numai albinele

Creat de xvader, August 31, 2014, 12:50:42 PM

« precedentul - următorul »

xvader

acoperisul l-am gresit din start, dar este detasabil si la vara il voi modifica (il voi face in 2 ape si cu laminator), cat despre picioare... sunt din teava rectangulara 100*50 gros 5 mm , zic eu suficient

Marin2011

Din ce material sunt facute placile colorate?,spor la treaba.

xvader

Citat din: Marin2011 din Ianuarie 21, 2015, 10:16:19 PM
Din ce material sunt facute placile colorate?,spor la treaba.
din qsb de 10 mm, vopsit bine cu 2 straturi de vopsea

dan sebastian

Am vazut ca inca nu ai podea la pavilion. Am cautat la dezmembrari la Belciugatele dar e prea departe de mine. Tego sau podea de la camioane e super.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

xvader

Podeaua o fac din scandura...pun poze zilele astea.

Vyktor

Salut Cristi
Acum am vazut ca stupina o ai la Cascioarele.Eu sunt in Bolintin in fiecare zi ....serviciul.
Ai facut cumva un calcul cat au costat materialele pentru pavilion ? Cine stie ...poate ma apuc si eu.
Daca esti prin zona in cursul saptamanii poti sa-mi dai un apel . 0769661633 , 0734334759.

xvader

Citat din: Vyktor din Ianuarie 30, 2015, 10:35:00 AM
Salut Cristi
Acum am vazut ca stupina o ai la Cascioarele.Eu sunt in Bolintin in fiecare zi ....serviciul.
Ai facut cumva un calcul cat au costat materialele pentru pavilion ? Cine stie ...poate ma apuc si eu.
Daca esti prin zona in cursul saptamanii poti sa-mi dai un apel . 0769661633 , 0734334759.
Cand ajung prin zona te sun, sa bem o cafea la un pahar de vorba

Vyktor

xvader

Acum ca am dus pavilionul la Cascioarele asteptam sa vedem ce vom face la salcam

xvader

Victore poate treci pe la mine saptamana asta, ca eu vin la albine in fiecare zi :beer:

Vyktor

Ok. Te sun cand pot veni :hi:

Vyktor

Un barzaune din pavilionul lui Cristi. Nu vrea sa spuna , dar cred ca pentru productivitate intentioneaza sa-si populeze stupii cu astfel de exemplare :rotfl: :rotfl:

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

xvader

am gasit 2 cuiburi de astfel de viespi si le-am distrus, dar de undeva tot apar

Eugen B

Si eu am gasit asa ceva, dar observ ca si viespii sunt Multe si infometate de la seceta asta , dar ma voi ocupa de toate la vremea potrivita