannis are o alta educatie si un alt comportament. El crede ca nu-i nevoie sa spuna multe si oamenii sa se intereseze de ce a facut el. Noi credem ca daca nu-i bun de gura inseamna ca nu-i merge mintea. Eu cred ca are probleme si cu proprii consilieri de campanie electorala care ii cer sa faca unele lucruri care nu i se potrivesc.
  Pe de alta parte eu sunt sigur ca daca regele Carol I ar fi trebuit ales de popor, niciodata nu am fi avut un rege neamt. Asta la inceput. La sfarsitul domniei (care a fost cea mai lunga din istoria romanilor) era iubit sau macar respectat de majoritatea romanilor

.
Citat din: Alutus din Octombrie 16, 2014, 07:14:31 PM
Etnicii germani din Romania, au fost intotdeauna un exemplu de corectitudine, de organizare si de eficienta pentru romani. Dupa stiinta mea, au trait in buna pace si respect cu vecinii lor, atat majoritari cat si minoritari, including rrrr.
...

Nu stiu daca am mai scrisdespre acest lucru pe care il stiu chiar de la autorul intamplarii. Era un agricultor bun si cu unelte foarte bine ingrijite. Desi eram mic am remarcat asta si cand i-am spus-o mi-a povestit o intamplare:
  Era baiat de cca 17 ani si a fost dat de parinti (cum obisnuiau unele familii de romani, chiar instariti) ca sluga (asa se numea) la o familie de sasi dintr-o localitate vecina. Il ajuta pe proprietar o vara sau doua la toate muncile gospodariei si in acelasi timp invata multe lucruri utile. I se explica ce sa faca si cum, iar el executa mai mult sau mai putin constiincios. Era primavara si a mers cu sasul la arat, cu doua carute si doua pluguri. Au arat toata ziua. Spre seara a venit o ploaie destul de mare. Mai aveau putin de arat, asa ca au stat si pe ploaie pana au gatat, apoi fiecare si-a pus plugul in car si au plecat, uzi si obositi, spre casa.
Acasa au adapostit carale si uneltele si se grabea sa se duca sa se schimbe si sa se incalzeasca. Dar sasu l-a chemat inapoi si i-a spus ca trebuie sa se intoarca inapoi la loc, ca nu au terminat treaba!! Degeaba a incercat sa-l convinga ca au terminat ba chiar credea ca sasul a luat-o razna. A trebuit sa reinhame caii si sa plece cu sasul, pe ploaie, iar la loc. Acolo ,sigur, tot locul era arat. Dar sasul l-a intrebat: "Ce trebuie sa faci dupa ce gati de arat?" Atunci si-a dat seama ca el nu a curatat plugul de noroi, desi stia ca asta trebuia sa faca  si desi sasul si-a curatit plugul lui. S-a intors acasa cu o lectie pe care, era batran, dar mi-a spus ca toata viata s-a amintit-o cand lucra cu uneltele agricole.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Daca Ardealul nu merge la vot va fi nasol pentru tara noastra.

Bătrânul

Va spun eu . ARDEALUL NU MERGE LA PRIMUL TUR ! Eu as fi mers daca trebuia sa aleg intre TIRIAC SI ISARESCU  :D

bismark

Dumnezeu nu doarme, stati si studiati ce se intimpla, cei ce se cred ca ei sint totul si ca ei taie si spinzura, vor avea probleme atit cu sanatatea cit si cu comunitatea.Sa nu creada hotul ca nu va fi prins niciodata,il vor trada  chiar apropiatii.De aceea am zis o data ca ,, fericiti cei saraci cu duhul,, caci acestia vor stapini imparatia cerurilor,spune scriptura. Pentru ce Dumnezeule iti trebuie case peste case,conturi peste conturi aici si peste hotare cind stii din timpul vietii ca nu ei nimic cu tine dincolo,iar ce ramine este un motiv de vrajba pentru copii tai,fa-o din timpul vietii.?Uitati-va la mai marii zilei cum sint plimbati pe la DNA si tribunale.Unii pierd chiar tot ce au agonisit si mai fac si puscarie.Mai  esti om sanatos,dupa un astfel de tratament,nu cred. Sa fim sanatosi si respectati. ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Kov iulian

Citat din: bismark din Octombrie 17, 2014, 03:48:51 PM
Dumnezeu nu doarme, stati si studiati ce se intimpla, cei ce se cred ca ei sint totul si ca ei taie si spinzura, vor avea probleme atit cu sanatatea cit si cu comunitatea. Sa nu creada hotul ca nu va fi prins niciodata, il vor trada  chiar apropiatii.
Pai asta se intampla chiar acum doar ca unii au ales sa inchida ochi la cei 24 de ani si vad doar ce sa intamplat in ultimi ani.
Unii care au fost odata zmei, au taiat si au spanzurat acum la randul lor sunt taiati sunt si spanzurati.

Am urmarit ceva interesant pe un post tv:
Toti se mira de unde au rasarit toate acele forte care incearca sa rupa ucraina in doua, de unde au venit fortele paramilitare si cum s-au infiltrat in Ucraina?
Un domn invitat spunea ca acei oameni au fost tot timpul in Ucraina si cineva din est doar a apasat un buton si ei s-au activat.
Poate ca acum niste baieti din vest incearca sa previna niste lucruri ce s-ar putea intampla in viitor si ii sacrifica unu cate unu pe astia ce au butoane in est.
Oricum ar fi Romania si Romanii nu au nimic de pierdut la faza asta dimpotriva[/size] :D :D :D :D
Citat din: bismark din Octombrie 17, 2014, 03:48:51 PMUnii pierd chiar tot ce au agonisit si mai fac si puscarie. Mai esti om sanatos,dupa un astfel de tratament, nu cred. Sa fim sanatosi si respectati. ^:)^
Cei mai nevinovati sunt cei implicati in scandalul Microsoft :) :) :)
Americanii aia sunt toti niste Basisti.

D006

Citat din: bismark din Octombrie 17, 2014, 03:48:51 PM
   Pentru ce Dumnezeule iti trebuie case peste case,conturi peste conturi aici si peste hotare cind stii din timpul vietii ca nu ei nimic cu tine dincolo,iar ce ramine este un motiv de vrajba pentru copii tai,fa-o din timpul vietii.?
Mai bine de Ponta ca a " uitat" de copii din prima casnicie !  Omul a investit pana acum 200 milioane euro in campania electorala dar stie ca prima spaga incasata va fi ce cel putin un miliard euro , se merita , Nu !?

Kov iulian

CitatRomii îl susţin pe Ponta: "Ne-am săturat să primim mită un kilogram de zahăr sau o găleată"
( De astazi cu mic cu mare toti vor merge la munca =)) =)) =)) =)) )

http://www.antena3.ro/politica/romii-il-sustin-pe-ponta-ne-am-saturat-sa-primim-mita-un-kilogram-de-zahar-sau-o-galeata-270432.html

paul1

Da' cine le-o dat mita kilu' de zahar si galeata ??? Nu cumva "vajnicul aparator al statului de drept", nu cumva brotheru' lu' ... cumatru'??? :P
Cum e ? Cand tiganii l-au sustinut pe base, era OK ??? Erau compatibili intelectual si moral ??? Cand au sustinut-o pe Eba erau compatibili ??? :rotfl:
Repede mai uita ... unii ! :hi:
LE ... Dragoshelu' ce sa faci tu in Ardeal ? N-ai auzit ca oamenii "de-a dreapta"vor emigra daca iese Ponta presedinte ? Nu te vei plictisi singurel pe acolo ? Apropos, cica pleaca si "prietenul"tau Vidican ... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
LE 2 ... pentru administratorii forumului : de ce nu l-ati pus pe lista de vot si pe Shakespeare Branza (William), ala care alaturi de Baconschi a stabilit un record mondial care nu va mai fi doborat niciodata in ceea ce priveste timpul necesar sa votezi [ 9"(secunde)] ??? Cum l-ati omis pe acest Carl Lewis al politicii basesciene ??? :uimit: :uimit: :uimit:

pharaonu75

Citat din: paul1 din Octombrie 18, 2014, 08:10:50 AM
...
LE 2 ... pentru administratorii forumului : de ce nu l-ati pus pe lista de vot si pe Shakespeare Branza (William), ala care alaturi de Baconschi a stabilit un record mondial care nu va mai fi doborat niciodata in ceea ce priveste timpul necesar sa votezi [ 9"(secunde)] ??? Cum l-ati omis pe acest Carl Lewis al politicii basesciene ??? :uimit: :uimit: :uimit:

Paule, daca ti-ai dezlipi ochii de la Antena3 macar atunci cand postezi pe forumul asta, totul ar fi OK.
Vezi si tu cine a initiat acest topic si a conceput acest sondaj ...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube