numai albinele

Creat de xvader, August 31, 2014, 12:50:42 PM

« precedentul - următorul »

xvader

am cam lipsit in ultima vreme de pe forum, intrucat am avut o gramada de treaba atat la stupina cat si la serviciu, dar acum ca s-a mai racit afara sper sa am mai mult timp la dispozitie si sa stau mai mult pe net

xvader

la multi ani tuturor apicultorilor, un an nou cu vreme buna si butoaie cat mai pline : sampanie:

xvader

astazi am fost si eu la stupina din cascioarele si cam asa arata pavilionul meu...zapada multicica

MirceaCalin

Frumos !
Păcat că nu se vede şi din alte unghiuri...

xvader

am dat la zapada de m-a luat boala, si cand credeam ca am terminat, am vazut ca un copac din padure a cazut, rupt de zapada si mi-a rupt gardu...mi-a pierit cheful de poze

xvader

si inca

xvader

rajnita mea pentru zahar...home made...face pudra 1/2 kg o data...cam in 15 secunde

xvader

si inca...

RazvanTi

romanu-i inventiv! :nod:
Bravo!!! :hi:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

Cristel

Citat din: xvader din Ianuarie 27, 2016, 11:48:26 PM
am dat la zapada de m-a luat boala, si cand credeam ca am terminat, am vazut ca un copac din padure a cazut, rupt de zapada si mi-a rupt gardu...mi-a pierit cheful de poze
In loc sa zici merci :P pentru ca la tine vin lemnele gratis... Vorba aia, "pica padurea pe tine" :D 
Bine ca nu au fost troiene de 2 metri, ca anul trecut... Atunci sa fi vazut munca! Si apoi, putin efort fizic in loc de sala de fitness, pentru un orasean, nu strica!
Frumos si colorat pavilion! Sa le inmultesti si sa-ti aduca fericire!
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

xvader

Asa este...nu trebuie sa dau banii pe lemne, cât despre munca...sunt obisnuit

bio

Citat din: xvader din Ianuarie 27, 2016, 11:34:13 PM
astazi am fost si eu la stupina din cascioarele si cam asa arata pavilionul meu...zapada multicica

Este pavilion fix..??>sau il sui pe vreo masina si pleci cu el in pastoral..??

MirceaCalin

Citat din: bio din Ianuarie 30, 2016, 11:06:41 AM
Este pavilion fix..??>sau il sui pe vreo masina si pleci cu el in pastoral..??

Asta voiam să ştiu/văd şi eu...

xvader

Este mobil...l-am gandit pentru pastoral, dar deocamdată nu prea am timp de asa ceva...abia ma descurc la stationar (cu timpul).
O sa pun niste poze de la picioare...motanu l-a vazut pe vii când era in constructie.

xvader

La stupina l-am adus cu o platforma de transport auto...in principiu l-am facut sa se poată transporta cam cu orice platforma