numai albinele

Creat de xvader, August 31, 2014, 12:50:42 PM

« precedentul - următorul »

xvader

si pozele... :)

xvader

pe la ora 14 zburau intr-o veselie...multe cu polen...dar foarte rele...ma apropiam de pavilion si se luau dupa mine prin curte...nu prea mi s-a mai intamplat

MOTANUL

Fara indoiala sunt un pic mai agresive in perioada asta. Am observat si la ale mele.
Au avut o perioada mare in care nu gaseau nimic de mancare.
Putine sunt familiile la care deschizi capacul si sunt blande si linistite. Daca asta vara 9 din 10 erau linistite, acum foarte putine sunt calme.

Abia acum au inceput sa aduca polen si la mine. Sper sa mearga la cules si sa mai lase furtisagul si agresivitatea.
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0

xvader

am vazut si la cele din Bucuresti astazi, ca aduceau polen intr-o veselie, si zburau superbine

xvader

dupa cateva zile frumoase cand albinutele carau polen ca nebunele iata ca a venit un nou episode de vreme rece...
pacat de pomi daca se raceste mai tare.
s-ar putea sa vedem  si niscai puiet racit la familiile care s-au aruncat mai mult. Eu I-am mai strans, dar nu am reusit sa trec prin toti...o sa vedem

xvader

victore ti-am promis niste poze cu sistemul de asamblare in lucru...eu zic ca este gata pana ne intalnim la targ :D

xvader

mai am de lucru la sistemul de strangere

Vyktor

xvader

ieri am fost la targul din baneasa...frumos, mai ales ca ne-am intalnit mai multi prieteni...eu, vyctor, motanul, cipi

xvader

iata si sistemul de incheiat cutii pe care I l-am facut lui vyctor

xvader

sa-l folosesti cu placere victore :hi:

Vyktor

xvader

asa se prezenta salcamul ieri, in bucuresti

xvader

se pare ca infloreste mai devreme decat am crezut...tre sa pun caturi pe familii ca sa nu alerg dupa roi prin pomi :D

xvader